Witajcie. Mam na imie Ola. Mam problem i szukam rozwiazan. Mam nadzieje, ze tutaj ktos mi da jakas wskazowke.. Mam nadzieje, ze rowniez pomoge dobrym slowem i rada.
Pozdrawiam
Witaj Ola ![]()
Witamy ![]()
Hej, miłego forumowania Ci życzę ![]()
Witaj Olu
pisz ile wlezie ![]()
Witaj ![]()
Witaj na forum ![]()
Witaj na forum ![]()
hejka ![]()
Witam serdecznie, życzę miłego pobytu na forum ![]()
olcia witam cię gorąco
Witaj na forum
WITAJ OLU czuj się u nas dobrze...
Witaj Olcia:)
Witajcie. Mam na imie Ola. Mam problem i szukam rozwiazan. Mam nadzieje, ze tutaj ktos mi da jakas wskazowke.. Mam nadzieje, ze rowniez pomoge dobrym slowem i rada.
Pozdrawiam
Witaj,Olciu mów co masz za problem napewno ,któraś z naszych koleżanek Ci pomoże i poradzi
po tu jesteśmy aby się wzajemnie wspierać,radzić ,pomagać, pocieszyć i nawet czasem ostrzegać przed błędem
/na własnym przykładzie.../. Myślę,że odnajdziesz tu koleżanki w swoim wieku,które chętnie z Tobą "poklikają"
jak również starsze wiekiem / ale tylko metrykalnie/ doświadczone Dziewczyny z netkafejek /np.netkafejka 40+/
które chętnie Ci poradzą w każdej sprawie... ja mam bardzo mądre i wsaniałe kolezanki właśnie z tej nk40+ min. Mon61, Lida47, Ala50, Koma5,Kora40,Emigrantka,Tamara985... zapraszam poczytaj Je ,nas wszystkie lub poszykaj tematu na forum,który najbardziej Ci odpowiada... i pytaj. Życzę powodzenia abyś odnalaźła to czego szukasz i poznała ciekawe dziewczyny i nie tylko panowie tez są.
Cieplutko i serdecznie Cię pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
Julia.
Witaj
Baw się dobrze
Miłego pisania ![]()