Jak schudnąć gdy nie można ćwiczyć ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jak schudnąć gdy nie można ćwiczyć ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak schudnąć gdy nie można ćwiczyć ?

Witam,
mam pytanie do osób, które orientują się w temacie... Niedawno miałam zabieg chirurgiczny i oczywiście potem zakaz aktywności fizycznej. Nie mogę chodzić na moją zumbę sad, nie mogę jeździć na rowerze... Leci już drugi miesiąc, zakaz obowiązuje a ja już czuję że mi ciaśniej w spodniach sad... staram się racjonalne odżywiać ale do konkretnych diet się nie nadaję sad ... czy spacerowanie mi pomoże? Bo to tylko jedyna forma aktywności, która jest dozwolona, ale moje ciało jest przyzwyczajone do ruchu i sie buntuje w postaci cm sad
Poradźcie co mam jeszcze robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak schudnąć gdy nie można ćwiczyć ?

Ograniczyć kaloryczność posiłków.
Nie musisz stosować żadnej szczególnej diety, po prostu jeść tyle, ile potrzebuje twój organizm.
Możesz, jeśli możesz, spacerować - ale spacerem kalorii nie spalisz, chyba, ze będziesz chodzić po 4h dziennie.

3 Ostatnio edytowany przez Olinka (2015-05-28 21:59:05)

Lepszy spacer niż brak ruchu, przynajmniej się dotlenisz smile Ale fakt, nie schudniesz dzięki temu.

Polecam znaleźć jakiegoś dobrego dietetyka, poszukaj np. na [spam] Koleżanka ma tak ułożoną dietę, że jej posiłki są wręcz ogromne i zapychające, a ich kaloryczność jest znikoma. 6 kg jest spadło w 4 tygodnie przy znikomej ilości ruchu, wkurza mnie tym strasznie tongue

4

Wprowadzanie restrykcyjnych diet nie jest wskazane po przebyciu operacji chirurgicznej. Nadrzędnym celem jest doprowadzenie ciała do stanu zdrowia i równowagi, a nie utrzymanie idealnej sylwetki. Odzyskasz zdrowie wtedy spokojnie przejdziesz na dietę i zaczniesz ćwiczyć. Na razie dbaj o siebie, zdrowo jedz i spaceruj.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jak schudnąć gdy nie można ćwiczyć ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024