Witam ,przeprszam za brak pl znakow.Postaram sie skrocic nabardziej jak mozliwe;)
Troszke o mojej osobie Jestem samotna 30 letnia kobieta mieszkajaca w jednym z krajow Beneluxu,samotna jak wspomialam i wcale nie spieszy mi sie by miec faceta,meza
nie jestem despertka ktora szuka na sile faceta-meza
a i nawet nie wiem czy kiedykolwiek wyjde za maz ,ale kto wie moze jedak spotkam tego jedynego wlasciwego;) nie wiem,ale tez nie ponaglam,nie uzaleziam swojego szczescia od posiadania faceta,czy meza, nie szukam specjalnie.
Wczoraj bedac z pewna znajoma,jest ona Rosjanka37 lat ,poznalysmy sie w szkole na kursie,pare razy bylysmy na imprezach,ona swojego obecnego drugiego meza-Niemca 50 letni inzynier, poznala go jeszcze mieszkajac w Rosji,wczesniej byla w malzenstwie z Rosjaninem maja wspolne dziecko,dziewczyke obecnie ma ona 11 lat, Obecnie mieszka niedaleko mnie wraz ze swoim nowym mezem( 2 lata sa malzenstwem) i z jej corka,niepracuje ,ogolnie mila dziewczyna ,mamy sporadyczny kontakt ,mowila mi ze musze jakiegos faceta koniecznie znalesc,miec rodzie,bo samej byc nie wypada ![]()
ale wczoraj bardzo mnie zaskoczyla"pewna propozycja" zasmialam sie z tego,obrocilam to w zart.. Ale przyznam ze troche zrazila mnie tym..
Wczoraj podczas wspolnego pobytu w klubie wspomiala mi ze zna rodzine z bylej Jugoslawi ich syn ,dobry chlopak szuka kogos ,zeby wziasc slub platy-fikcyjny,dla papierow .Mowila ze jest on przystojny,ladny,w moim wieku 30 lat z dobrej rodziny ktora zna i nie ma on problemow ze znalezieniem kobiety na seks, ale bardzo trudno mu znalesc cheta na slub-platny
Zaczela mnie przekonywac ze ,co mi szkodzi ze i tak jestem sama,a dodatkowo kase dostane..
ze mam juz 30 lat i jak niedlugo nie wezme slubu,to ludzie beda mysleli,ze ze mna jest cos nie tak:) mowila ze on -ten kandydat na fikcyjny slub taki dobry,poukladany, ,a moze cos miedzy nami zaiskrzy aha
ze przeciez nic nie rezykuje...
Co sadzicie o tej mojej znajomej i jej propzycji,osobiscie to JA bym sie wstydzila jakiejkolwiek kolezance zlozyc taka propozycje,dlaczego to robi? Prosze WAS o opinie.