Witam,
W sumie nie do końca wiem co tu o sobie napisać, na ile się otworzyć i czy w ogóle zawitam tu na dłużej. Jest sporo wątków, z którymi z przyjemnością się zapoznałem. Może czasami zbyt długie, ciągnące się niczym guma Donald z lat 80.
A jak tu trafiłem? Szukając podobnych historii do mojej. Można powiedzieć, że zaczynam życie od nowa. Mam zamiar na tym forum poznać innych ludzi, zobaczyć życie z innej pespektywy, znaleźć jakiś znak, wskazówkę, która wskaże mi kierunek do dalszej wędrówki.
Zauważyłem jednak, że coraz częściej wracam w to miejsce. Chyba to dobry moment, aby się przywitać.
No dobra może wypada coś napisać o sobie, by zachować konwenanse.
Obecnie mam 39 lat i mieszkam w północno- zachodniej części Polski. Jestem ojcem dwójki dzieci. W trakcie rozwodu, a właściwie jeszcze przed złożeniem pozwu.
Od lutego mieszkamy osobno z żoną (formalnie jeszcze obecną). Dziećmi opiekujemy się na przemian. Tydzień/na tydzień.
Moje pasje: wycieczki górskie, bieganie, piłka nożna, gotowanie, no i oczywiście dzieci.
Uwielbiam słuchać wieczorami muzykę filmową, dzięki której potrafię się błogo odprężyć. Kiedy nadchodzą wieczory, a w domu panuje głęboka cisza, budzi się w mym sercu samotność. Tak mocno trzepocze, niczym flaga państwowa na silnym wietrze.
W takich momentach właśnie lubię rozmowy z innymi ludźmi poznanych w internecie. Zacząłem od Sympatii, ale powoli zaczyna minie już drażnić. Zwłaszcza kiedy dochodzi do spotkań w realu. Zostawię tę kwestię na inny wątek. Może to forum, będzie kolejnym miejscem, a by poznać kogoś wartościowego z kim można by podyskutować.
To na razie tyle. Pozdrawiam, Syzyf.