Hej
Moj chlopak byl prawiczkiem , niedawno uprawial ze mna seks po raz pierwszy ale mowil ze sie bardzo denerwuje wiec przerwal juz po paru sekundach. Innym razem znowu zaczelismy od pieszczot a potem jak juz mielismy to zrobic on tylko wlozyl i juz doszedl... przy kolejnym razie bylo tak samo. Jestem zalamna, niewiem co robic i nie mam ochoty uprawiac z nim juz seksu on tak samo, on nawet szukal na necie co zrobic zeby tak szybko nie dochodzic ale nic konkretnego nie znalazl...
co mozna zaradzic na takie cos? chcialabym mu pomoc ale niewiem jak ![]()
Hej
Moj chlopak byl prawiczkiem , niedawno uprawial ze mna seks po raz pierwszy ale mowil ze sie bardzo denerwuje wiec przerwal juz po paru sekundach. Innym razem znowu zaczelismy od pieszczot a potem jak juz mielismy to zrobic on tylko wlozyl i juz doszedl... przy kolejnym razie bylo tak samo. Jestem zalamna, niewiem co robic i nie mam ochoty uprawiac z nim juz seksu on tak samo, on nawet szukal na necie co zrobic zeby tak szybko nie dochodzic ale nic konkretnego nie znalazl...
co mozna zaradzic na takie cos? chcialabym mu pomoc ale niewiem jak
A może daj mu trochę czasu.
Trening czyni mistrza.
Nikt od razu nie staje się wspaniałym kochankiem.
Hej
co mozna zaradzic na takie cos? chcialabym mu pomoc ale niewiem jak
Wczoraj jak szukałam pewnego tematu to doczytałam w jenym temacie , że są prezerwatywy na to by seks trwał dłużej tzn że niby wytrysk ma się wydłużyć ale nie wiem . Nie umiem się wypowiedzieć w tym temacie...
ja rozumiem ze nie ma doswiadczenia i wogle, i nawet bym zrozumiala jesli doszedl by szybko ale to bylko wrecz blyskawicznie...
ja nie zdazylam nawet pomyslec
on mowi ze to sa inne doznania bo on nigdy tego wczesniej nie robil i wogle...
jak ja uprawialam seks z moimi poprzednimi partnerami to oni dochodzili co najwyzej po 15 minutach a anie minucie...
staralismy sie to zrobic juz kilka razy, mowilam mu zeby przerywal jak czuje ze dochodzi ale ostatecznie nie daje rady...
nie ma na to jakis tabletek czy cos? zasugerowalam mu nawet absurdalne rozwiazanie zebym on we mnie wszedl dopiero jak ja czuje ze mam zaraz osiagnac orgazm... no ale co to za seks? rownie dobrze moge sie masturbowac i sama konczyc skoro on ma tylko wejsc we mnie i za chwile wyjsc ![]()
No jak raz dojdzie, to poczekajcie z 5min i znowu spróbujcie, za którym razem już na pewno będzie mógł dłużej.
Wiem, że penis to nie maszyna, ale jak mu pomożesz się z powrotem podniecić to powinien dać radę.
No jak raz dojdzie, to poczekajcie z 5min i znowu spróbujcie, za którym razem już na pewno będzie mógł dłużej.
Wiem, że penis to nie maszyna, ale jak mu pomożesz się z powrotem podniecić to powinien dać radę.
Kup mu 0,5l czystej wódki ma to wypić i wtedy daj mu szanse,zaufaj mi będzie mógł długo .
7 2015-04-18 20:39:46 Ostatnio edytowany przez krzch2507 (2015-04-18 20:40:25)
25 lat z nicku wynika, a mentalność małolaty z gimbazy.
Jestem zalamna, niewiem co robic i nie mam ochoty uprawiac z nim juz seksu on tak samo, on nawet szukal na necie co zrobic zeby tak szybko nie dochodzic ale nic konkretnego nie znalazl...
Brawa za podejście, wpędź go jeszcze w większe kompleksy i poczucie winy.
chcialabym mu pomoc ale niewiem jak
Może by tak trochę mniej egoizmu na początek? On nie robi tego tobie na złość, nie wdrapuje się na ciebie i kończy jak najszybciej, jak przeciętny Janusz po wódeczce w sobotę.
nie ma na to jakis tabletek czy cos? zasugerowalam mu nawet absurdalne rozwiazanie zebym on we mnie wszedl dopiero jak ja czuje ze mam zaraz osiagnac orgazm... no ale co to za seks? rownie dobrze moge sie masturbowac i sama konczyc skoro on ma tylko wejsc we mnie i za chwile wyjsc
Zaraz się zacznie impotencja ze stresu, wtedy go zostawisz, a facet zostanie z urazem do seksu i perspektywą długiej terapii u seksuologa...
Szkoda że to nie on tu wszedł założyć temat, dla niego dobra rada - poszukać innej dziewczyny.
CoChwileCos napisał/a:No jak raz dojdzie, to poczekajcie z 5min i znowu spróbujcie, za którym razem już na pewno będzie mógł dłużej.
Wiem, że penis to nie maszyna, ale jak mu pomożesz się z powrotem podniecić to powinien dać radę.Kup mu 0,5l czystej wódki ma to wypić i wtedy daj mu szanse,zaufaj mi będzie mógł długo .
I zamiast przytulać ją, będzie namiętnie obejmował kibel ![]()
słodko-kwaśny napisał/a:CoChwileCos napisał/a:No jak raz dojdzie, to poczekajcie z 5min i znowu spróbujcie, za którym razem już na pewno będzie mógł dłużej.
Wiem, że penis to nie maszyna, ale jak mu pomożesz się z powrotem podniecić to powinien dać radę.Kup mu 0,5l czystej wódki ma to wypić i wtedy daj mu szanse,zaufaj mi będzie mógł długo .
I zamiast przytulać ją, będzie namiętnie obejmował kibel
Nikt nie mówi że ma to wypić na hejnał. Jakby wypił w rozsądnym czasie to jest dawka "akurat". Co prawda zależy to od organizmu ale dla przeciętnego faceta powinno być ok.
Chociaż sądzę że to głupi pomysł. Gość musi się przyzwyczaić do seksu i tyle.
25 lat z nicku wynika, a mentalność małolaty z gimbazy.
kasia2490 napisał/a:Jestem zalamna, niewiem co robic i nie mam ochoty uprawiac z nim juz seksu on tak samo, on nawet szukal na necie co zrobic zeby tak szybko nie dochodzic ale nic konkretnego nie znalazl...
Brawa za podejście, wpędź go jeszcze w większe kompleksy i poczucie winy.
kasia2490 napisał/a:chcialabym mu pomoc ale niewiem jak
Może by tak trochę mniej egoizmu na początek? On nie robi tego tobie na złość, nie wdrapuje się na ciebie i kończy jak najszybciej, jak przeciętny Janusz po wódeczce w sobotę.
kasia2490 napisał/a:nie ma na to jakis tabletek czy cos? zasugerowalam mu nawet absurdalne rozwiazanie zebym on we mnie wszedl dopiero jak ja czuje ze mam zaraz osiagnac orgazm... no ale co to za seks? rownie dobrze moge sie masturbowac i sama konczyc skoro on ma tylko wejsc we mnie i za chwile wyjsc
Zaraz się zacznie impotencja ze stresu, wtedy go zostawisz, a facet zostanie z urazem do seksu i perspektywą długiej terapii u seksuologa...
Szkoda że to nie on tu wszedł założyć temat, dla niego dobra rada - poszukać innej dziewczyny.
ja mu to stale powtarzam ze nie jestem dla niego i ze ma sobie znalesc dziewczyne.
Prawda jest taka ze my sie tylko przyjaznilismy, ja niedawno zerwalam ze swoim chlopakiem i od 4 miesiecy z nim podrozowalam i w koncu doszlo miedzy nami do zblizenia. Odczuwalam potrzebe bliskoskosci z tesknoty do bylego... stale mu to powtarzalam i liczylam ze sie opamieta. Mimo wszystko on jest taki kochany i czuly ze zaczelam czuc cos do niego, tyle ze ja wciaz kocham mojego bylego chlopaka ale wiem ze miedzy nami jest koniec. Mozecie teraz mnie obrazac tutaj jak chcecie do woli... ja jestem dziewczyna po przejsciach, mam zle doswiadczenia, jak bylam mala ojciec kazal mi dotykac swojego penisa a kiedy mialam swoj pierwszy raz to zostalam zgwalcona.... od tamtego czasu tez nie uprawialam z nikim seksu bo sie balam az do momentu jak poznalam mojego bylego ktory stale mi wypominal ze nie mam doswiadczenia i wielokrotnie mi powtarzal ze znajdzie sobie inna jak nie bedzie lepiej z nami w lozku... wiec jak ja moge mu pomoc? jak sama mam psychike rozerwana na strzepy? i terapia to by sie nam dwojgu przydala... mam nadzieje ze on szybko znajdzie sobie kogos kto pomoze jemu i ja kogos kto pomoze mnie ![]()
11 2015-04-19 01:22:45 Ostatnio edytowany przez tomasz87 (2015-04-19 01:25:56)
Co do problemu chłopaka, to dość typowe - wytrysk przedwczesny dotyka większość mężczyzn na początku, zaraz po rozpoczęciu życia seksualnego. Cierpliwość, wyrozumiałość, odstresowanie i regularna praktyka pomogą mu pokonać tę trudność.
Tyle teoria.
Inna sprawa, która mnie niezwykle zainteresowała, to jak Twój chłopak doszedł do tego momentu w swoim, życiu, że został tak długo prawiczkiem, a także teraz w jaki sposób i dlaczego właśnie przed Tobą udało mu się otworzyć i przełamać w sferze seksu. Piszę to dlatego, że sam jestem w podobnej sytuacji, co on, tyle że ten pierwszy seks w moim nowym związku (i życiu) jest ciągle przede mną. Przede mną też jeszcze kolejne etapy wchodzenia w coraz bliższą intymność i czułość, które nieraz przychodzi mi ciężko przełamywać.
Życzę Wam powodzenia, i nawet jeśli ma nie być pisane Wam być długo razem, to spędźcie miłe chwile ze sobą i wykaż się cierpliwością wobec niego, żeby chłopak się potem nie załamał. Długość stosunku teoretycznie przy sprzyjających warunkach (przede wszystkim brak stresu - to również Twoja rola) powinna dojść do normalnej 10-15 minut najpóźniej po kilkunastu stosunkach.
Grunt to cierpliwość i wyrozumiałość. Nie od razu Rzym zbudowano. Jeśli jednak problem ten będzie się dalej powtarzać, może Twój partner powinien udać się do specjalisty, który pomoże mu w kwestiach seksu. Polecam również tabletki kamagra, które pomagają wydłużyć stosunek, dają kontrolę nad wytryskiem i satysfakcjonującą erekcję. Mój mężczyzna kupuje je zazwyczaj przez internet, na shop-kamagra.