Cześć chciałabym pogadać z kimś na temat dość trudnej rzeczywistości jaka mnie otacza już od dzieciństwa. I o tym dlaczego wciąż pakuje się w te same wyniszczające relacje międzyludzkie. Z kimś kto być może zechce zostać moim wirtualnym przyjacielem.
pozdrawiam
Cześć chciałabym pogadać z kimś na temat dość trudnej rzeczywistości jaka mnie otacza już od dzieciństwa. I o tym dlaczego wciąż pakuje się w te same wyniszczające relacje międzyludzkie. Z kimś kto być może zechce zostać moim wirtualnym przyjacielem.
pozdrawiam
Jeśli chcesz możesz napisać tu lub na pw co się dzieje.
Jeśli ze chcesz możesz napisać do mnie mail powinien być odblokowany. Mam dużo czasu i często bywam na necie, chętnie wysłucham i porozmawiam z Tobą.
Pisz, co Cię trapi. Większość tutaj, to ludzie życzliwi, którzy niejedno widzieli i przeżyli.
Choć żadnego z nich nie poznam personalnie, to i tak czuję się tu, jak wśród przyjaciół w mojej ulubionej piwiarni na skraju pięknego lasu.
Ha mamy chyba podobne dylematy, ja też wciąż pakuję się w relacje, które mnie niszczą, a nic dobrego nie przynoszą.Chociaż teraz staram się nie pakować w żadne relacje
Pisz śmiało, może wspólnie z innymi wirtualnymi przyjaciółmi coś wymyślimy.
Jeśli już tu napisałaś to dobrze . Tu na forum jestem jakiś dobry okres i powiem , że jest tu całkiem sympatycznie i bardzo mili ludzie to nic , że czasem poleje się kubeł zimnej wody ale i to jest potrzebne człowiekowi. Gorąco pozdrawiam . ![]()
Do mnie też możesz śmiało napisać, zazwyczaj mam sporo czasu, więc nie miałabym nic przeciwko rozmowie ![]()
Gdy będziesz chciała to pisz czasem łatwiej jest pogadać z kimś kogo się nie zna . Postaram się chociaż wysłuchać i jak będę umiała to coś poradzę
Jeśli chcesz,to zapraszam
Daj znać,czy chcesz pisać ![]()