Witam!
Otóż od jakiegoś czasu zastanawiam się, dlaczego dla kobiet jest tak ważne spotykanie się z przyjaciółkami. Otóż moja dziewczyna jak w weekendy się nie widzimy (w sumie od piątku do niedzieli co tydzień) mówi, że to dobrze zrobi nam, bo odpoczniemy od siebie zatęsknimy i będzie nam lepiej. W sumie coś w tym jest, bo jak jesteśmy ze sobą w tygodniu i weekend to czasami zdarzą nam się czasami sprzeczki o jakieś pierdoły. A jak w weekendy się nie widzimy to nie ma praktycznie ich wcale. Ufam swojej dziewczynie i wiem, że nic głupiego nie zrobi z przyjaciółkami. Zawsze cieszę się jej szczęściem bynajmniej staram. Pytam właśnie kobiet dlaczego to jest takie ważne? Dla mnie te chwile, kiedy ona jest z przyjaciółkami są ciężkie, bo siedzę sam w domu chciałbym z nią popisać, ale nie mogę. Znajomych zbytnio nie mam, bo mieszkam na zadupiu i tak ![]()
Może mi ktoś przemówi do rozsądku, bo tego tutaj w sumie oczekuje, oczekuje krytyki i porad jak facet powinien w takiej sytuacji się zachowywać, bo ja jak zwykle wszystko za bardzo przeżywam. Czym się zająć, o czy myśleć itd. ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawiam.
PS. Jeśli taki temat już był, to poproszę o przeniesienie mojego kosza, albo podlinkowanie do tamtego.