Od ponad miesiaca pracuję w nowym miejscu. Mam w niej pewnego kolege, na ktorego na poczatku w ogole nie zwracalam uwagi, pomimo, ze zdarzylo nam sie wspolpracowac. W pewnym momencie zaczal byc dla mnie niemily i choc wywolalo to u mnie poczatkowo duza niechec, teraz zaczelam o nim wiecej myslec. Ciagnie mnie do niego i mam wrazenie, ze miedzy nami strasznie iskrzy (moje subiektywne odczucie). Nigdy wczesniej tak nie mialam, zeby osobe dazyc zarowno niechecia i zainteresowaniem, co mnie tym bardziej intryguje.
Nie wiem co o tym wszystkim myslec. Mozliwe, ze on celowo jest taki nieprzyjemny i to jakis rodzaj gry?
Od ponad miesiaca pracuję w nowym miejscu. Mam w niej pewnego kolege, na ktorego na poczatku w ogole nie zwracalam uwagi, pomimo, ze zdarzylo nam sie wspolpracowac. W pewnym momencie zaczal byc dla mnie niemily i choc wywolalo to u mnie poczatkowo duza niechec, teraz zaczelam o nim wiecej myslec. Ciagnie mnie do niego i mam wrazenie, ze miedzy nami strasznie iskrzy (moje subiektywne odczucie). Nigdy wczesniej tak nie mialam, zeby osobe dazyc zarowno niechecia i zainteresowaniem, co mnie tym bardziej intryguje.
Nie wiem co o tym wszystkim myslec. Mozliwe, ze on celowo jest taki nieprzyjemny i to jakis rodzaj gry?
Kręci Cię jego "Mister Hyde", w odróżnieniu do nudnawego "Dr. Jackylla"? Bad boy'e znów w cenie...
Taaak, albo po prostu Cię nie lubi ![]()
Omg
widać kręci Cie BDSM.... ![]()
potrzeba poczucia poniżenia, odrzucenia, może zadanego bólu ... miałaś tak w przeszłości ?
Nie rozumiem dlaczego się z koleżanki nabijacie.
blackhair, obserwuj kolegę... Może rzeczywiście Cię nie lubi, a może i zaczepia.. Sposób na podryw raczej kiepski, bo mało wyraźny, ale czasem się i taki zdarza.
Nie zakochuj się zbyt szybko.. Niektórzy wredni to po prostu wredne typki ![]()
Nie zakochuj się zbyt szybko.. Niektórzy wredni to po prostu wredne typki
Niektórym Paniom zrozumienie tej prostej prawdy zajmuje wiele lat.
I w cale nie było mi do śmiechu, gdy komentowałem post Autorki, Gosiu.
Nie zakochuj się zbyt szybko.. Niektórzy wredni to po prostu wredne typki
Niektórym Paniom zrozumienie tej prawdy zajmuje całe lata. I wcale nie było mi do śmiechu, gdy komentowałem post Autorki, Gosiu.
Nie rozumiem dlaczego się z koleżanki nabijacie.
Bo to po prostu bardzo śmieszne
)
Kryteria doboru facetów przez cześć kobiet są przezabawne. Za miesiąc będzie tu temat "jak go zmienić/czemu on zdradza"
Maćku, przecież niektórzy mają po prostu bardzo ironiczne poczucie humoru i wydają się być niemili, taki mają sposób na znoszenie bólu istnienia. Nie zawsze okazują się wrednymi chu*ami. Często są i fajnymi ludźmi ![]()
Moim zdaniem, Blackhair powinna najpierw napisać jaśniej, na czym to bycie "nieprzyjemnym" polega.
Wtedy można by pogdybać, czy to rodzaj "podrywu" czy zwykła złośliwość ![]()
GosiaSrosia napisał/a:Nie zakochuj się zbyt szybko.. Niektórzy wredni to po prostu wredne typki
Niektórym Paniom zrozumienie tej prostej prawdy zajmuje wiele lat.
I w cale nie było mi do śmiechu, gdy komentowałem post Autorki, Gosiu.
Panu to trzeba polać przysłowiowego kielicha, prawdziwa prawda. ![]()