Mozna powiedziec ze wiedzialam ze ON na zawsze bedzie moj.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mozna powiedziec ze wiedzialam ze ON na zawsze bedzie moj....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Mozna powiedziec ze wiedzialam ze ON na zawsze bedzie moj....

Moja historia rozpoczela sie jakies 4 lata temu ,byl to wlasnie ten okres jak juz nadchodzila sroga

zima.Moi rodzice postanowili dla mnie i mojej siostry kupic komputer i zalozyc internet i po wielkich

przekonywaniach udalo sie. Bardzo pomagalo mi to w szkole nie musialam juz chodzic do bibloteki i

szukac materialow tylko male klik i juz mialam to co chcialam i w tym czasie w moim zyciu uczuciowym

tez nie bylo zaciekawie poznawalam czasmi fajnego faceta ale po jakims czasie okazywal sie tylko

takim co o jednym mysli . Kolezanka dala mi swietny pomysl poznac kogos przez internet lecz ja

bardzo dlugo sie nad tym wychalam poniewaz wiedzialam jakie szkody moga wyjsc,kogo naprawde

spodkac czy nie okarze sie jakims gwalcicielem,lecz ja ciekawa wrazen postanowilam zaryzykowac.

Lecz tuteja tez nie bylo zaciekawie jak myslalam ,az..... w koncu poznalam milego sympytycznego

faceta. Na poczatku byl bardzo niesmialy ale  postanowilam ze wymienimy sie zdjeciami to bedzie

wiedzial z kim naprawde rozmawia i ze to jest zadne klamstwo.

I od tego czasu zaczelismy ze soba codziennie klikac od 2 do 3 godzin dziennie.Mielismy sobie tyle

do powiedzenia jakbysmy znali sie od lat i co najfajniejsze najbardziej podobalo mu sie to ze

lubie takie rzeczy co dziewczyny za zwaczaj uciekaly od niego.

Po pulrocznym klikaniu w koncu postanowilismy sie poznac osobiscie i okazalo sie strzalam w dzie

siatke,jak tylko go zobaczylam to normalnnnie nie wiedzialam gdzie mam wejsc ,nogi jak z waty

a motylki takie byly jak nie wiem coooo!!!!

ZAKOCHAM  SIE!!!!

Spedzilismy ze soba wspanialy miesiac :

Wpolne spacery,romantyczne kolacje,mile wieczory i wszystko co pragnela kobieta.

Lecz w koncu trzeba bylo wracac do rzeczywistosci,lecz nastepnym razem jak bylam u niego i tak

widywalismy sie na krotko,ale po jakism czasie zaczelo nam brakowac czegos wieciej niz tylko na

chwile byc razem a pozniej tylko komputer i pisanie do siebie.

Ja dalam pierwsza krok i powiedzialam ze bardzo go kocham i chcialabym zebysmy byli na zawsze

razem,powinlam to zrobic osobiscie lecz ja napisalam ja na komputerze i czekam co on mi na to

spodziewalam sie najgorszego lecz pomylilam sie ze on do mnie tez czuje wiecej  niz przyjazn ale

chcialby poczajac troche zemieszkaniem razem,postanowienie bylo takie ze uzbieramy pieniezki i

i tak wiec zrobilsmy i nasze plan sie spelnil pol roku pozniej znaleslismy mieszkanie remont i 2 tyg.

i sie wprowadzilismy .

Mieszlismy juz pol roku ,po tym czasie stwierdzil ze chce ze mna reszte zycie spedzic i poprosil

o reke:zgodzilam  sie bez wachania ,pobralismy sie i do dzis dzien jestemy kochajaca sie para.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mozna powiedziec ze wiedzialam ze ON na zawsze bedzie moj....

Gratuluję.. w dzisiejszych czasach śłyszy się o dużej liczbie rozwodów, wiele zdrad i oszukiwania siebie nawzajem. Cieszę się, że w Twoim małżeństwie układa się dobrze. Szczęścia życze smile

3

Fajna historia smile gratuluję i cieszę sie z Twojego szczęścia.

4

mi tez się bardzo spodobało co przeczytałam chociaż obawiałam się że jak na złośc koniec będzie inny ale nie... i bardzo się ciesze że Wam sie ułożyło, gratuluję

5

Myslalam ze nasze zycie bedzie ladne przez jakis czas  naszego poczatkowego zauroczenia soba

na wzajem ze to tylko czas przejsciowy ktory trwa krotko,a pozniej nadchodzi przywiazanie ,lecz

bardzo sie mylilam kochamy sie tak jak na poczatku a nawet moze powiem ze wiecej  przezylismy

troche smutku w naszym zwiazku (smierc taty -wazna osoba w jego zyciu) i wtedy potrzebowal

mnie  najbardziej jak tylko mozna,zawsze wiedzialam ze brakuje mu ciepla rodzinnego ktorego nie

miel choc posiadal dwoje rodzicow mysle ze nawet nie wiem jaka byla przyczana tego choc wiem

jedno jego ojciec kochal go najmocniej na swiecie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mozna powiedziec ze wiedzialam ze ON na zawsze bedzie moj....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024