co mam wybrać czy zostać przy tym co mam czy spróbować czegoś nowego. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » co mam wybrać czy zostać przy tym co mam czy spróbować czegoś nowego.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: co mam wybrać czy zostać przy tym co mam czy spróbować czegoś nowego.

Cześć
W kilku słowach chciałabym opowiedzieć co jest.
Mam chłopaka z którym jestem od bardzo dawna kocham go.
Ale od pewnego czasu zauważyłam , że podobają mi się kobiety.
Kiedyś wieczorem oglądałam telewizję straszne nudy leciały i między czasie gdy przerzucałam kanały zauważyłam jak całują się dwie kobiety.
Zainteresowało mnie to bardzo robiły to tak zmysłowo.
Następnie zaczęły się kochać.
Poczułam w tedy że mam wilgotną na początku się powstrzymywałam od tego aby sobie po masować  i zacząć się masturbować.
Ale w pewnym momencie nie wytrzymałam czułam wewnętrzną potrzebę tak jak by ktoś stał o bok i mówił zrób to będzie ci bardzo przyjemne.
Od tamtej pory patrzę na dziewczyny zupełnie inaczej zaczęły mnie pociągać.
Czasem nawet mam różne fantazje z nimi związane.

Myślałam , że to wszystko mi przejdzie te zauroczenie kobietami ale nie ono się stopniowo poglębia.
Jestem rozdarta nie wiem co mam zrobić czy zostać z chłopakiem czy może lepiej spróbować z dziewczyną skoro mnie tak pociągają.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co mam wybrać czy zostać przy tym co mam czy spróbować czegoś nowego.

To wszystko zależy od tego, czy naprawdę kochasz tego faceta i czy jest Wam ze sobą dobrze. Jeśli tak - nie niszcz tego. Albo, jeżeli tak silnie ciągnie Cię do kobiet, że boisz się że go zdradzisz - lepiej zerwij, dla jego i własnego dobra.
Ale nade wszystko - nie próbuj niczego, będąc z nim w związku. Nie można zjeść ciastka i mieć ciastka, możesz mieć albo jedno, albo drugie. Chyba, że Twój chłopak okaże się baaaaardzo tolerancyjny i liberalny.

3

Wszystko zalezy od tego jak zapatruje sie na to wszystko Twoj chlopak. Sa mezczyzni, ktorym nie przeszkadza, ze ich kobieta "zdradza" ich z inna kobieta, a wrecz przeciwnie. (Nie traktuja tego jako zdrady.) Sama osobiscie znam sporo takich facetow, ktorzy pozwalaja swoim kobieta byc bi  - podobno kobieta jest wtedy jeszcze bardziej pociagajaca. A niech jeszcze pozwoli mu patrzec na ich wspolna "zabawe"... tongue Najlepiej zbadaj temat i bedziesz wiedziala na czym stoisz. Moze i Twoj facet ma podobny sposob patrzenia - co otwiera Ci droge na nowe doswiadczenia... tongue Jednak tak naprawde wybor nalezy do Ciebie.

4

Kocham go bardzo, ale jest ten silny pęd do dziewczyn. Może rzeczywiście powinnam z nim porozmawiać być może nie będzie tak źle a wręcz odwrotnie.

5

Zabawne... Problemy jednych mogą być rozwiązaniem innych... A co powiesz na trójkąt K + K + M? Bo też zwątpiłem w to, czy go kochasz, jeśli myślisz nad rzuceniem go przez to że jesteś biseksualna.

6

A ja radzę Ci zostać przy swoim. Społeczeństwo zwłaszcza w naszym wieku nie jest tolerancyjne. Możesz nie znaleźć odpowiedniej partnerki a kiedy powiesz koleżance, że jesteś zakochana np w Ani zamiast gratulacji usłyszysz drwiący śmiech.
Będąc ze swoim możesz mieć dziecko a z dziewczyną siłą rzeczy nie.

7

może daruj sobie ten trójkąt bo co będzie jak twojemu chłopakowi bardziej spodoba się ta trzecia.Chociaż to by była niezła nauczka dla ciebie.http://supergify.pl/images/stories/Zoo/mal__5_.gif

8

To, że dziewczyna myśli o zerwaniu ze swoim chłopakiem dlatego, że silnie ciągnie ją do kobiet, nie znaczy, że go nie kocha. Może być wręcz przeciwnie - lepiej, żeby się z nim rozstała, niż żeby go zdradzała, i jeśli tak woli to dobrze o niej świadczy. A tak silne pragnienie może się tylko pogłębiać na zasadzie "zakazanego owocu", czasem trzeba sprawdzić, poznać prawdę o samym sobie, ukoić swoje wewnętrzne rozdarcie.

9

Niektórzy uważają, że nie ma nic dziwnego w tym, że kobietom czasami podobają się kobiety. Ponoć ma tak 30% kobiet. To może nic nie oznaczać . Ale wydaje się trochę dziwne, że raz widziałaś całujące się kobiety i tak cię to nakręciło. Jest to dosyć dziwne, bo w obecnym społeczeństwie ten widok nie jest specjalnie obcy. Może po prostu nudzisz się ze swoim obecnym facetem i potrzebujesz zmian. Skoro już chcesz z nim zrywać po jednym filmie to chyba jednak "... z którym jestem od bardzo dawna..." nabiera w ilość, a nie w jakość

10

Ale zmiana orientacji nie jest taka szybka. Ten proces trwa naprawdę długo i wątpię w to, żebyś pokochała dziewczynę. Trójkąt też nie jest odpowiedni. Twój chłopak może Tobą pogardzić, nie zrozumieć tego co czujesz. Chwilowe zauroczenie narobi Ci nie lada problemów

11

słuchajcie mam 22 lata wyszlam za maz majac 20 lat i popelnilam blad zycia kolejny z reszta bo nigdy nie kochalam meza ale chcialam aby malzenstwo bylo jakas forma zapomnienia oderwania sie on mnie bil dzien po dniu klotnie bylo mi strasznie ciezko zalamalam sie i schowalam sie w skorupie teraz juz nie znam prawdziwego ja i nie jestem z nim odeszlam od niego pare miesiecy temu jestem z kims ale on nie rozumie mnie nie szanuje probuje bic i ma stwierdzona osobowosc dyssocjalna powiedzcie mi co mam robic co to za osobowosc i czy cos mi grozi bo ja juz nie moge

12

Jeśli facet Cię nie szanuje i bije, to również od niego odejdź. Po co związałaś się z kimś, kto niczym nie różni się od Twojego byłego męża? Twoje pytania, czy coś Ci grozi wydają mi się wręcz absurdalne i głupie... pytasz, czy coś Ci grozi ze strony mężczyzny, dla którego jesteś workiem treningowym? Gratuluję umiejętności dedukcji, nie wiem jak wpadłaś na to, że coś mogłoby Ci grozić...

Uciekaj i poszukaj prawdziwego faceta, który będzie Cię traktował normalnie.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » co mam wybrać czy zostać przy tym co mam czy spróbować czegoś nowego.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024