Jakiś czas temu poznałem dziewczynę w internecie była bardzo zainteresowana relacja ze mną, ale trochę zacząłem pogarsza to kiedy wróciła moja stara miłość, później wróciłem do tego było już trochę gorzej ale zaprosiłem ja na spotkanie, było fajnie mieliśmy fajne relacje. Spotkaliśmy się znowu po czym na ze relacje zaczęły się pogarszać nie spotykaliśmy się bo nie miała czasu miała gorszy nastrój i jakieś problemy jednak nie wiem jakie. Wcześniej mi mówiła o niektórych problemach jak bbyła młodsza, ale nie chciała , owoc jakie to były problemy wydajemy się ze zdrowotne ale nie jestem pewien. Teraz znowu miała jakieś problemy nie chciałem się wypatrywać, ale to nie są tylko problemy ze zdrowiem. Nazywała je prywatnymi nie chciałem wnikać zaoferował tylko pomóc i odsunął się na bok, bo ostatnio nie miała czasu żebyppisać i się spotkać. Po paru tygodniach znowu się odzywam podobno u niej Ju lepiej spotkamy się może nawet razem się gdzieś wybierzemy.
Kurcze nie wiem co to za problemy czy tylko zdrowotne czy jakieś rodzinne. Nie chce się wypływać ale z rogiem strony chciałbym się do niej zbliżyć i wolałbym wiedzieć w czym rzecz. Boje się troszkę ze się przestraszyć i ja zranie, a też nie potrafię się zapytać o to nie chce być nachalnie kiedy ona odkłada ten temat. Najgorsze jest to ze pogorszyły się ostatnio nasze relacje mało piszemy i nie widujemy się. Nie wiem co zrobić jak się znowu spotkamy czy tylko przytulic wspierać czy zapytać się o to.
Na za relacja jest też trochę dziwna, trochę z mojej winy bo na poczatek byłem dość chłodny nie pocałował jej nie powiedziałem komplementu a później już zaczęło się to co powyżej. Z drugiej strony spotykamy się może gdzieś pojedziemy razem nie wiem czy powiedziećjej ze mi na niej zzależy jak na kobiecie czy po prostu tak się zachowywać - może wtedyzaczniemy ssię intensywnie spotykać rozmawiać przez telefon itp. Pomyślimy o jakimś związku.