Problemy z synem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Problemy z synem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Problemy z synem

Jestem samotnie wychowująca matka trójki dzieci, moj maz zmarl trzy lata temu.Mam dorosłego syna ktorego boje sie.Ma 22 lata nie chce pracować,nie chce pomagac w domu, tylko siedzialby na komputerze i grał.Niesawno odkryłam ze pali marichuane.Traktuje mnie jak śmiecą, jest agresywny, wyzywa mnie , jakiekolwiek próby rozmowy kończą sie z jego strony wyzwiskami.Nie mam juz sily, mam jeszcze dwie nieletnie corki , ktore na to patrzą, jak mam go zmusić do pracy, do czegokolwiek ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy z synem

Może próba zagrożenia ze wyrzucisz jego z domu lub bardzo poważna rozmowa z Psychologiem albo terapeutą . Skoro chłopak jest dorosły powinien się dokładać do rachunków , jedzenia . Ma on dziewczynę ;>

3

Zgłoś się do opieki społecznej lub zadzwoń na niebieską linię. Moim zdaniem jak Syn ma tyle wolnego czasu i ambicji to może bez problemu wyprowadzić się z domu. Niestety Twoja bierność spowoduje, że córki mogą powielać Jego problemy, a to zniszczy Im życie hmm.

4

Dom w ktorym mieszkamy byl na meza, wybudował go przed ślubem i w jakiejś tam części tez należy do niego, ciagle wrzeszczy ze to jego dom i nic nie moge zrobic, a on robi co chce, ja po prostu boje sie go i jego wybuchów agresji, nawet nie mam prawa nic bo powiedziec na temat pracy bo dostaje szału, a ja nic z tym nie robie,bo boje sie, dziewczyne niby ma, ale jaka jest prawda ? Chyba czas sie wziasc w garść i cos z tym zrobic, ale z drugiej strony to moj syn i ciagle wydaje mi sie , ze w koncu sie zmieni, ale jest coraz gorzej

5

mam też taki problem, zawsze słyszę, że sobie wychowałam tak syna to tak mam.
używa wszelkich - wszystkich wyzwiski, często uderzy.
rodzina męża bardzo szanowana w naszej miejscowości, jest urzędnikiem państwowym - i niebieska linia? Nie przejdzie.... zwalą na mnie głupią

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Problemy z synem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024