Hej Dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hej Dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Hej Dziewczyny

Witajcie. Mam na imie Ola. Mam problem i szukam rozwiazan. Mam nadzieje, ze tutaj ktos mi da jakas wskazowke.. Mam nadzieje, ze rowniez pomoge dobrym slowem i rada.
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hej Dziewczyny

Witaj Ola smile

3

Witamy smile

4

Hej, miłego forumowania Ci życzę smile

5

Witaj Olu smile pisz ile wlezie smile

6

Witaj wink

7

Witaj na forum smile

8

Witaj na forum smile

9

hejka big_smile

10

Witam serdecznie, życzę miłego pobytu na forum smile

11

olcia witam cię gorąco

12

Witaj na forum

13

WITAJ OLU czuj się u nas dobrze...

14

Witaj Olcia:)

15

olcia-84 napisał/a:

Witajcie. Mam na imie Ola. Mam problem i szukam rozwiazan. Mam nadzieje, ze tutaj ktos mi da jakas wskazowke.. Mam nadzieje, ze rowniez pomoge dobrym slowem i rada.
Pozdrawiam

Witaj,Olciu mów co masz za problem napewno ,któraś z naszych koleżanek Ci pomoże i poradzi

po tu jesteśmy aby się wzajemnie wspierać,radzić ,pomagać, pocieszyć i nawet czasem ostrzegać przed błędem

/na własnym przykładzie.../. Myślę,że odnajdziesz tu koleżanki w swoim wieku,które chętnie z Tobą "poklikają"

jak również starsze wiekiem / ale tylko metrykalnie/ doświadczone Dziewczyny z netkafejek /np.netkafejka 40+/

które chętnie Ci poradzą w każdej sprawie... ja mam bardzo mądre i wsaniałe kolezanki właśnie z tej nk40+ min. Mon61, Lida47, Ala50, Koma5,Kora40,Emigrantka,Tamara985... zapraszam poczytaj Je ,nas wszystkie lub poszykaj tematu na forum,który najbardziej Ci odpowiada... i pytaj. Życzę powodzenia abyś odnalaźła to czego szukasz i poznała ciekawe dziewczyny i nie tylko panowie tez są.

Cieplutko i serdecznie Cię pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
                                                                                                  Julia.

16

Witaj smile Baw się dobrze smile Miłego pisania wink

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hej Dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024