Wczoraj byłam z chłopakiem na filmie 2012. Moim zdaniem warto się wybrać. Chociażby ze względu na czadowe efekty
No i aktor grający główną rolę jest spoko, chociaż fabuła troszkę za bardzo "amerykańska".
ja się zastanawiam czy sie wybrac, Z tego co słyszałam efekty specjalne bardzo dobre tylko że przesadnie pokazany dramat ludzi i jak wspomniałaś fabuła za bardzo amerykanska.
Ale tak czy inaczej polecam. Z pośród obecnych produkcji na ten film warto pójść najbardziej. A co do dramatu, to faktycznie ludzie giną dość często i masowo ![]()
A nawet są i momenty komiczne
Zresztą tak jak w każdym amerykańskim filmie na końcu zawsze najszlachetniejszy jest prezydent USA, choćby i pośmiertnie... ![]()
Ale dla efektów warto iść ![]()
A nawet są i momenty komiczne
Zresztą tak jak w każdym amerykańskim filmie na końcu zawsze najszlachetniejszy jest prezydent USA, choćby i pośmiertnie...
Ale dla efektów warto iść
Tak, pewnie żałował że jego flota posiadała lotniskowce ![]()
ja jak zawsze zapytam
mysle ze w takim "dramatycznym" filmie darowali sobie momenty "ero" ;] tak? czy nie? bo ide z mlodsza siostra i nie wiem, wole wiedziec na zapas ;p
Nic takiego nie ma ![]()
Właśnie, akurat tego zabrakło ale może całe szczęście bo to już by była przesada ![]()
to dobrze ;p dzieki
:):):):):)
Byłam na tym filmie i też uważam że jest świetny
Chociaż trochę sztuczne było to, że gł. bohaterowie ze wszystkiego wychodzili cało ![]()
oglądałam i muszę przynać,ze film zrobil na mnie wrażenie. moze nie tyle co fabuła ale efekty.
szkoda tylko,ze nie widziałam tego w 3d
Film wciąga, chce sie go ogladac, efekty specjane robia wrazenie. Ogolnie według mnie film całkiem przyjemny, ale dosc łatwo mozna dostrzec to, ze zrobiony jest przez Amerykanów.
Faktycznie ludzie gina masowo, czasem smierc niektórych bohaterow (jak dla mnie) była pokazana zbyt dosadnie.
Ogólnie polecam film, mysle ze warto zobaczyc.
film straszny, od razu wiadomo jak sie skonczy, kto z kim itd. moim zdaniem jedyna motywacja moze byc chec zobaczenia efektow specjalnych w kinie.
Film mnie nie zaskoczył. Wszystko fajnie, ale przesadzony...
Ze wszystkich filmow o tematyce ,,koniec swiata'' ten moim zdaniem jest najlepszy.Bylam na tym w kinie i przyznam sie ze wyszlam zadowolona jak nigdy.Mam go na dysku w domu i czesto ogladam.
Jak dla mnie film tragedia.
Strasznie naciągany..
Typowo amerykański (w negatywnym znaczeniu) gniot.
Efekty fajne, ale fabuła nic specjalnego.