chłopak, sex, rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » chłopak, sex, rozstanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: chłopak, sex, rozstanie

Otóż jestem z moim chłopakiem od prawie roku. Mamy po 23 lata. Ja miałam do tej pory jednego partnera seksualnego a mój chłopak nie miał nikogo. Od pewnego czasu nie jest między nami dobrze,  notorycznie wychodza między nami różnice szczególnie te swiatopogladowe które Np. Dotyczące religii ( ja jestem wierząca a on nie uważa religii za coś ważnego) zaczęło mi to coraz bardziej przeszkadzać,  zaczelam się martwić o naszą przyszłość, ale tylko ja, bo mój chłopak twierdzil ze nie chce mu się jeszcze o tym myśleć bo on nie wie jak to będzie za kilka lat. Byłam już taka znerwicowana.. jeśli chodzi o sex to unikał tematu jak to ognia, mówił że nie spieszy mu się i nir jest to dla niego najważniejsze. Momentami martwilam się bo traktował mnie jak koleżankę,  nie był tzw. Zwierzęciem w okazywaniu uczuć.  Z czasem się do tego przezwyczailam, uznalam.ze to dobre,  ze nie traktuje mnie jak obiekt seksualny jak moj poprzedni chłopak.  Nasze kłótnie się jednak nasialy w związku z różnicami nas dxielacymi. Chciałam dla niego dobrze zeby zaczal ogarniać swoje zyvie. Nic sobie z tego nie robilal. Nie wytrzymalam i postanowilam dać sobie czas i jemu.  I wiecie co usłyszałam po tym czasie?  Ze mój chłopak chyba nie wie co do mnie czuje i sex to teraz jedyna forma i droga żeby to sprawdzić i jeśli to nas nie zbliży to juz nic. Poczulam się beznadziejnie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chłopak, sex, rozstanie

Czyli to ma być taki niby test? To jak on tak uważa to znaczy że nie dojrzał jeszcze nie tyle do seksu ale w ogóle do budowania jakiegokolwiek związku z drugą osobą. Inicjowanie seksu ma wypływać z inicjatywy i potrzeby obustronnej a nie w celu sprawdzenia się czy się z kimś będzie lubiło czy nie. Sprawdzać to sobie mogą ludzie którzy szukają partnera na 1 - kilka razy. Ten Twój to mi wygląda na takiego co się wstydzi tego że jest prawiczkiem i chce Cię wykorzystać żeby przed samym sobą poczuć się lepszy - albo presja otoczenia. Co do religii to z takimi różnicami można żyć i wydaje mi się to tylko pretekstem. Jak dla mnie to twój chłopak to takie duże dziecko bez pomysłu na życie.  Albo go wprost zapytaj czy widzi dla Was jakąś wspólną przyszłość a jak powie że nie wie to wyjaśnij mu że seksem się czegoś takiego nie sprawdza bo najpierw musi grać sporo innych kwestii.

3

Żałosny facet, jak można powiedzieć że seks to jedyna forma i droga żeby sprawdzić co do ciebie czuje... Przecież to jest kompletny debilizm do POTĘGI N-tej. Jak już ci teraz tak facet mówi, to ja na twoim miejscu ( jestem facetem ) to nie bawił bym się z nim w co kolwiek, nie czekał na nic. Gość próbuje cię ewidentnie wykorzystać i tyle. wink

4

Koleś obczaił, że go lada chwila rzucisz, a desperacko chce pozbyć się cnoty. Żałosne. Weź go zostaw, bo to śmieszne co on wgl robi. Współżycie się zaczyna, gdy wszystko w związku gra, a nie po to, żeby go uleczyć lub coś sprawdzać. Typek chce Cię wykorzystać.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » chłopak, sex, rozstanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024