Mój salon kosmetyczny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Mój salon kosmetyczny

Otworzyłam niedawno swój salon kosmetyczny. Wcześniej obsługiwałam klientki w ich domach a teraz mam salon z prawdziwego zdarzenia - piękny i nowoczesny. Tylko, że jest on na osiedlu domków i przychodzą do mnie raczej lokalne klientki, a wiadomo przydałby się ich więcej. Reklamuję się w internecie,ale mam wrażenie, że to za mało. Myślcie, że w przypadku mojej działalności sprawdziłaby się reklama wielkoformatowa? Chciałabym, aby o mojej działalności dowiedziały się kobiety także w innych dzielnicach miasta. Myślicie, że bilbord w centrum, gdzie są zazwyczaj korki to dobry pomysł na reklamę?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Mój salon kosmetyczny

Reklama wielkoformatowa super sprawa jeszcze tylko dobre miejsce znaleźć gdzieś na skrzyżowaniu lub światłach i efekt murowany. Ja na początku porozwieszał w miastach dzielnicach jakieś plakaty wynajął kogoś do roznoszenia ulotek wiadome pierw trzeba, by to było zrobić. Po tym wszystkim czekam na efekt, jeżeli ludzie będa sie schodzili no to wiadome ulotkę też sobie wezmą, jeżeli słabo to zda egzamin proponuję właśnie zrobić duża reklame wielkoformatową.

3

Możesz spróbować zlecić wykonanie billboardu, ale musisz sie liczyc z tym, ze to bedzie droga inwestycja. szczerze mowiac, billboardy do mnie nie przemawiaja, nawet nie za bardzo zwracam na nie uwagę tongue. lepsze moim zdaniem są ulotki, za nie zaplacisz mniej i wydaja sie skuteczniejsze.

4

EZYTOMIR2809 napisał/a:

Myślcie, że w przypadku mojej działalności sprawdziłaby się reklama wielkoformatowa? Chciałabym, aby o mojej działalności dowiedziały się kobiety także w innych dzielnicach miasta. Myślicie, że bilbord w centrum, gdzie są zazwyczaj korki to dobry pomysł na reklamę?

Tak reklama wielkoformatowa w centrum miasta to naprawdę świetny pomysł pod warunkiem, że będzie ona ciekawa i przyciągała wzrok klienta. Na takiej reklamie warto zamieścić informację na temat dojazdu do Twojego salonu:) Wykonanie reklamy warto zlecić profesjonalistom, którzy zajmą się i projektem i wydrukiem reklamy:) Myślę, że dzięki tej reklamie pozyskasz więcej klientów:)

5

Dzięki wszystkim za rady! Chyba się zdecyduję na ten billboard. Ulotki trochę do mnie nie przemawiają, bo zawsze je brałam i od razu wyrzucałam, często nawet nie patrzyłam na to co w nich było. Billboard pewnie będzie więcej kosztował, ale nikt mi go do kosza nie wyrzuci itd. może orientujecie się gdzie się zamawia takie billboardy? W agencjach reklamowych czy w drukarniach?

6

Czy znacie może jakieś oferty kursów w Krakowie, takich dla osób bezrobotnych.

Ja widziałam że obecnie to w beauty for you.

Czy może któraś z Was szkoliła się tam?

Byłabym wdzięczna za opinię.

7 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-04-16 17:07:37)

Moja mama jest właścicielką salonu kosmetycznego.Niedawno musiała wymienić meble. Z pomocą przyszła jej ta hurtowniareklama na forum jest płatna .Zaoferowali jej piękne meble w stosunkowo niskiej cenie

8

RudaK. napisał/a:

Moja mama jest właścicielką salonu kosmetycznego.Niedawno musiała wymienić meble. Z pomocą przyszła jej ta hurtownia spam .Zaoferowali jej piękne meble w stosunkowo niskiej cenie

A co to ma do rzeczy? big_smile

9

Każde miejsce jest dobre, żeby się zareklamować...

10 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-18 18:43:53)

Billboard fajna rzecz, ale trochę drogo wychodzi. Ja mam u siebie baner, ja mam ogrodzony salon, więc przed mam taki baner i jeszcze u znajomych przed domem. Fajna też jest reklama na samochodzie , jeżeli tylko możesz sobie na taką pozwolic to nawet się nie zastanawiaj. Dobry i mobilny sposób smile) Jak szukasz dobrej firmy z różnym materiałami do promocji, a jesteś gdzieś z okolic Gniezna to podjedz sobie do nie ma to jak podbijać wątek sprzed 3 lat, tylko po to, żeby umieścić w poście SPAM. Mają fajne ceny, jakość dobra, a obsługa bardzo sympatyczna smile)

11

Odpowiadasz autorce na post z 2015 r

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024