Rozstanie po 3,5 latach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie po 3,5 latach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Rozstanie po 3,5 latach

Witam wszystkich odwiedzających mój wątek !

Może zacznę od tego , że byłam z byłym chłopakiem 3,5 lata. Przez te lata było naprawdę dobrze , nie powiem... też się kłóciliśmy . Najgorsze sprzeczki zaczęły się, gdy on wyjechał do pracy za granicę . Nie zgadzaliśmy się w wielu kwestiach .. aż doszło do rozstania na "skype" . Pewnie ciekawi Was czemu , dlaczego tak się stało? kłóciliśmy się cały czas  .. po pierwsze  o to, że poznał nowych znajomych z którymi pił alkohol , a co gorsza palił "maryśkę" co dla mnie jest bardzo istotny , bo nie pochwalam takich zachowań. Palił i nawet mi o tym nie powiedział tylko dopiero w czasie kłótni .. czy to jest normalne? . W dodatku odparł " to co że zapaliłem ? chociaż lepiej się poczułem" . Pomyślałam z kim ja jestem ? Z osobą , którą tak naprawdę nie znam. Powiedziałam sobie to koniec.. On pojechał do pracy czy na wycieczkę.. ? Myślałam , że jak wyjedzie do pracy to się ustatkuje , bo przez całe 3 lata nic nie zrobił myśląc przyszłościowo.
Od lutego od naszego zerwania czasami do siebie piszemy .. nawet często bo od kwietnia nawet kilka dni w tygodniu. Mówi że się zmienił , że już nie pali ani nie pije alkoholu. Wiecie co jest najgorsze , że ja nie potrafię mu zaufać , dać drugiej szansy .
Kocham Go bardzo , był moim pierwszym chłopakiem i zawsze zostanie w mojej pamięci . Tylko teraz jest mi bardzo ciężko.

Co sądzicie o tej całej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie po 3,5 latach

Skąd wiadomo, że faktycznie zerwał z nałogami może tylko tak twierdzi?

3

On tylko tak mówi ,a nie potrafi udowodnić...
a na słowo wierzyć nie potrafię.

4

Nie ma się co dziwić. Liczą się czyny a nie słowa.

5

O tej calej sytuacji mysle to:1.pochwala za odejscie.W tym zwiazku pielegnowal nalogi,a nie Ciebie.2.Bardzo dobry znak ,ze mu nie ufasz.Po Twoim odejsciu proboje Cie zmanipulowac,ze niby (cha!cha!cha!)sie zmienil.Nie wierz w to. Wiec badz konsekwentna i trwaj przy decyzji ,ktora juz podjelas.Wahanie sie nie wrozy niczego dobrego.Pzdr.

6

Dziękuję Wam bardzo za to , że bezinteresownie utwierdziliście mnie że podjełam dobra decyzje:)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie po 3,5 latach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024