Czy na pewno nie jestem w ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy na pewno nie jestem w ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Czy na pewno nie jestem w ciąży?

Razem z chłopakiem mieliśmy wypadek, mianowicie pękła nam prezerwatywa. Po ok. 3-4h zazylam tabletkę "po". Okres bardzo mi sie spoznial,  zrobilam dwa testy, jeden dwa tygodnie po zdarzeniu drugi ok. 3 tygodnie po, na zadnym z nich nie zauwazylam drugiej kreseczki-wynik negatywny(slyszalam ze czesto druga moze byc ledwo widoczna, ale patrzylam bardzo dokladnie) . W koncu dostalam okres w raz z silnymi bolami. Tym razem krew pod sam koniec wydaje sie bardzo jasn i rozcienczona. Mam dziwnie twardy wzdety brzuch na dole. Przeczytałam na forach ze czesto kobiety w początkowej fazie ciezy maja krwawienia. Czy możliwe bym w tej ciazy byla?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy na pewno nie jestem w ciąży?

O ile ten pierwszy test mógł jeszcze nie wykryć ciąży to ten drugi po trzech tygodniach z pewnością by ją wykrył. Tabletka którą zażyłaś to spora dawka hormonów i to ona mogła wywołać te niepokojące objawy dla Ciebie ( radzę przeczytać ulotkę). Według mojej wiedzy w ciąży nie jesteś, ale jeżeli aż tak się boisz to możesz jeszcze wykonać test z krwi on da Ci już 100% pewności. Wizyta u ginekologa prawdopodobnie nic Ci nie powie, bo to jeszcze za wcześnie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy na pewno nie jestem w ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024