Witam, pierwszy raz sie z takim czyms spotykam bo kobiety pytaja sie mnie czy zgodzilbym sie na to na tamto itp.
I to jest duza ilosc kobiet praktycznie kazda ladniejsza... za granica sie z takim czyms nie spotkalem.
I chcialem was zapytac, o co dokladnie chodzi z tym wypytywaniem.(Bo mnie ciekawosc zzera
)
1 2015-05-12 10:47:42 Ostatnio edytowany przez mati.ita (2015-05-12 10:49:42)
No nas kobiety, też ciekawość zżera
Jesteśmy ciekawe preferencji seksualnych mężczyzn, nie zawsze ujawniając swoje ![]()
3 2015-05-12 11:00:32 Ostatnio edytowany przez black_widow (2015-05-12 11:02:26)
Może próbują wybadać, czy zgralibyście się w łóżku? Kobiety w tych kwestiach się na szczęście zmieniją. Ja sama jak pomyślę, że miała bym tkwić w związku z facetem, którego kocham, ale jednak nie mogę bez zażenowania i obawy o niezrozumienie powiedzieć mu słuchaj chciała bym w łóżku spróbować tego i tego, zrobić tak i tak, a zostało by mi tylko po misjonarsku to chyba nie chciała bym się tak męczyć (wiem co mówię bo już w takim związku byłam)
Powiem Ci więcej, jak facet umie o tym rozmawiać bez krępacji i zażenowania, potrafi rozmawiać o tym żartując, nie wprost a jednak wszyscy wiedzą o co chodzi to mnie np. to bardzo kręci w takim facecie.
A mnie to cieszy, że w naszym kraju ludzie w końcu zaczynają o seksie rozmawiać i poznają swoje granice.
A mnie to cieszy, że w naszym kraju ludzie w końcu zaczynają o seksie rozmawiać i poznają swoje granice.
Mnie tez to cieszy, i nie widze nic w tym zlego
Ale bylem ciekawy po co obcym kobieta znac moje preferencje seksualne ![]()
Cóż, wszystko zależy od tego, O CO konkretnie pytają... ;P
Cóż, wszystko zależy od tego, O CO konkretnie pytają... ;P
Bardzo czesto pada pytanie o trojkaciki w jedna i druga strone oraz fetysz
A jak raz powiedzialem ze nie zgodzilbym sie na trojkacik, to bylem wypytywany dlaczego i mnie probowala przekonac ze jak to nie chcialbym sprobowac z ukochana czegos innego itp... ![]()
Może masz wygląd toy-boya i to sprawia, że są śmielsze, albo może za dużo czasu spędzasz w klubach wśród podpitych kobiet?
9 2015-05-12 18:03:43 Ostatnio edytowany przez mati.ita (2015-05-12 18:09:12)
Może masz wygląd toy-boya i to sprawia, że są śmielsze, albo może za dużo czasu spędzasz w klubach wśród podpitych kobiet?
Chodze do klubow(bo lubie) i tam podbijaja duzo starsze i nie ma takich pytan. Takie pytania padaja z ust dziewczyn ktorych nie poznalem w klubach, tylko gdzies przypadkiem.
PS. mam nadzieje ze nie wygladam jak toyboy
Wstaw zdiecie, ocenimy ![]()
11 2015-05-12 18:54:54 Ostatnio edytowany przez mati.ita (2015-05-12 23:56:03)
Wstaw zdiecie, ocenimy
Nie kus

Że co? Pierwszy raz o takim zjawisku słyszę, a koleżanek trochę mam... Nie wiem, skąd Ty te laski bierzesz, jakoś nie znam żadnej, która wypytuje obcych ludzi (facetów zresztą też nie). Na co mam ochotę, to mogę zapytać męża albo on mnie, z sąsiadami i panem w kiosku raczej o tym nie rozmawiam ![]()
Doonna napisał/a:Wstaw zdiecie, ocenimy
Nie kus
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot … e=5606D47E
Jestes super ![]()
Kobietki zapewne sa ciekawe,co zbreznego takiemu Milchbubi po glowie chodzi ![]()
Naprawde mi sie podobasz,
byla bym z 20 lat mlodsza, to patrze i sikam normalnie ![]()
Że co? Pierwszy raz o takim zjawisku słyszę, a koleżanek trochę mam... Nie wiem, skąd Ty te laski bierzesz, jakoś nie znam żadnej, która wypytuje obcych ludzi (facetów zresztą też nie). Na co mam ochotę, to mogę zapytać męża albo on mnie, z sąsiadami i panem w kiosku raczej o tym nie rozmawiam
Nie jest to nasz, pierwszy temat tylko one po chwili do niego przechodza ![]()
mati.ita napisał/a:Doonna napisał/a:Wstaw zdiecie, ocenimy
Nie kus
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot … e=5606D47E
Jestes super
Kobietki zapewne sa ciekawe,co zbreznego takiemu Milchbubi po glowie chodziNaprawde mi sie podobasz,
byla bym z 20 lat mlodsza, to patrze i sikam normalnie
Dziekuje bardzo
Co znaczy to "Milchbubi" ? ![]()
Nie jest to nasz, pierwszy temat tylko one po chwili do niego przechodza
Aha, po chwili... no to faktycznie wiele zmienia ![]()
mati.ita napisał/a:Nie jest to nasz, pierwszy temat tylko one po chwili do niego przechodza
Aha, po chwili... no to faktycznie wiele zmienia
To zdradzisz mi ten sekret
?
Czy zasięgnąłeś informacji od źródła? (Nie przyszło Ci to do głowy
?)
Wiesz, jeśli nie mają najmniejszych oporów z tego typu pytaniami to chyba powodu ciekawości też nie będą się wstydziły.
Czy zasięgnąłeś informacji od źródła? (Nie przyszło Ci to do głowy
?)
Wiesz, jeśli nie mają najmniejszych oporów z tego typu pytaniami to chyba powodu ciekawości też nie będą się wstydziły.
Raz jednej pytalem, ale bardzo wymigiwala sie od odpowiedzi zmieniala temat, z innymi juz o to nie pytalem bo nie raz byly tak gorace dyskusje ze mi na mysl by nie przyszlo sie o to zapytac ![]()
19 2015-05-14 17:42:33 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2015-05-14 17:45:32)
Że co? Pierwszy raz o takim zjawisku słyszę, a koleżanek trochę mam... Nie wiem, skąd Ty te laski bierzesz, jakoś nie znam żadnej, która wypytuje obcych ludzi (facetów zresztą też nie). Na co mam ochotę, to mogę zapytać męża albo on mnie, z sąsiadami i panem w kiosku raczej o tym nie rozmawiam
Zgadzam się z Tobą:)
Też pierwszy raz się "słyszę" o takim czymś:)
Podejrzewam, że Autor wątku to młody Mężczyzna (tak na zdjęciu wygląda) i może dziewczyny w Jego wieku tak się zachowują(oczywiście nie każda)?
Już w innym wątku pisałam o tym, że zauważyłam, że dziewczyny w wieku Autora są śmielsze... .
ChloeIllusion napisał/a:Że co? Pierwszy raz o takim zjawisku słyszę, a koleżanek trochę mam... Nie wiem, skąd Ty te laski bierzesz, jakoś nie znam żadnej, która wypytuje obcych ludzi (facetów zresztą też nie). Na co mam ochotę, to mogę zapytać męża albo on mnie, z sąsiadami i panem w kiosku raczej o tym nie rozmawiam
Też pierwszy raz się "słyszę" o takim czymś:)Podejrzewam, że Autor wątku to młody Mężczyzna (tak na zdjęciu wygląda) i może dziewczyny w Jego wieku tak się zachowują.
Już w innym wątku pisałam o tym, że zauważyłam, że dziewczyny w wieku Autora są śmielsze... .
Mam 21 lat, i tylko w Polsce sie z takim zjawiskiem spotykam, w innych krajach dziewczyny troche inaczej do tego podchodza
(polki sa bardzo smiale)
I po co ta polska formalnosc nie lepiej napisac w jego watku niz pisac w 3 osobie do mnie a jestem od pani mlodszy
ahahah
Nektarynka53 napisał/a:Czy zasięgnąłeś informacji od źródła? (Nie przyszło Ci to do głowy
?)
Wiesz, jeśli nie mają najmniejszych oporów z tego typu pytaniami to chyba powodu ciekawości też nie będą się wstydziły.Raz jednej pytalem, ale bardzo wymigiwala sie od odpowiedzi zmieniala temat, z innymi juz o to nie pytalem bo nie raz byly tak gorace dyskusje ze mi na mysl by nie przyszlo sie o to zapytac
No to musisz zacząć się pytać, aż do skutku
. Mnie tam preferencje seksualne obcych ludzi nie interesują, no ale może dla tych młodszych dziewczyn wyglądasz/zachowujesz się jakbyś nadawał się do tego typu rozmów?
22 2015-05-14 17:59:15 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2015-05-14 18:04:23)
Krejzolka82 napisał/a:ChloeIllusion napisał/a:Że co? Pierwszy raz o takim zjawisku słyszę, a koleżanek trochę mam... Nie wiem, skąd Ty te laski bierzesz, jakoś nie znam żadnej, która wypytuje obcych ludzi (facetów zresztą też nie). Na co mam ochotę, to mogę zapytać męża albo on mnie, z sąsiadami i panem w kiosku raczej o tym nie rozmawiam
Też pierwszy raz się "słyszę" o takim czymś:)Podejrzewam, że Autor wątku to młody Mężczyzna (tak na zdjęciu wygląda) i może dziewczyny w Jego wieku tak się zachowują.
Mam 21 lat, i tylko w Polsce sie z takim zjawiskiem spotykam, w innych krajach dziewczyny troche inaczej do tego podchodza
(polki sa bardzo smiale)
I po co ta polska formalnosc nie lepiej napisac w jego watku niz pisac w 3 osobie do mnie a jestem od pani mlodszyahahah
Kolego, jeżeli bym pisała pod Twoim postem, to bym napisała bezpośrednio do Ciebie, a że pisałam pod postem Koleżanki to dla mnie logiczne, że piszę o Autorze tak jak piszę.
Nie masz czego się "czepiać":)
Aha i nie musisz mi "paniować::)
A możesz napisać w jakim wieku są te dziewczyny, które Cię o to pytają?
23 2015-05-14 18:04:34 Ostatnio edytowany przez mati.ita (2015-05-14 18:06:49)
mati.ita napisał/a:Nektarynka53 napisał/a:Czy zasięgnąłeś informacji od źródła? (Nie przyszło Ci to do głowy
?)
Wiesz, jeśli nie mają najmniejszych oporów z tego typu pytaniami to chyba powodu ciekawości też nie będą się wstydziły.Raz jednej pytalem, ale bardzo wymigiwala sie od odpowiedzi zmieniala temat, z innymi juz o to nie pytalem bo nie raz byly tak gorace dyskusje ze mi na mysl by nie przyszlo sie o to zapytac
. Mnie tam preferencje seksualne obcych ludzi nie interesują, no ale może dla tych młodszych dziewczyn wyglądasz/zachowujesz się jakbyś nadawał się do tego typu rozmów?
Wydaje mi sie ze normalnie wygladam... No ale bede pytal. Widzisz dla mnie kogos kogo znam ponad 15 minut i jest szczery nie jest juz obcy
(moze to kwestia wychowania)
mati.ita napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Zgadzam się z Tobą:)
(polki sa bardzo smiale)
I po co ta polska formalnosc nie lepiej napisac w jego watku niz pisac w 3 osobie do mnie a jestem od pani mlodszyahahah
Kolego, jeżeli bym pisała pod Twoim postem, to bym napisała bezpośrednio do Ciebie, a że pisałam pod postem Koleżanki to dla mnie logiczne, że piszę o Autorze tak jak piszę.
Aha i nie musisz mi "paniować::)
A to paniowanie bylo tak dla zartow
Nie boj sie nie bede cie postarzal ![]()
Te kobiety sa w wieku roznym od 20 do 25 lat...(Bardziej w strone 25 bo preferuje starsze)
24 2015-05-14 18:07:52 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2015-05-14 18:17:45)
Nektarynka53 napisał/a:mati.ita napisał/a:Raz jednej pytalem, ale bardzo wymigiwala sie od odpowiedzi zmieniala temat, z innymi juz o to nie pytalem bo nie raz byly tak gorace dyskusje ze mi na mysl by nie przyszlo sie o to zapytac
Wydaje mi sie ze normalnie wygladam... No ale bede pytal. Widzisz dla mnie kogos kogo znam ponad 15 minut i jest szczery nie jest juz obcy
Krejzolka82 napisał/a:mati.ita napisał/a:Mam 21 lat, i tylko w Polsce sie z takim zjawiskiem spotykam, w innych krajach dziewczyny troche inaczej do tego podchodza
(polki sa bardzo smiale)
Aha i nie musisz mi "paniować::)A to paniowanie bylo tak dla zartow
Nie boj sie nie bede cie postarzal
Dziecko drogie:)
Wierz mi lubi nie, ale mój wiek naprawdę nie stanowi dla mnie żadnych "bolączek":)
A wracając do tematu, tak jak wspominałam wcześniej nie słyszałam nigdy o takich pytaniach ani ze strony facetów ani kobiet.
Dla mnie takie pytania oczywiście są normalne jeżeli jest się w związku a nawet "ujdą" podczas jakiś spotkań dobrej grupy znajomych.
25 2015-05-14 19:28:03 Ostatnio edytowany przez ChloeIllusion (2015-05-14 19:34:23)
ChloeIllusion napisał/a:mati.ita napisał/a:Nie jest to nasz, pierwszy temat tylko one po chwili do niego przechodza
Aha, po chwili... no to faktycznie wiele zmienia
?
Nie ma w tym żadnego sekretu, to była ironia - rozbawiło mnie, że w pierwszej chwili to nie, ale w drugiej to juz niby OK? Cóż, zdecydowanie mieszkam na innej planecie, bo o takiej dziewczynie nigdy nawet nie słyszałam, no może jakąs podpita w klubie, ale akurat tam nie bywam
Egzotyka dla mnie totalna, zwłaszcza 25-latki wyskakującej z takim tekstem do obcego faceta moja wyobraźnia nie obejmuje...
A co do tego, że Polki niby śmiałe, też mnie zatkało... Nawet na tym forum ciągle można przeczytać narzekania panów, ze Polki wstydliwe, pruderyjne, nawet poderwać się nie dadzą, trzeba za nimi skakać jak za księżniczkami, takie niedobre jesteśmy, że już Czeszki np. to co innego itp.
Chyba masz dostęp do jakiegoś szczególnego gatunku kobiet, aktywującego się wyłącznie w Twojej obecności ![]()
26 2015-05-14 19:35:11 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2015-05-14 19:38:51)
Nektarynka53 napisał/a:mati.ita napisał/a:Raz jednej pytalem, ale bardzo wymigiwala sie od odpowiedzi zmieniala temat, z innymi juz o to nie pytalem bo nie raz byly tak gorace dyskusje ze mi na mysl by nie przyszlo sie o to zapytac
A skąd zakładasz, że ktoś jest szczery lub nie? Dla mnie 15 min. to zdecydowanie za mało, no ale teraz taka moda. Na fc ma się wówczas setki znajomych
.
Ale może to jest źródło Twojego problemu. Do końca nie wiem jakie mają pobudki wybierając tego typu tematy. Jednak chyba zbyt bardzo analizujesz słowa obcych ludzi, a dla tych Pań zapewne jesteś właśnie obcym mężczyzną dlatego nie mają jakiś większych zahamowań.
27 2015-05-14 23:39:48 Ostatnio edytowany przez mati.ita (2015-05-14 23:41:02)
mati.ita napisał/a:ChloeIllusion napisał/a:Aha, po chwili... no to faktycznie wiele zmienia
?
Nie ma w tym żadnego sekretu, to była ironia - rozbawiło mnie, że w pierwszej chwili to nie, ale w drugiej to juz niby OK? Cóż, zdecydowanie mieszkam na innej planecie, bo o takiej dziewczynie nigdy nawet nie słyszałam, no może jakąs podpita w klubie, ale akurat tam nie bywam
Egzotyka dla mnie totalna, zwłaszcza 25-latki wyskakującej z takim tekstem do obcego faceta moja wyobraźnia nie obejmuje...
A co do tego, że Polki niby śmiałe, też mnie zatkało... Nawet na tym forum ciągle można przeczytać narzekania panów, ze Polki wstydliwe, pruderyjne, nawet poderwać się nie dadzą, trzeba za nimi skakać jak za księżniczkami, takie niedobre jesteśmy, że już Czeszki np. to co innego itp.
Chyba masz dostęp do jakiegoś szczególnego gatunku kobiet, aktywującego się wyłącznie w Twojej obecności
Polki sa bardzo smiale, i wcale nie takie trudne do wyrwania sa duzo trudniejsze nacje...
Nie pisze tutaj o dziewczynach z klubu bo akurat nawet nie slucham tego co mowia jak sa pjane bo nie ma to sensu...
A Czeszki to nawet mi nie mow jak jeszcze mialem auto na Wloskich blachach i bylem na dysko w czechach to one normalnie wszystkie chcialy ze mna jechac, one to nie maja hamulcow...
Czy wy jestescie nie dobre, no raczej jestescie dobre tylko za bardzo naiwne...
mati.ita napisał/a:Nektarynka53 napisał/a:No to musisz zacząć się pytać, aż do skutku
A skąd zakładasz, że ktoś jest szczery lub nie? Dla mnie 15 min. to zdecydowanie za mało, no ale teraz taka moda. Na fc ma się wówczas setki znajomych
.
Ale może to jest źródło Twojego problemu. Do końca nie wiem jakie mają pobudki wybierając tego typu tematy. Jednak chyba zbyt bardzo analizujesz słowa obcych ludzi, a dla tych Pań zapewne jesteś właśnie obcym mężczyzną dlatego nie mają jakiś większych zahamowań.
Wiesz ze da sie rozpoznac intencje danej osoby nawet po spojrzeniu, po oczach jak mowi. Wychowalem sie w kraju gdzie jest chyba najwiecej oszustow na swiecie...
Te panie chca pozniej ze mna spedzic czas, wlasnie ze wszystkimi praktycznie pozniej sie umowilem
(a moze one ze mna, ale to nie wazne)
Ja na FB nie kolekcjonuje znajomych nawet nie ktorych ludzi ktorych znam z realistycznego zycia nie ma w znajomych na fejsie...
Moze mam 21 lat, ale az taki naiwny jak dzisiejsza mlodziez nie jestem...