maz uzalezniony od narkotykow... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » maz uzalezniony od narkotykow...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: maz uzalezniony od narkotykow...

witam mam 26 lat.mam problem z mezem ktory jest uzalezniony od narkotykow.mamy 10 miesieczna coreczke.maz odkad zaczal naduzywac narkotyki to zrobil sie agresywny w stosunku do mnie.za kazdym razem gdy mnie uderzy to przeprasza i ciagle glupia naiwna mysle,ze sie zmieni twierdzac,ze wiecej tego nie zrobi.Odeszlabym ale niemam bardzo dokad isc.juz niemam sily a niechce by moja coreczka wychowywala sie w takim domu...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: maz uzalezniony od narkotykow...

Odejdź i to jak najszybciej. Nawet do domu samotnej matki. Tam też się da zacząć nowe życie. Dziecko trochę podrośnie to idź do pracy i ułożysz sobie życie bez niego. Piszesz, że za każdym razem jak uderzy to przeprasza. Po pierwszym być już Ciebie z nim nie powinno. Chcesz żeby Twoje dziecko wychowywało się w atmosferze terroru i przemocy?

3

nie nie chce...ale to wszystko nie jest takie latwe ;( u nas niema domu samotnej matki...

4

sysunia89 napisał/a:

nie nie chce...ale to wszystko nie jest takie latwe ;( u nas niema domu samotnej matki...

Nie jest łatwe, no jasne.

Wiesz, co jest łatwe? Zmarnować dziecku życie. Bardzo łatwe.
Przestań się durnowato usprawiedliwiać i weź odpowiedzialność za życie swojego dziecka.

5

Twój mąż to dla Ciebie i dziecka realne zagrożenie.
Niedawno w moich okolicach taki goguś pod wpływem narkotyków podpalił swoją żonę. Niestety "stety" zmarła  (70% oparzonego ciała....), ale matka dwójki dzieci.

Na drugi koniec Polski bym uciekła.
Chroń dziecko i siebie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » maz uzalezniony od narkotykow...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024