Witam mam 19 lat ostatnio bylem u znajomych na imprezie na której miałem nocować i jak zwykle mieliśmy trochę popić
.
Chodzi mi o to , że była tam siostra mojego najlepszego kumpla która jest starsza ode mnie o 7 lat
ale strasznie mi się spodobała ja jej również wpadłem w oko po kilku godzinach ciągłej rozmowy powiedziała , że jest już śpiąca i idzie spać i zapytała się czy idę z nią ( ^^ ) byłem bardzo szczęśliwy , że wpadłem jej w oko chociaż jest między nami 7 lat różnicy i nigdy wcześniej się nie widzieliśmy . Spaliśmy razem ale do niczego nie doszło (z tego powodu nie bylem nawet zbytnio załamany
) . Gdy rano wstaliśmy było jak gdyby nigdy nic , wszyscy znajomi się rozeszli , a ja wróciłem do domu z myślą o niej ;/ . Ona po moim powrocie wsiadła w pociąg i odjechała do siebie ;/ a ja ciągle o niej myślę i nie mogę sobie już poradzić wiem , że to tylko zauroczenie ale coś mnie strasznie do niej ciągnie i zastanawiam się czy do niej nie napisać ale wydaje mi się to głupie .
jestem w rozterce i mam problem nie mogę spędzić dnia nie myśląc o niej
. Pozdrawiam ![]()
Witam mam 19 lat ostatnio bylem u znajomych na imprezie na której miałem nocować i jak zwykle mieliśmy trochę popić
.
Chodzi mi o to , że była tam siostra mojego najlepszego kumpla która jest starsza ode mnie o 7 latale strasznie mi się spodobała ja jej również wpadłem w oko po kilku godzinach ciągłej rozmowy powiedziała , że jest już śpiąca i idzie spać i zapytała się czy idę z nią ( ^^ ) byłem bardzo szczęśliwy , że wpadłem jej w oko chociaż jest między nami 7 lat różnicy i nigdy wcześniej się nie widzieliśmy . Spaliśmy razem ale do niczego nie doszło (z tego powodu nie bylem nawet zbytnio załamany
) . Gdy rano wstaliśmy było jak gdyby nigdy nic , wszyscy znajomi się rozeszli , a ja wróciłem do domu z myślą o niej ;/ . Ona po moim powrocie wsiadła w pociąg i odjechała do siebie ;/ a ja ciągle o niej myślę i nie mogę sobie już poradzić wiem , że to tylko zauroczenie ale coś mnie strasznie do niej ciągnie i zastanawiam się czy do niej nie napisać ale wydaje mi się to głupie .
jestem w rozterce i mam problem nie mogę spędzić dnia nie myśląc o niej
. Pozdrawiam
Witam. Jeśli do niej napiszesz nic tak naprawdę nie stracisz. Czasem warto zaryzykować. Sytuacja też stanie się bardziej klarowna:) Powodzenia. Pozdrawiam ![]()
Sam piszesz,że się zauroczyłeś. Myślę,że chciałbyś spróbować jak smakuje z Nią seks i dlatego też wciąż o Niej myślisz
![]()
ona ---> dużo starsza.
ona ---> proponuje, byście się razem położyli / przespali.
wy ----> znacie się ledwie kilka godzin.
Pierwszy wniosek jaki się nasuwa, to że po prostu miała ochotę na "młode mięsko", a że nic z tego nie wyszło, to wątpię, by miała jeszcze na cokolwiek z tobą ochotę. Oczywiście mogę się mylić, ale z tego co obserwuję, to tak mniej więcej wygląda najczęściej spotykany schemat ![]()
Ehh chyba jednak nic z tego nie będzie biorąc pod uwagę to ,że jest starsza i mieszka prawie 300 km ode mnie to stwierdzam ,że chyba przemęczę się z zauroczeniem i dam sobie spokój z nią ;( Mam nadzieję ,że zauroczenie szybko przejdzie bo to jedno z najgorszych uczuć
. Dzięki za rady ![]()