Witam kobitki. Jestem tu nowa, ale sądzę że znajdę tu odpowiedz...
Otóż, zastanawia mnie, a zarazem martwi mnie to, że Mój Narzeczony nie czuje moich mięśni kegla.. Wiem że ja z nimi problemu nie mam, ponieważ nawet jak byłam ostatnio na badaniach u ginekologa na pobraniu wymazu, to złamałam lekarzowi, jak on to nazwał, tzw. "kaczuszkę" - do rozszerzenia, naszych intymnych miejsc, i się śmiał że mam za mocne mięśnie.
Mój partner nie czuje jak dochodzę, nie czuje nawet po seksie jak zaciskam mięśnie... A pytam go wprost czy czuje czy tez nie, on twierdzi że nie czuje. Możliwe że problem leży u niego ? Dostaję kompleksów, bo zaraz sobie myślę, że jestem tam na dole "rozjechana" (zaznaczam, że dużo partnerów w łóżku nie miałam, bo tylko 2, gdzie poprzedni partnerzy odczuwali intensywne uciski, i nigdy nie narzekali na nic). Proszę nie twierdzić że "może on ma małego", bo wyposażony jest dość dobrze. Nie wiem czy któraś z was miała takie problemy... też nie wiem czy nie zostane wyśmiana poprzez wyznawania swoich intymnych spraw...
Za każdą odpowiedź i radę bardzo dziękuję, i werzę w waszą pomoc ![]()
Czym Ty się przejmujesz?
To, że on nie czuje nie znaczy, ze jesteś rozjechana. Mój były też raz czuł, a raz nie czuł mięśni kegla, ale jakoś nie rozkręcaliśmy afery.Przecież to nieistotne.
3 2015-05-21 17:48:01 Ostatnio edytowany przez była_panna (2015-05-21 17:48:42)
Czym Ty się przejmujesz?
To, że on nie czuje nie znaczy, ze jesteś rozjechana. Mój były też raz czuł, a raz nie czuł mięśni kegla, ale jakoś nie rozkręcaliśmy afery.Przecież to nieistotne.
Zgadzam się z tą opinią. Twój partner nie czuje problemu - wszystko jest w porządku. Każdy czuje inaczej.
Rozjechana to byś mogła być wówczas, gdyby partner po włożeniu penisa do pochwy nadal żył w przeświadczeniu, iż jest za zewnątrz i otacza go pustka. A skoro podczas seksu jest Wam dobrze i on szczytuje, to problemu nie ma ![]()
Ten typ tak ma
Dla siebie samej, jeśli zapewni Ci to większy komfort psychiczny możesz ćwiczyć mięśnie kegla
W mojej opinii wszystko z Tobą okej!
Mój przykład:
poprzedni partner gdy zaciskałam mięśnie kegla również prawie nic nie czuł! Aktualny wariuje!
Wyposażeni byli podobnie więc po prostu ten typ tak ma i koniec ![]()