2012 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » 2012

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: 2012

Wczoraj byłam z chłopakiem na filmie 2012. Moim zdaniem warto się wybrać. Chociażby ze względu na czadowe efekty smile No i aktor grający główną rolę jest spoko, chociaż fabuła troszkę za bardzo "amerykańska".

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 2012

ja się zastanawiam czy sie wybrac, Z tego co słyszałam efekty specjalne bardzo dobre tylko że przesadnie pokazany dramat ludzi i jak wspomniałaś fabuła za bardzo amerykanska.

3

Ale tak czy inaczej polecam. Z pośród obecnych produkcji na ten film warto pójść najbardziej. A co do dramatu, to faktycznie ludzie giną dość często i masowo wink

4

A nawet są i momenty komiczne smile Zresztą tak jak w każdym amerykańskim filmie na końcu zawsze najszlachetniejszy jest prezydent USA, choćby i pośmiertnie... tongue

Ale dla efektów warto iść smile

5

Don Pedro napisał/a:

A nawet są i momenty komiczne smile Zresztą tak jak w każdym amerykańskim filmie na końcu zawsze najszlachetniejszy jest prezydent USA, choćby i pośmiertnie... tongue

Ale dla efektów warto iść smile

Tak, pewnie żałował że jego flota posiadała lotniskowce big_smile

6

ja jak zawsze zapytam smile  mysle ze w takim "dramatycznym" filmie darowali sobie momenty "ero"  ;]  tak? czy nie? bo ide z mlodsza siostra i nie wiem, wole wiedziec na zapas ;p

7

Nic takiego nie ma smile

8

Właśnie, akurat tego zabrakło ale może całe szczęście bo to już by była przesada tongue

9

to dobrze ;p dzieki smile:):):):):)

10

Byłam na tym filmie i też uważam że jest świetny smile Chociaż trochę sztuczne było to, że gł. bohaterowie ze wszystkiego wychodzili cało tongue

11

oglądałam i muszę przynać,ze film zrobil na mnie wrażenie. moze nie tyle co fabuła ale efekty.
szkoda tylko,ze nie widziałam tego w 3d

12

Film wciąga, chce sie go ogladac, efekty specjane robia wrazenie. Ogolnie według mnie film całkiem przyjemny, ale dosc łatwo mozna dostrzec to, ze zrobiony jest przez Amerykanów.
Faktycznie ludzie gina masowo, czasem smierc niektórych bohaterow (jak dla mnie) była pokazana zbyt dosadnie.
Ogólnie polecam film, mysle ze warto zobaczyc.

13

film straszny, od razu wiadomo jak sie skonczy, kto z kim itd. moim zdaniem jedyna motywacja moze byc chec zobaczenia efektow specjalnych w kinie.

14

Film mnie nie zaskoczył. Wszystko fajnie, ale przesadzony...

15

Ze wszystkich filmow o tematyce ,,koniec swiata'' ten moim zdaniem jest najlepszy.Bylam na tym w kinie i przyznam sie ze wyszlam zadowolona jak nigdy.Mam go na dysku w domu i czesto ogladam.

16

Jak dla mnie film tragedia.
Strasznie naciągany..

17

Typowo amerykański (w negatywnym znaczeniu) gniot.

18

Efekty fajne, ale fabuła nic specjalnego.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » 2012

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024