Zrozumieć kobiety i przemawianie do rozsądku facetowi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zrozumieć kobiety i przemawianie do rozsądku facetowi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zrozumieć kobiety i przemawianie do rozsądku facetowi

Witam!
Otóż od jakiegoś czasu zastanawiam się, dlaczego dla kobiet jest tak ważne spotykanie się z przyjaciółkami. Otóż moja dziewczyna jak w weekendy się nie widzimy (w sumie od piątku do niedzieli co tydzień) mówi, że to dobrze zrobi nam, bo odpoczniemy od siebie zatęsknimy i będzie nam lepiej. W sumie coś w tym jest, bo jak jesteśmy ze sobą w tygodniu i weekend to czasami zdarzą nam się czasami sprzeczki o jakieś pierdoły. A jak w weekendy się nie widzimy to nie ma praktycznie ich wcale. Ufam swojej dziewczynie i wiem, że nic głupiego nie zrobi z przyjaciółkami. Zawsze cieszę się jej szczęściem bynajmniej staram. Pytam właśnie kobiet dlaczego to jest takie ważne? Dla mnie te chwile, kiedy ona jest z przyjaciółkami są ciężkie, bo siedzę sam w domu chciałbym z nią popisać, ale nie mogę. Znajomych zbytnio nie mam, bo mieszkam na zadupiu i tak hmm
Może mi ktoś przemówi do rozsądku, bo tego tutaj w sumie oczekuje, oczekuje krytyki i porad jak facet powinien w takiej sytuacji się zachowywać, bo ja jak zwykle wszystko za bardzo przeżywam. Czym się zająć, o czy myśleć itd. ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi wink Pozdrawiam.

PS. Jeśli taki temat już był, to poproszę o przeniesienie mojego kosza, albo podlinkowanie do tamtego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zrozumieć kobiety i przemawianie do rozsądku facetowi

Ma potrzebę spotkania się z kimś z kim może pogadać. Z Tobą też to czyni, ale z nimi może poplotkować, pogadać o gotowaniu, babskich hobby typu kosmetyki, albo innych kobiecych sprawach. Poza tym nie można siedzieć jak w klatce ciągle z jedną osobą. Jeśli Ci się nudzi gdy jej nie ma i doskwiera samotność to zajmij się czymś. Od jazdy na rowerze, koszenia trawy po jakieś hobby. Miej swój świat.

3

Ma przyjaciół,  bo na Tobie się jej świat nie kończy. I radzę Tobie też znaleźć sb znajomych i hobby, bo z tego co piszesz, to ona jest całym Twoim światem, a co zrobisz, gdy jej zabraknie na dobre? Zostaniesz z niczym.

4 Ostatnio edytowany przez Jaśma (2015-05-22 08:32:21)

Twoja dziewczyna dobrze robi że spotyka się z koleżankami. Ty też powinieneś się w tym czasie czymś zająć bo inaczej to będziesz tyko siedział i myślał co ona robi. Tak jak dziewczyny pisały, chociażby wypad na rower i już się czymś zajmiesz. a może znajdziesz jakaś pasje, hobby.

5

Odpowiem pytaniem na pytanie. Dlaczego dla facetów ważne jest wypicie piwa z kumplami? big_smile

6

zozi45 napisał/a:

Odpowiem pytaniem na pytanie. Dlaczego dla facetów ważne jest wypicie piwa z kumplami? big_smile

eee tam ja nie mam potrzeby wychodzenia z kumplami na piwo smile jak już wychodzę to biorę ze sobą swoją wybrankę smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zrozumieć kobiety i przemawianie do rozsądku facetowi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024