Cześć,chciałam sie dowiedzieć czy może używałyście tzw. rajstop w sprayu? Słyszałam,że są dobre na lato (nie trzeba leżeć na plaży,żeby się opalić) Zamierzam kupić,ale nie mam pojęcia na jaką marke się zdecydować. Może coś doradzicie? Dziękuję ![]()
ja raz miałam na wesele, pożyczałam od siostry, ale nie pamiętam jaka to byłą marka, nie brudziły, ładnie wyglądały, trzymały się całą noc, a do ich zmycia wystarczyła ciepła woda, super rozwiązanie:)
ja raz miałam na wesele, pożyczałam od siostry, ale nie pamiętam jaka to byłą marka, nie brudziły, ładnie wyglądały, trzymały się całą noc, a do ich zmycia wystarczyła ciepła woda, super rozwiązanie:)
Dzieki za odp. Ja widziałam kilka marek właśnie takich rajstop. I wydaje mi się,że to dobre rozwiązanie na lato,skoro nie lubię upału. ![]()
Kiedys pokusilam sie na te z Sally hansen, ale nie sprawdzily sie no i nie bede ukrywac ze dosc drogie
Teraz jak mam wesele czy jakas uroczystosc a jest cieplo i rajstopy zwyczajnie nie pasuja to smaruje nogi kremem cc- korygujacy sie nazywa z bielendy, mam po nim jendolity kolor na ciele i nogi maja taki zywy odcien, mam tez sklonnosc do lapania siniakow na lydkach i to tez maskuje, ale nie brudzi ![]()
Osobiście nie używam, ale mam koleżankę, która namiętnie je stosuje i własnie ona sobie chwali Sally Hansen
Sama się kiedyś zastanawiałam nad kupnem.
Tak że to raczej kwestia własnych preferencji
Kiedys pokusilam sie na te z Sally hansen, ale nie sprawdzily sie no i nie bede ukrywac ze dosc drogie
Teraz jak mam wesele czy jakas uroczystosc a jest cieplo i rajstopy zwyczajnie nie pasuja to smaruje nogi kremem cc- korygujacy sie nazywa z bielendy, mam po nim jendolity kolor na ciele i nogi maja taki zywy odcien, mam tez sklonnosc do lapania siniakow na lydkach i to tez maskuje, ale nie brudzi
Właśnie chcę CC,ale nie wiem gdzie kupić. Nie widziałam w Rossmanie. ![]()
Też stosuję Sally Hansen i bardzo sobie chwalę.