Witam wszystkich chciałem prosić was o radę a szczególności kobiety pewien czas temu poznałem dziewczynę która bardzo mi się spodobała po trzech dniach postanowiłem się do niej odezwać pisząc do niej wiadomość .Pisaliśmy ze sobą bardzo często i świetnie to wszystko wyglądało mogę jeszcze dodać że utrzymujemy ze sobą kontakt od 2 miesięcy .pewnego dnia zaproponowałem spotkanie że może się zobaczymy i że wpadnę do niej na kawę otrzymałem wiadomość że się zgadza akurat to był Dzień Kobiet więc pomyślałem że kupię Jej bukiet tulipanów a także Jej mamie chciałem zrobić dobre wrażenie tym gestem w końcu pojechałem do niej była bardzo ucieszona z tych kwiatów spotkanie było bardzo udane . Przez kolejne dni nasze relację wyglądały bardzo dobrze dużo pisaliśmy wieczorami więc pomyślałem że jeżeli tak dobrze się dogadujemy to napisze do niej wiadomość czy pójdzie ze mną na randkę a mianowicie chciałem zabrać Ją do kina i napisała że cały weekend ma już zaplanowany w sumie to mogło tak być bo Ona zawsze coś robi w weekendy i ciężko się do niej dostać hehe. I właśnie tu zaczyna się problem bo przez kolejne dni pisaliśmy ze sobą ale Jej wiadomości już nie przypominały tych z przed paru dni odpisywała tylko jednym słowem (mhm aha nie tak hmm)itp zaniepokoiło mnie to bo nigdy tak nie pisała zawsze nasze rozmowy przez wiadomości wyglądały inaczej pa paru dniach nic się nie zmieniło dalej były wiadomości jedno słowne postanowiłem umówić się z nią na kawę na mieście ale znów była wiadomość że ma już plany chciałem do niej napisać czy coś się stało że tak odpisuję bo na prawdę nie poznaję tej dziewczyny ale nie wiem czy to dobry pomysł bo lepiej może porozmawiać na żywo w cztery oczy niż przez tel chciałbym się z nią umówić ale z drugiej strony gdy po raz kolejny zaproponuję spotkanie to mogę wyjść w jej oczach na osobę nachalną i teraz nie wiem co mam z tym wszystkim zrobić czy poczekać aż sama się odezwie (chociaż nie zrobiła tego od 1.5 tyg) czy jednak napisać i spróbować porozmawiać z nią
Ludzieeeee...co wy wszyscy z tym pisaniem!!!!
Zadzwon do niej, zapros ja gdzies, jak bedziecie rozmawiac, bedziesz wiedzial o co chodzi.
Trochę przesadziłeś z tym pisaniem, numer telefonu od panny masz po to żeby sie umówić ewentualnie chwilę pogadać a nie po to żeby sie zasypywać smsami. Smsy są do d...y bo suchy tekst nie oddaje emocji. Poza tym pisząc tyle smsów stałeś sie dla niej bardzo dostępny a nie zapominaj że kobiety też lubią pozdobywać a nie wszystko dostawać od razu. Trochę wyluzuj z smsami i za jakiś tydzien zaproponuj spotkanie. Telefonicznie a nie przez smsy
Prawda jest taka, że jak dziewczynie zależy to się spotka, nawet pierwsza zaproponuje i tu nie ma nic do rzeczy czy umówi się przez sms-a czy zadzwoni... Nie chcę Cie martwić, ale chyba jej zbytnio nie zależy na Tobie jako kandydacie do związku.
Po pierwsze to polecam używać znaków interpunkcyjnych, lepiej się będzie to czytało. Po drugie to tym obsypywanie ją smsami sprawiło, że w jej oczach stałeś się nachalny i zdesperowany. To dopiero początek znajomości, a ona już poczuła, że w znacznym stopniu ograniczasz jej wolność. Po trzecie z tego co zrozumiałem to najpierw pisaliście ze sobą 2 miesiące i dopiero po tym czasie zaproponowałeś spotkanie? Jeśli tak to jest to bardzo duży błąd. Po wtóre broń Boże już do niej nic nie wypisuj. Ewentualnie możesz jeszcze zadzwonić do niej z propozycją spotkania. Jak odmówi dajesz sobie spokój.
6 2015-03-23 20:10:47 Ostatnio edytowany przez Mały_Książe (2015-03-23 20:14:43)
Za dużo pisania a za mało randkowania. Na randki lepiej zapraszać tel. a nie przez przez sms, w końcu facet ma mieć jaja i odwagę, a nie robić podchody z smsam - które przez trudności z wyrażaniem emocji są często złudne i mylące. Podczas rozmowy od razu być wyczuł czy panna kręci i się wymiguje.
Panna jest już według mnie stracona... ja bym odpuścił.
Zdecydowanie dziewczyna nie liczyła na taki rozwój Waszej relacji, jakiej Ty oczekujesz. Powinieneś dowiedzieć się na co Ona liczy. Może na początku opierała się na Twoim pierwszym wrażeniu, który z czasem przemija i zaczyna się dostrzegać inne cechy itp. lub od samego początku byłeś typem kumpla, który nagle chce czegoś więcej
?
Sprawa jest prosta.
Dziewczyna nie jest zainteresowana. Idz dalej, szkoda na nia czasu.