Powrót po jakimś czasie ? Czy to możliwe ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Powrót po jakimś czasie ? Czy to możliwe ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Powrót po jakimś czasie ? Czy to możliwe ?

Czy jest możliwy powrót do byłej dziewczyny po zmienieniu siebie? Wyeliminowaniu głupich nawyków, tych samych błędów, ogarnięcie się, znalezienie pracy...? I co zrobić żeby w końcu zrozumiała i zobaczyła że może być zupełnie inaczej niż poprzednio (2 lata związku) bez kłamstw, zawodzenia, zostawiania jej na weekendy. Po tym jak się rozstaliśmy, ona chciała przerwy i po tych kilku tygodniach przerwy powiedziała że nie chce mnie na ten czas i do teraz to trwa, pojawieniu się jej byłego (spał u śpi jak u niej jest) niby jako kolegi, zamiaru spędzania i spotykania czasu z innymi ludźmim, wychodzenia ze znajomymii, zerwania kontaktu przeze mnie (i tak byśmy go chyba stracili w lipcu po zakończeniu nauki na uniersytetach, ja to przyspieszyłem co stało by się prawdopodobnie w licpu do teraz i powiedziałem że koniec kontaktu). Ogólnie zachowywałem się przez ostatni czas jak ***** i chyba przez to straciła do mnie szacunek i jest przekonana że jestem niesłowny bo już wcześniej mówiłem że koniec kontaktu a i tak nic z tego. Ale w końcu zacząłem się ogarniać: wyjścia ze znajomymi, praca, zmiana wizerunku itp. Czuje się teraz jakoś inacze niż wcześniej, nie wiem czy to przez to że postanowiłem się w końcu sam ogarnąć... Teraz nie mając z nią kontaktu nawet przez te pare miesięcy jak jeszcze jesteśmy w tym samym mieście to czy jest możliwe że coś drgnie i pójdzie między nami do przodu? Dodam że jest teraz piekielnie wściekła na mnie, odgrażała się że mnie znienawidzi itp. Co na ten temat myślicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powrót po jakimś czasie ? Czy to możliwe ?
Jaszczur napisał/a:

Czy jest możliwy powrót do byłej dziewczyny po zmienieniu siebie? Wyeliminowaniu głupich nawyków, tych samych błędów, ogarnięcie się, znalezienie pracy...? I co zrobić żeby w końcu zrozumiała i zobaczyła że może być zupełnie inaczej niż poprzednio (2 lata związku) bez kłamstw, zawodzenia, zostawiania jej na weekendy. Po tym jak się rozstaliśmy, ona chciała przerwy i po tych kilku tygodniach przerwy powiedziała że nie chce mnie na ten czas i do teraz to trwa, pojawieniu się jej byłego (spał u śpi jak u niej jest) niby jako kolegi, zamiaru spędzania i spotykania czasu z innymi ludźmim, wychodzenia ze znajomymii, zerwania kontaktu przeze mnie (i tak byśmy go chyba stracili w lipcu po zakończeniu nauki na uniersytetach, ja to przyspieszyłem co stało by się prawdopodobnie w licpu do teraz i powiedziałem że koniec kontaktu). Ogólnie zachowywałem się przez ostatni czas jak ***** i chyba przez to straciła do mnie szacunek i jest przekonana że jestem niesłowny bo już wcześniej mówiłem że koniec kontaktu a i tak nic z tego. Ale w końcu zacząłem się ogarniać: wyjścia ze znajomymi, praca, zmiana wizerunku itp. Czuje się teraz jakoś inacze niż wcześniej, nie wiem czy to przez to że postanowiłem się w końcu sam ogarnąć... Teraz nie mając z nią kontaktu nawet przez te pare miesięcy jak jeszcze jesteśmy w tym samym mieście to czy jest możliwe że coś drgnie i pójdzie między nami do przodu? Dodam że jest teraz piekielnie wściekła na mnie, odgrażała się że mnie znienawidzi itp. Co na ten temat myślicie ?

Niech zostanie tak, jak jest teraz. Gdyby chciała przynajmniej spróbować, odezwałaby się.

3

Żaden powrót nie wchodzi w grę. Zapomnij o niej.

4 Ostatnio edytowany przez Jaszczur (2015-03-25 21:18:26)

Nie wchodzi w grę? Więc nie ma szansy na zmianę frontu z jej steony, chyba widzi że to jest możliwe że może byc inaczej? Sama sie nie odezwie? Kontakt zerwałem przedwczoraj więc w zasadzie świeża sprawa z tym że się nie kontaktujemy. (mówiła mi wiele razy że chce mieć ze mną kontakt i wspominała że może jakbyśmy kiedyś byli razem to może by było tak i tak...)

5

Wiesz, dopóki nie będziesz się starał jej udowodnić, że coś uległo zmianie, nic na pewno nie drgnie.
Nawet, jeśli starać się zaczniesz, nie masz najmniejszej gwarancji, że ona zmieni zdanie. Nie wiem też co konkretnie przeskrobałeś..
Ale skoro potrafi się już bawić z innym kolegą, sypia z nim.. myślisz ze po przyjacielsku piją winko, oglądają film a potem każde grzecznie kładzie się po swojej stronie łóżka? Nie sądzę.
Jest zatem w stanie być z kimś innym, więc najwyraźniej o Tobie już zapomniała.

6

Zapomnij o powrocie.

Dla jej dobra i Twojego.

Myślę, że to chwilowa pobudka do chęci zmiany. W przyszłości scenariusz prawdopodobnie powtórzyłby się. Nie zmieniaj się dla niej, tylko dla siebie samego i kolejny wziązek będzie udany.

7

Zauważyłem że lepiej mi ze sobą po tych zmianach jakie zrobiłem i chyba dobrze że coś zmieniłem. Tym razem mam wrażenie że to nie chwilowa pobudka że to co zmieniłem dało mi impuls do kroku naprzód. I dopiero teraz widzę że na jej miejscu też bym się wkurzał jakby ktoś się zachowywał tak jak ja. Czy powroty nigdy nie są możliwe i czy nienawiść i złośc po tym jak zerwałem kontakt będzie trwała wiecznie ?

8

Daj jej już spokój, serio. Miałeś swoje 5 minut.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Powrót po jakimś czasie ? Czy to możliwe ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024