Podobaja mi sie tylko dziewczyny z poludnia europy! Jak z tym walczyc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Podobaja mi sie tylko dziewczyny z poludnia europy! Jak z tym walczyc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Podobaja mi sie tylko dziewczyny z poludnia europy! Jak z tym walczyc

Hej wszystkim.
Mam taki problem ze raczej nie kreca mnie polki ani ukrainki oraz inne dziewczyny z polnocy europy.
Nawet jesli jest jakas super piekna polka a srednia hiszpanka to bardziej ciagnie mnie do hiszpanki.
Wlasnie dziwi mnie ten fenomen nawet rozmawialem ostatnio z boliwijka na ten temat i bardzo ja to zaciekawilo bo raczej hiszpanie, wlosi tych znam. Leca na polki i nie za bardzo chca dziewczyn ze swojego kraju... i dziwia mi sie ze mnie polki nie kreca.
Hiszpanie nie rozumieja mojej fascynacji ich kobietami i caly czas mi powtarzaja ze nie wiem w co sie pakuje, chociaz nigdy nie chcieli sprecyzowac o co dokladnie im chodzi...
Czy waszym zdaniem jest jakas mozliwosc ze moze mi sie to zmnieni?
Ostatnio koledzy sie nasmiewali ze moze jestem gejem, i nawet sie tego nastraszylem jak wrocilem do domu i zaczolem o tym myslec czy to jest mozliwe...
A i moze napiszecie ze jestem nie normalny ale turczynki tez sa bardzo fajne.

PS. Przepraszam za bledy ortograficzne, ale dorastanie za granica robi swoje i za brak PL znakow tez przepraszam ale brak polskiej klawiatury.
Za wszelka pomoc dziekuje wink

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez ZrezygnowanaSky (2015-04-07 01:18:54)

Odp: Podobaja mi sie tylko dziewczyny z poludnia europy! Jak z tym walczyc

Rozumiem to, to calkiem normalne ! nie raz sie zdarza ze bardziej pociaga  to cos  innego np Polki dla Arabow sa egzotyczne,tak samo oni dla Polek ,to bardzo pociaga  ta  innosc wink Wiec jak nabardziej wszystko w porzadku z Toba    big_smile i   Sa kobiety ktorym Polscy mezczyzni   w  ogole sie nie podobaja,niepociagaja .

3

Twoi koledzy chyba nie do konca znaja pojecie "gej" - jak mozesz byc gejem, skoro podobaja Ci sie kobiety? wink

Co do tego, czy jest to normalne - wiesz, zawsze bardziej atrakcyjne i pociagajace wydaje nam sie cos nowego, orientalnego, cos czego jeszcze nie znamy, wiec tak, Twoje zachowanie jest jak najbardziej normalne.

mati.ita napisał/a:

Jest taka opcja. Kiedy? Ano jak juz zaliczysz zwiazek z jedna czy druga Hiszpanka, w koncu kiedys dojdziesz do wniosku, ze tak naprawde to te Polki wcale nie sa takie zle wink To, co Hiszpanie juz wiedza wink ("Hiszpanie nie rozumieja mojej fascynacji ich kobietami i caly czas mi powtarzaja ze nie wiem w co sie pakuje")

Powodzenia wink

4 Ostatnio edytowany przez mati.ita (2015-04-07 13:10:03)

ZrezygnowanaSky napisał/a:

Rozumiem to, to calkiem normalne ! nie raz sie zdarza ze bardziej pociaga  to cos  innego np Polki dla Arabow sa egzotyczne,tak samo oni dla Polek ,to bardzo pociaga  ta  innosc wink Wiec jak nabardziej wszystko w porzadku z Toba    big_smile i   Sa kobiety ktorym Polscy mezczyzni   w  ogole sie nie podobaja,niepociagaja .

Oj to az tak z tymi polakami zle xd. Co do tego co pociaga obcokrajowcow u polek to temat na inna dyskusje big_smile
Wiesz tylko co powiedziec takiej dziewczynie ktora jest mna zainteresowana? - bo raczej jej nie powiem ze lubie tylko dziewczyny z poludnia europy, bo uzna mnie za pustaka wink

metaksa napisał/a:

Jest taka opcja. Kiedy? Ano jak juz zaliczysz zwiazek z jedna czy druga Hiszpanka, w koncu kiedys dojdziesz do wniosku, ze tak naprawde to te Polki wcale nie sa takie zle wink To, co Hiszpanie juz wiedza wink ("Hiszpanie nie rozumieja mojej fascynacji ich kobietami i caly czas mi powtarzaja ze nie wiem w co sie pakuje")

Oj nie wiem czy sie uda z tymi hiszpankami tongue hahaha.
No widzisz hiszpanie, juz doswiadczeni wink - Powiedzieli ze bede glodowal z hiszpankami tongue
Tylko dziwne ze nie chca dokladnie powiedziec o co chodzi z tymi ich dziewczynami wink

5

mati.ita napisał/a:

Podobaja mi sie tylko dziewczyny z poludnia europy! Jak z tym walczyc?

mati.ita napisał/a:

Dlaczego chcesz z tym walczyc, dlaczego chcesz zeby to ci sie zmienilo?

6

Wiesz tylko co powiedziec takiej dziewczynie ktora jest mna zainteresowana? - bo raczej jej nie powiem ze lubie tylko dziewczyny z poludnia europy, bo uzna mnie za pustaka wink

Że nie jest w Twoim typie, bez zagłębiania się w szczegóły.

7 Ostatnio edytowany przez mati.ita (2015-04-07 14:42:16)

GetReal napisał/a:
mati.ita napisał/a:

Podobaja mi sie tylko dziewczyny z poludnia europy! Jak z tym walczyc?

mati.ita napisał/a:

Dlaczego chcesz z tym walczyc, dlaczego chcesz zeby to ci sie zmienilo?

Bo one raczej nie sa zainteresowane polakami wink  - wiem ze to dziwnie brzmi

Vian napisał/a:

Że nie jest w Twoim typie, bez zagłębiania się w szczegóły.

Tak tylko ostatnio strasznie sie wypytuja co z nimi nie tak, albo jak kolezanki powiedza czemu nie sprobujesz z ta - przeciez jest ladna a ja mowie ze ona mi sie nie podoba no to zaraz tona pytan wink Zaraz slysze ze wybredny jestem tongue

8

mati.ita, kazdy ma jakies upodobania a Twoje jest jak najbardziej normalne, bo hiszpanki maja w sobie cos goracego i egzotycznego...
tak czy inaczej, nie potrzebnie zaprzatasz sobie tym glowe...
gdy przyjdzie milosc to przestaniesz sie zastanawiac jakiej narodowosci jest ta ktora ukradla Ci serce smile

9 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2015-04-07 16:08:15)

Nie widzę problemu. Osobiście znam Polki, którym Polacy ani trochę się nie podobają, ALE tutaj nie chodzi o wygląd? Na serio umiesz skreślić kogoś tylko z powodu wyglądu wink? To jest ciekawe, zastanów się nad tym...
Jeśli chcesz być dobrą partią musisz być naprawdę dobrym kochankiem i często organizować wyjścia, do tego nie traktować jakby dom był więzieniem o który One muszą dbać. Lubią flirtować i nienawidzą zazdrośników.
A czemu koledzy z Hiszpanii nie rozumieją fascynacji ich kobietami? Zapewne zauważyli, że Ty za Chiny Ludowe wink nie dasz Sobie z żadną rady. Mają gorący temperament, który jest ich zarówno plusem jak i minusem.

10 Ostatnio edytowany przez mati.ita (2015-04-07 16:52:44)

Doonna napisał/a:

mati.ita, kazdy ma jakies upodobania a Twoje jest jak najbardziej normalne, bo hiszpanki maja w sobie cos goracego i egzotycznego...
tak czy inaczej, nie potrzebnie zaprzatasz sobie tym glowe...
gdy przyjdzie milosc to przestaniesz sie zastanawiac jakiej narodowosci jest ta ktora ukradla Ci serce smile

Oj mam nadzieje ze znajdzie sie taka zlodziejka;) - moze portugalka z uczelni sie skusi tongue

Nektarynka53 napisał/a:

Nie widzę problemu. Osobiście znam Polki, którym Polacy ani trochę się nie podobają, ALE tutaj nie chodzi o wygląd? Na serio umiesz skreślić kogoś tylko z powodu wyglądu wink? To jest ciekawe, zastanów się nad tym...
Jeśli chcesz być dobrą partią musisz być naprawdę dobrym kochankiem i często organizować wyjścia, do tego nie traktować jakby dom był więzieniem o który One muszą dbać. Lubią flirtować i nienawidzą zazdrośników.
A czemu koledzy z Hiszpanii nie rozumieją fascynacji ich kobietami? Zapewne zauważyli, że Ty za Chiny Ludowe wink nie dasz Sobie z żadną rady. Mają gorący temperament, który jest ich zarówno plusem jak i minusem.

Tu nie chodzi o wyglad bo hiszpanki czy portugalki tez sa brzydkie wink - a moze faktycznie jestem taki pusty tongue
Ja nie umie siedziec w domu, nie wychowalem sie w Polsce a we Wloszech i ja caly czas gdzies latam tak mnie nauczono wink - teraz jak jestem w Polsce to odwiedzam rozne duze miasta tongue
Mi sie wlasnie ten temperament podoba, rozmowa byla na poziomie Wloszki to "cold bitch", polki to..., a ja pytam ich o hiszpanki a oni daj spokuj... i przyprowadzili mi dziewczyne z ameryki poludniowej wink
Sam juz nie wiem moze i ty masz racje ze oni mysleli sobie ze nie dam sobie z dziewczyna z taka dziewczyna rady, ale sobie zazartowalem ze moze zrobimy podmiane i sie do hiszpani przeprowadze a oni na to wez sobie nawet wszystkie hiszpanki jak nam zostawisz polki wink

11

mati.ita napisał/a:

Tu nie chodzi o wyglad bo hiszpanki czy portugalki tez sa brzydkie wink - a moze faktycznie jestem taki pusty tongue
Ja nie umie siedziec w domu, nie wychowalem sie w Polsce a we Wloszech i ja caly czas gdzies latam tak mnie nauczono wink - teraz jak jestem w Polsce to odwiedzam rozne duze miasta tongue
Mi sie wlasnie ten temperament podoba, rozmowa byla na poziomie Wloszki to "cold bitch", polki to..., a ja pytam ich o hiszpanki a oni daj spokuj... i przyprowadzili mi dziewczyne z ameryki poludniowej wink
Sam juz nie wiem moze i ty masz racje ze oni mysleli sobie ze nie dam sobie z dziewczyna z taka dziewczyna rady, ale sobie zazartowalem ze moze zrobimy podmiane i sie do hiszpani przeprowadze a oni na to wez sobie nawet wszystkie hiszpanki jak nam zostawisz polki wink

To być może z sentymentu hmm? Wychowałeś się tam, ale mogę się mylić. Wcześniej nic nie napisałeś, że podobają Ci się z charakteru dlatego wyciągnęłam takie wnioski - swoją drogą może napisz plusy i minusy kobiet z południowym temperamentem. To żaden problem, masz takie preferencje. Tylko jeśli o nich tylko gadasz znajomym/rodzinie itp., a tak naprawdę nic nie robisz w kierunku poznania jakiejś to jest to dziwne. W takim wypadku dla Twoich koleżanek/kolegów może to wyglądać jak SŁABY wykręt hmm. Może dlatego myśleli, że jesteś homoseksualistą? Nie wiem...
Znajdź sposób, aby jakieś poznać smile.

12

Hymm plusy jak dlamnie to bardzo duza otwartosc, sa one bardzo szalone wink Maja takie spojrzenie ktore mnie rozwala wink - moze ja jestem jakis dziwny. Zdobycie dziewczyny z poludnia jest duzo trudniejsze niz polki trzeba sie nalatac albo miec duzo kapusty tongue
A minusy to takie ze czesto patrza na ludzi przez pryzmat narodowosci sad
Nie wiem co jeszcze dodac musialbym dlugo myslec nad tym co w nic jest takiego co mnie ujmuje.
Np. w kolezance co siedzi kolo mnie jest z portugali podoba mi sie jak sie zachowuje jaka jest pewna siebie, ale z drugiej strony jak sie do niej zblizy to juz jest troche zawstydzona.

13

No nie ciekawe co na to Panowie lamentujący, że Polki są materialistkami i bardzo wymagającymi (niedostępnymi) kobietami wink. Widzisz Polki są bardziej otwarte na podrywanie mężczyzn, w Hiszpanii podryw i kokietowanie to mus (no są świadome własnej kobiecości), ale starać ma się mężczyzna.
Ale dość mało minusów zauważyłeś, czyżby ktoś na nie patrzył przez pryzmat "różowych okularów" wink, nie to co koledzy z południa Europy?
A w jaki sposób koleżanka jest zawstydzona, bo południowe kobiety bardzo lubią kokietować mężczyzn, które im się podobają smile? Dają sygnał - podobasz mi się. No, ale nie każda kobieta musi taka być tongue.

14 Ostatnio edytowany przez mati.ita (2015-04-07 21:25:55)

Nektarynka53 napisał/a:

No nie ciekawe co na to Panowie lamentujący, że Polki są materialistkami i bardzo wymagającymi (niedostępnymi) kobietami wink. Widzisz Polki są bardziej otwarte na podrywanie mężczyzn, w Hiszpanii podryw i kokietowanie to mus (no są świadome własnej kobiecości), ale starać ma się mężczyzna.
Ale dość mało minusów zauważyłeś, czyżby ktoś na nie patrzył przez pryzmat "różowych okularów" wink, nie to co koledzy z południa Europy?
A w jaki sposób koleżanka jest zawstydzona, bo południowe kobiety bardzo lubią kokietować mężczyzn, które im się podobają smile? Dają sygnał - podobasz mi się. No, ale nie każda kobieta musi taka być tongue.

No polki nie sa materialistkami, polki sa bardzo otwarte na "kontakty miedzy ludzkie" wink
A poludniowki nie sa takie, wiadomo ze zawsze sie znajdzie jakies odstepstwo od reguly...
Wlasnie nie wiem jak to na 100% z hiszpankami, ale wloszki raczej nie dadza ci sygnalu takiego bardzo widocznego sygnalu i nie lubia az tak kokietowac powiedzialbym ze polki sa w tym lepsze xd.
Znaczy ona jest zawstydzona albo sie boji bo przy przyblizeniu przyspiesza jej oddech oraz blokuje jej gardlo go widac jak krtan jej sie blokuje.
No moze sie jeszcze troche minusow by znalazlo, ale moge podac taki ktory nie pasuje duzej ilosci mezczyzn duze tylki u hiszpanek mi to nie przeszkadza wink

15

Zadajesz dziwne pytanie.Rodzice każą Ci mieć dziewczynę Polkę lub z taką się ożenić?
Jeśli nie- to w czym problem? Jak Ci się takie podobają to powiedz to którejś i a nuż widelec:)
Mnie nie podobają się blondyni z błękitnymi oczami więc mam męża czarnowłosego,z piwnymi oczami i ciemną karnacją smile

16 Ostatnio edytowany przez mati.ita (2015-04-08 16:38:53)

gojka102 napisał/a:

Zadajesz dziwne pytanie.Rodzice każą Ci mieć dziewczynę Polkę lub z taką się ożenić?
Jeśli nie- to w czym problem? Jak Ci się takie podobają to powiedz to którejś i a nuż widelec:)
Mnie nie podobają się blondyni z błękitnymi oczami więc mam męża czarnowłosego,z piwnymi oczami i ciemną karnacją smile

Nie rodzice ale koledzy naciskaja wink
A tak na serio, bylem bardziej ciekaw ze w Polsce tyle ladnych dziewczyn ale zadna mnie nie kreci widze ladna ok no i nic. A jak widze jakas dziewczyne z poludnia to odrazu zaczyna mnie krecic tongue
I wlasnie nie rozumialem tego fenomenu, myslalem ze ktos tutaj jest w stanie mi jakos to wyjasnic.
PS. Co do zadawania dziwnych pytan to podobno wogole jestem dziwny wink

17 Ostatnio edytowany przez kufera93 (2015-04-09 10:05:44)

Koledzy? Czemu przejmujesz się ich naciskami?
Każdy jest inny, ma inne preferencje. Ja miałam w swoim życiu okres, gdzie bardziej podobali mi się Azjaci niż Polacy, czy przedstawiciele innych narodowości, a znajomi pukali się w czoło, przewidując mi przyszłość w gronie kotów.
Wiele Polek ulega czarowi Turków, Armenów, Włochów, Hiszpanów itd. Ciemniejsza karnacja, inne rysy twarzy... Tylko że ja nie lubię przewrażliwionych na punkcie swojego wyglądu lalusiów, więc w moich oczach są prawie z miejsca mentalnie kastrowani (z wyjątkiem, o czym wiesz tongue ). Nie tylko ja tak mam. W moim bliskim otoczeniu mam koleżanki, które na obcokrajowców o ciemniejszej (nawet delikatnie) karnacji wręcz patrzeć nie mogą. Są po prostu skreślani z miejsca.
Na Twoim miejscu nie zastanawiałabym się nad narodowością kobiet, które wpadają Ci w oko. Masz inne preferencje wizualne, ale odnoszę wrażenie, że postrzegasz chociażby te Hiszpanki jako te bardziej szalone i bardziej interesujące niż np. Polki. A to błędne myślenie. Każdy jest inny. Owszem, można mieć jakieś wspólne dla danego narodu cechy, ale nie chce mi się wierzyć, że każda Hiszpanka jest rezolutną, szaloną i pełną pasji kobietą, a każda Włoszka czy Francuska kobietą o wysokim poczuciu wartości, wręcz wyższości. 

Co oznacza stwierdzenie "otwarcie na kontakty międzyludzkie"? Mierzysz wszystkich jedną miarą.
Takie zdania są krzywdzące. Bo jak Polka - to daje, zwłaszcza obcokrajowcom. Gów. prawda! Wszystko to kwestia wychowania i tyle. To co? Każdy Włoch to lovelas, Hiszpan rozrywkowy nygus, a Polak ochleja?

18

kufera93 napisał/a:

Koledzy? Czemu przejmujesz się ich naciskami?

Nie przejmuje bo jak by tak bylo to bym dla swietego spokoju zaliczyl z nimi jakas polke, ich opinia mnie az tak nie interesuje wink Bardziej przemyslalem to co oni mowili...

kufera93 napisał/a:

Wiele Polek ulega czarowi Turków, Armenów, Włochów, Hiszpanów itd. Ciemniejsza karnacja, inne rysy twarzy... Tylko że ja nie lubię przewrażliwionych na punkcie swojego wyglądu lalusiów, więc w moich oczach są prawie z miejsca mentalnie kastrowani (z wyjątkiem, o czym wiesz tongue ).

Oj no wiem, zawsze jest jakis wyjatek tak ja w twoim przypadku wink

kufera93 napisał/a:

Na Twoim miejscu nie zastanawiałabym się nad narodowością kobiet, które wpadają Ci w oko. Masz inne preferencje wizualne, ale odnoszę wrażenie, że postrzegasz chociażby te Hiszpanki jako te bardziej szalone i bardziej interesujące niż np. Polki. A to błędne myślenie. Każdy jest inny. Owszem, można mieć jakieś wspólne dla danego narodu cechy, ale nie chce mi się wierzyć, że każda Hiszpanka jest rezolutną, szaloną i pełną pasji kobietą, a każda Włoszka czy Francuska kobietą o wysokim poczuciu wartości, wręcz wyższości.

Ja sie nie zastaniawiam, ja "kocham" ich ulozenie kosci policzkowych i sie nie zastanawiam nad narodowoscia bo widze po twarzy skad ona jest, lub z skad moze byc tongue Mi tez sie nie wszystkie hiszpanki podobaja, a i z tego co zauwarzylem ostatnio wpadaja mi w oko same niskie dziewczyny, na poczatku nawet tego nie zauwarzalem, ale dzisiaj na wykladzie zobaczylem ze taka ladna portugalka co ma z nami zajecia(i co mi wpadla w oko - chociaz jakas piekna nie jest... w polsce sa ladniejsze, ale ona mi wpadla w oko) to jest duzo nizsza jak ta poprzednia co mi sie podobala tez byla niska jeszcze nizsza od tej. wink
Oj to ty jeszcze tak naprawde wloszek nie znasz, wiesz co tylko nie porownuj starszych wloszek do tych co sa w "naszym wieku", wloszki maja bardzo duze poczucie wyzszosci, zebys ty wiedziala co te mieszkajace za granica wloszki mowia o wlochach...
Co do francuzek to te co znam to wlasnie sa bardzo mile nie wywyzszaja sie, ale tez narzekaja na francuzow, mowia ze francuzi to zapatrzone w siebie zabojady wink
Co do samych hiszpanek mam male doswiadczenie, bardziej brazylijki, wenezuelki, kolumbijki, ekuadorki, peruwianki, kubanki.

kufera93 napisał/a:

Co oznacza stwierdzenie "otwarcie na kontakty międzyludzkie"? Mierzysz wszystkich jedną miarą.
Takie zdania są krzywdzące. Bo jak Polka - to daje, zwłaszcza obcokrajowcom. Gów. prawda! Wszystko to kwestia wychowania i tyle. To co? Każdy Włoch to lovelas, Hiszpan rozrywkowy nygus, a Polak ochleja?

Wiesz nie kazdy wloch to lovelas, ale ci co sa w polsce to raczej wiekszosc jest wszystkich co znam to sa lovelasy nawet tacy co maja rodziny. Tylko moi koledzy co mieszkaja we Wloszech nie sa lovelasami... bo i tak takiego wloszka splawi... chyba ze jest kim i ma $.
A o "otwarcie na kontakty międzyludzkie" chodzi o to ze w polsce ludzie sa wychowywani w troche inny sposob bo poludniowcy sa bardziej otwarci w kontaktach, maja inne podejscie do ludzi itp. to kwestia wychowania...
Ja nie mierze wszystkich jedna miara, albo przynajmniej sie staram nie traktuje zle polek dla mnie sa super jako kolezanki.
Wiesz co do dawania "dupy" to jak sie zapytasz wlocha to moze ci powie jak wychowuja matki swoje corki, ucza je ze "cipka" to jest miejsce ktore moze dac im lepsze zycie etc.
A co do chlejacego polaka to ja wogole nie pije, ale jak myslisz co mowia o polakach ze pijak i zlodziej, taka jest prawda i dlatego duzo dziewczyn daje polakowi kosza na starcie - chociaz jesli jakas byla w polsce to ma juz inne podejscie do polakow...

19 Ostatnio edytowany przez kufera93 (2015-04-10 19:46:38)

Hmm... A Twoja mama jakiego jest pochodzenia? Polka? Czy też ma taką 'egzotyczną' urodę? Kiedyś czytałam jakiś artykuł (a może to było wtrącenie na wykładzie?), gdzie została wysunięta teoria, że pociągają nas osoby, które są podobne do naszych rodziców, też do nas samych - w końcu geny. Czy to prawda? Trudno stwierdzić, chociaż jeśli chodzi o ocenę tej samej płci, to faktycznie coś w tym jest.
W każdym razie, ja bym się tą kwestią nie przejmowała, ani nie brała jej bardziej pod lupę. Może naoglądałeś się w młodym wieku, w okresie dojrzewania takich kobiet np. za sprawą seriali? A może na codzień miałeś kontakt z przedstawicielkami taiej urody? Ten obraz zapisał się Tobie w mózgu jako ideał piękna i stąd taka fascynacja? Ciekawe zagadnienie swoją drogą.

20

Moja mama, jest Polka wink No moze kiedys mi sie podobaly kobiety podobne do matki tongue - Czyli jasnej karnacji, szatynki.
Wiesz co jak bylem mlody to oprocz ogladania na codziennie na ulicy wloszek, to mialem kontakt wlasnie z innymi nacjami podobnymi z wygladu do hiszpanek wink Aha co do tej fascynacji to ogladalem te seriale latynoskie, ale jak bylem malutki wink Aha i zapomnialem ze pierwsza dziewczyna ktora mi sie naprawde podobala byla pewna ekwadorka.(Equador) - Tutaj powiem szczerze ze moze dlatego ze jak bylem jeszcze bardzo mlody szczeniak, to zwracalem strasznie uwage na "cycki" no i ona miala nie tylko super twarz, ale i rowniez ladne cycki i duze ksztaltne posladki(nie murzynskie!).

21

Haha, no i wszystko jasne big_smile
W takim razie, powodzenia w trafieniu na tę właściwą, a przy tym - odpowiadającą Ci wizualnie!

22

kufera93 napisał/a:

Haha, no i wszystko jasne big_smile
W takim razie, powodzenia w trafieniu na tę właściwą, a przy tym - odpowiadającą Ci wizualnie!

Oj, bez przesady az taki wybradny to ja nie jestem tongue

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Podobaja mi sie tylko dziewczyny z poludnia europy! Jak z tym walczyc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024