Rozstanie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Rozstanie ?

Zostawił mnie facet. Powiedział, że odezwie się za rok w czerwcu 20. Tłumaczył się iż nie ma czasu , że ja tez nie będę mieć czasu. Cholera jeszcze się mnie zapytał czy zezwalam mu na to. Ja jestem chyba kretynką. Powoli już nie wiem co ja mam zrobić... Raz chce przytulić, raz kopnąć w tyłek smile Raz stan euforii a potem negatywne emocje, które przenoszę na  bliskich. Zakochałam się tak pierwszy raz. Kurcze ja chce do niego wrócić, ale on nie  chce . GŁUPIA JESTEM sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie ?

heh dziwna sprawa, nie wiem nawet co myślec o tym facecie, czy to dla waszego dobra, czy to jakaś gra czy tylko głupie puste, słowa, wiem nie jest ci lekko, muisz sie jakos trzymać, i myślę że układać sobie życie na facetów nie warto czekać, mój gdy ze mna zrywał powiedział... daj mi pół roku wyszaleje sie to może będzie lepiej, a teraz ma już inną... heh
pamiętaj zawsze możesz sie wygadać na forum

3

A poco ma się odezwać za ten rok? Zostawił Ciebie i to jest bardzo przykre i wiem, ze jest Ci ciężko.Ale,jak już tutaj nieraz pisałam, z czasem będzie lepiej i spotkasz tego jedynego.A Twój były chłopak widocznie nie był wart Ciebie. Bo ja nie rozumiem, ze się rozstajecie, bo oboje nie macie czasu. Jeśli się kogoś kocha to człowiek jest w stanie spiąć się i znaleść trochę czasu dla ukochanej osoby. Trzymaj się.

4

Jestem zła na niego. Nie potrawie z nim  rozmawiać, w jego towarzystwie jestem spięta a on patrzy się na mnie jak w obrazek, tak jakbyśmy byli razem. Może głupia jestem, ale on zachowuje się jak dupek. Bawi się ze mną w jakieś chore gierki ;/

5

Ech ;(

6

agi, mam podobną sytuację. Mój były stwierdził, że mnie kocha, ale będzie lepiej dla mnie/ dla Nas, jeżeli się rozstaniemy. również mamy się nie kontaktować ze sobą, ale tylko do końca roku. Tylko??? Dla mnie to jak wieczność. Być może ja mam łatwiej, ponieważ nie widuję się z moim byłym (mieszkamy w innych miejscowościach, On studiuje w moim mieście, ale ma indywidualny tok studiów i bardzo rzadko jest na uczelni). Ale z drugiej strony nie mam jak nie dać Mu o sobie zapomnieć.
jeśli naprawdę go kochasz, poczekaj. być może szybciej zrozumie to, że nie może żyć bez Ciebie. Możesz mu w tym delikatnie "pomóc": nienaganny wygląd, flirtowanie z innymi w jego towarzystwie (nutka zazdrości nie zawadzi). Ja czekam...

7

Jesli macie być razem to będziecie....
Moze chce sprawdzić czy bedzie tesknić...
Zgadzam się z moja poprzedniczką nutka zazdrosci nie zaszkodzi... wink

8

Ja uważam, że takie zachowanie u mężczyzn jest spowodowane strachem przed odpowiedzialnością i wspólnym życiem. Być może Twój chłopak nie dojrzał jeszcze do podejmowania poważnych decyzji i boi się, że Ty już zbyt poważnie myślisz o przyszłości. Uważam, że faceci wykręcający swoim dziewczynom takie numery nie są warci splunięcia. Bawią się uczuciami, by potem znów zahipnotyzować swoim sarnim wzrokiem i wykorzystawszy uczucia i naiwność dziewczyny, wrócić do niej po całym roku hulanki z obcymi kobietami. Nie daj się omamić. Takie rozstawanie się i wracanie do siebie nie ma żadnego sensu.

9

Nigdy nie planowałam niczego, nigdy nie rozmawialiśmy o ślubie i dzieciach. Nie planowaliśmy nic. Wiem że gdy kobiety coś planują to to się kończy bardzo szybko.
Ja tęsknie i mam ochotę go zabić jednocześnie wink
Ja nie wiem co czuje
a moje pseudo przyjaciółki tylko pogarszają sprawę. Dowiedziałam się iż moja pseudo Przyjaciółka napisała do niego, że po tym gdy on ze mną zerwał, nie jestem taka jak dawniej, zmieniłam się przez to nasze rozstanie. poinformowała mnie o tym w niedziele. O matko jaka kochana przyjaciółka. Ja już nie chce nawet pokazywać się na oczy. Totalna rozpacz i załamka.

10

agi, jak się czujesz? mam nadzieję, że już choć odrobinkę lepiej. Najważniejsze to nie dać się zwariować i nie myśleć tylko o tym. Ja o tym doskonale wiem. Chcesz czekać na niego czy podjęłaś inną decyzję? Ja czekam, więc możemy się wspierać. razem jest raźniej. pozdrawiam smile

witam! własnie 4 godziny emu moj chlopak z ktorym mieszkam od 2 lat postanowil mi powiedziec ze z godziny na godzine przestał mnie kochac i mam sie wyprowadzic... jakby swiat sie skonczyl. Tak bardzo go kcham!tyle robiłam dla nas a otrzymuje w zamiam bilet i torbe na droge.Nie wyprowadze sie !niech on to zrobi skoro uwaza ze bedzie sam szczesliwszy..... nie umiem jednak powstrzymac łez. jestem z tym wszystkim sama:(

12

Ah faceci... Dlaczego większość z nich okazuje się skończonymi idiotami??
Nie czekaj na niego, korzystaj z życia..
Pokaż mu, że dobrze ci bez niego...
NIe pokazuj mu jak bardzo cierpisz...

13

Co za niepoważny człowiek! Daj sobie spokój z tym palantem...co to w ogóle ma znaczyć, że się odezwie w czerwcu?! Nie czekaj na niego, bo jeszcze przegapisz prawdziwą miłość na swojej drodze. Obyś nie musiała być na siebie zła.

Ślę pozytywną energię i siłę do zapomnienia smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024