WIELKA NIEWIADOMA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: WIELKA NIEWIADOMA

Cześć smile Otwieram wątek bo jestem ciekawa waszego zdania na temat mojej sytuacji...może one pomogą mi podjąć jakąś decyzje, dojść do wniosków...na pewno są tu osoby bardziej doświadczone i mądrzejsze ode mnie...:P

Zapewne nie jestem pierwszą czy jedyną osobą , która znalazła się w takiej sytuacji, a mianowicie:
NIE WIEM czy mój chłopak mnie KOCHA...Jesteśmy ze sobą prawie 2 lata...to mój pierwszy chłopak...sądziłam,że to raczej facet powinien pierwszy wyznać takie uczucie ..ja sama mam problem by zrobić to pierwsza bo uważam,ze to poważna deklaracja...,ale moje wątpliwości rosną z każdym dniem. Mój chłopak mówi ,że mu na mnie zależy..że zmieni swoje zachowanie...ostatnio nawet napisał,że planuje naszą wspólną przyszłość! Jednak napisał to , gdy byłam na niego zdenerwowana i oznajmiłam,że nie wiem kiedy się spotkamy...oczywiście uległam i spróbowałam przyjąć do wiadomości jego słowa.
A co do samego wyznania...to raz usłyszałam od niego,że ON UZNA KIEDY NADEJDZIE ODPOWIEDNI MOMENT NA TAKIE WYZNANIE...dodam ,zę to bylo juz kilka miesiecy temu  i nic ;/ a na dodatek...niedawno zapytałam mu się czy mnie kocha [niestety byłam wtedy pod wpływem alko..i tylko dlatego odważyłam się o to zapytać ....a jego odpowiedź brzmiała " porozmawiamy o tym jutro" haha..oczywiście nie wróciliśmy do tego
Wiem ..to jest trochę dziecinada..,ale ta sytuacja mnie męczy...wiem,ze wczesniej bylabym w stanie powiedziec,ze Go kocham bo naprawdę żywie do niego uczucie,ale teraz ogarnia mnie ogromna niepewność,która odbiera mi odwagę...
Więc pytam Moi Drodzy co o tym sądzicie?..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: WIELKA NIEWIADOMA

Jesteście razem dwa lata i nie było słów "kocham Cię" ? 
Myślę, że skoro chłopak do tej pory tego nie wyznał i unika tematu to nie jest pewny swoich uczuć.
No chyba, że jest  bardzo nieśmiały

3

Dwa lata i nigdy nie powiedział Ci wprost, że Cię kocha? To dla mnie co najmniej dziwne...
Ale postaram się Ci pomóc. Według mnie powinnaś usiąść i na spokojnie z nim porozmawiać, na trzeźwo, bez kłótni i wyrzutów. Zapytaj go prosto z mostu czy Cię kocha, bo już masz dość tej niepewności.
Pozostaje również kwestia tego jak on się zachowuje. Widzisz, że Cię kocha? Że mu zależy? Mówi Ci, że jesteś piękna? Pomaga i wspiera w trudnych chwilach? Możesz mu wszystko powiedzieć? Ufacie sobie? Stara się dla Ciebie?  ( odpowiedz sobie na te pytania, ponieważ on może nie lubić rozmawiać o uczuciach - są takie osoby. Przykładowo mam koleżankę, która to mówi raz na miesiąc czy dwa a nie co kilka minut)

smalltowngirl napisał/a:

Cześć smile Otwieram wątek bo jestem ciekawa waszego zdania na temat mojej sytuacji...może one pomogą mi podjąć jakąś decyzje, dojść do wniosków...na pewno są tu osoby bardziej doświadczone i mądrzejsze ode mnie...:P

Zapewne nie jestem pierwszą czy jedyną osobą , która znalazła się w takiej sytuacji, a mianowicie:
NIE WIEM czy mój chłopak mnie KOCHA...Jesteśmy ze sobą prawie 2 lata...to mój pierwszy chłopak...sądziłam,że to raczej facet powinien pierwszy wyznać takie uczucie ..ja sama mam problem by zrobić to pierwsza bo uważam,ze to poważna deklaracja...,ale moje wątpliwości rosną z każdym dniem. Mój chłopak mówi ,że mu na mnie zależy..że zmieni swoje zachowanie...ostatnio nawet napisał,że planuje naszą wspólną przyszłość! Jednak napisał to , gdy byłam na niego zdenerwowana i oznajmiłam,że nie wiem kiedy się spotkamy...oczywiście uległam i spróbowałam przyjąć do wiadomości jego słowa.
A co do samego wyznania...to raz usłyszałam od niego,że ON UZNA KIEDY NADEJDZIE ODPOWIEDNI MOMENT NA TAKIE WYZNANIE...dodam ,zę to bylo juz kilka miesiecy temu  i nic ;/ a na dodatek...niedawno zapytałam mu się czy mnie kocha [niestety byłam wtedy pod wpływem alko..i tylko dlatego odważyłam się o to zapytać ....a jego odpowiedź brzmiała " porozmawiamy o tym jutro" haha..oczywiście nie wróciliśmy do tego
Wiem ..to jest trochę dziecinada..,ale ta sytuacja mnie męczy...wiem,ze wczesniej bylabym w stanie powiedziec,ze Go kocham bo naprawdę żywie do niego uczucie,ale teraz ogarnia mnie ogromna niepewność,która odbiera mi odwagę...
Więc pytam Moi Drodzy co o tym sądzicie?..

A Ty wiesz? Wiesz tez czego oczekujesz od zwiazku? Jakie masz przyklady zwiazku z domu?

5

eh no właśnie raz jest lepiej ..raz jest gorzej...czasem mam wrażenie,że więcej mówi niż robi..wiem,że przez jakiś czas utrzymywał kontakt ze swoją byłą...teraz raczej rzadko rozmawiają ...,ale widzialam tez,ze co jakis czas odwiedza jej stronę,gdzie nawiazywala do niego,ze nadal czuje to samo pierdu pierdu :Paktualnie ma faceta ....kiedyś puruszyłam ten temat..on powiedzial,ze ten ich zwiazek to byla dziecinada i,ze niepotrzebnie coś sobie ubzdurałam  ..ale serio mozna byc niepewnym swoich uczuc 2 lata? ilez mozna?! : / chyba po prostu bede musiala z nim pogadac,ale oczywiscie boje sie co bedzie potem...,ze uslysze cos co mnie zaboli

6

czy mozna planowac przyszlosc z kims nie wiedzac czy sie go kocha?!

7

Na moje gdyby Cię kochał to by Ci już to dawno, dawno powiedział. Aczkolwiek nie raz facetom nie przechodzi to wyznanie przez gardło, no ale przez 2 lata odważyłby się gdyby tak naprawdę było a nie zdawkowe "jutro o tym porozmawiamy" jutro czyli wcale...

8

Chyba lepiej usłyszeć raz coś co zaboli niż być nie pewnym przez całe życie...

9

ehh na pewno będę musiała zmierzyć się z prawdą bo inaczej szybko się ta sytuacja nie zakończy...,ale kurde On potrafi być czuły..mówić o nas w taki sposób,że widzi nas w przyszłosci razem a z drugiej strony ma mega dziecinne i nieodpowiedzialne zachowania.dodam,ze on ma 20 lat ja 21.moze nie dojrzal do powaznego zwiazku..

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024