Witam cieplutko :) Ola, Szczecin - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam cieplutko :) Ola, Szczecin

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Witam cieplutko :) Ola, Szczecin

Cześć,

Mam na imię Ola, mam 22 lata i pochodzę z bliskich okolic Szczecina.
Na co dzień pracuję, w weekendy uczę się w Szkole Policealnej.

Niestety dla związku poświęciłam wszelkie znajomości i przyjaźnie, a teraz cierpię z powodu samotności.
Bardzo chciałabym poznać jakąś normalną, fajną, otwartą i tolerancyjną dziewczynę w wieku 20-28l
do pogadania, wypadów do kina, być może do stworzenia jakiejś fajnej relacji opartej na szczerości i zrozumieniu,
bez zbędnego oceniania. Nie jestem typem imprezowiczki. Fajnie by było mieć dobrą koleżankę/przyjaciółkę.

Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy smile

Ola

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam cieplutko :) Ola, Szczecin

Cześć smile chętnie Cię poznam smile jestem z Grudziądza ale dysponuję chęcią i czasem na poznanie smile

3

Hey, ja również bardzo chętnie bym Ciebie poznała.

Ja ( 21 lat ) niestety nie mam dużo znajomych bo 2 lata temu przyjechałam do Szczecina z za granicy. Mam chłopaka, ale chłopak to nie wszystko. On ma swoich znajomych, którzy często wychodzą bez kobiet "żeby nie słuchać marudzenia" jak oni to mówią.

Jeżeli wciąż jesteś zainteresowana znajomością, to odezwij się

Buziam

4

Hej wink ja także chętnie kogoś poznam wink jeśli jesteście zainteresowane-piszcie. Od roku czuję się samotna, znajomi powyjeżdżali za granicę, koleżanki poświęcają swój czas facetom, a mnie brak bratniej duszy. Tak po prostu. Chętnie wyjdę na kawę, spacer, czy zakupy. Chętnie także wyjdę na  typowe babskie ploty. wink

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam cieplutko :) Ola, Szczecin

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024