Ile trwał wasz najkrótszy związek? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ile trwał wasz najkrótszy związek?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Ile trwał wasz najkrótszy związek?

Nie licząc jakiś miłości w wieku podstawówki czy gimnazjalnym, to ile trwał wasz najkrótszy związek? Wiem może, że nie każdy "oficjalnie" zaczyna bycie ze sobą i liczy okres od konkretnego dnia, ale przyjmijmy, że związek to okres od momentu gdy zaczynacie się traktować jak para.

Przyjmijmy, że liczymy tylko związki od 16 rż wzwyż big_smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Wyspianski (2015-05-29 19:56:53)

Odp: Ile trwał wasz najkrótszy związek?

Nigdy nie wiem kiedy zostaje sie parą. Zakładając, że było to wtedy gdy myślałem, że jesteśmy już na zawsze to zdarzyło się że taki związek potrwał kilka dni, a potem dowiadywałem się że poszła do innego.

3

2 lata

4

2,5 roku ????????

5

2 miesiące big_smile

6 Ostatnio edytowany przez janis1609 (2015-05-30 17:52:39)

Jak to określić?

Miałam koleżankę, która na facetów, z którymi się pare razy spotkała i co najwyżej całowała mówiła "moi byli", a ja takiej znajomości w życiu nie nazwałabym związkiem. No i jak to liczyć? Dopiero od momentu kiedy oficjalnie jesteśmy parą, czy już wliczać okres od pierwszej randki, opcjonalnie pierwszego pocałunku czy seksu?
Jak dla mnie jak ktoś "być w związku" np 2 tygodnie, to nie był to żaden związek tylko co najwyżej randkowanie.

Co autor miał na myśli zakładając ten temat?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ile trwał wasz najkrótszy związek?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024