Sprawdzone uroki , rytuały , rytualiści ? Chodzi o dużą skuteczność i namiary na taką osobe albo po prostu podzielenie się Waszą piękną historią , oczywiście najlepiej kgooś pozytywnie nastawionego do takich spraw , gdyż tych negatywnych w brud ciągle i wszędzie a tego nie potrzeba. Proszę nie umoralniać ! Dziękuje
2 2015-03-16 11:54:14 Ostatnio edytowany przez pinkpiwonia (2015-03-16 13:12:33)
Uroki, rytualy, rytualisci. Skuteczne. Istnieja
Nie umoralniam.
Ostrzegam !
Myslisz o "pracy" z energiami, by naklonic do powrotu czlowieka ktory sie od Ciebie oddala/uczucie, ktore gasnie ?
A co bedzie mloda kobieto, jesli po miesiacach-latach ty juz nie bedziesz chciala, ale urok-rytual
NADAL bedzie dzialal i mimo (ewtl)wielkich problemow nie bedziesz mogla uwolnic sie od tego, na wlasne zyczenie zaczarowanego partnera ???
Pisze to, tylko na wypadek gdybys nie wiedziala.
Jako ze od teraz wiesz, decyzja nalezy do Ciebie. Wolna wola.
Oczywiście że o tym doskonale wiem i zdaję sobie sprawę. Jeśli ktoś zna takie rytuały to proszę o wskazanie , polecenie kogoś lub sprawdzonego rytuału Dziękuję z całego serca za pozytywne odpowiedzi
Elenko, istnieją, sziałają, są skuteczne. Tylko pytanie po co? Nie ma czegoś takiego jak "pozytywny" rytuał miłosny. Jeśli kogoś miłośnie zaklniesz, a ta osoba na prawdę cię nie kocha to w gruncie rzeczy odbierasz mu wolną wolę. Skutki tego mogą być masakryczne, zarówno dla ciebie jak i dla tej drugiej osoby. "Bawiłem się" w to ładnych parę lat temu, i chyba mam gdzieś jeszcze pochowane stare formułki i rytuały. Jeśli cię to interesuje to priv, ale ostrzegam - takie praktyki tylko na własną odpowiedzialność!! Wydajesz się fajną dziewczyną i nie chciałbym cię pakować w jakieś g*wno
Może jeszcze będziesz chciał pisać , napiszę jutro.
moim zdaniem nie warto korzystać z uroków osoby, która się reklamuje nachalnie, ma stronęinternetową itp. Najskuteczniejsze wróżki to te, które nie muszą się reklamować. Mi się udało na taką trafić drogą pantoflową. Mój facet odszedł do innej i byłam załamana. Nie wiedzialam co robić, moje życie stracilo sens. Nigdy wczesniej nie wierzyłam w magię, jakieś uroki, ale jak ktoś czegoś tak bardzo pragnie to chwyta się wszystkiego. Dziewczyna z jakiegoś forum o złamanyxh sercach poleciła mi pewną Panią, która robi uroki. Postanowiłam, że zaryzkuje, w koncu nie mam nic do stracenia (było mi juz totalnie wszystko jedno, depresja). Nie do konca wierzylam, ze sie uda, mialam masę watpliwosci. Jaki miesiac po uroku odezwal sie do mnie moj byly facet. Mówił, że ostatnio często jestem w jego myślach, ze nie moze przestac o mnie myslec. Potem zadzwonil znowu i chcial sie spotkac. Na spotkaniu powiedzial jak bardzo sie pomylil i ze mnie kocha, ze byl glupi. Byłam w szoku... Wrocilismy do siebie, a ja odzyskalam radosc zycia. Teraz jest nawet lepiej niz przed urokiem! Mój facet jest mega kochany, dba o mnie jak nigdy, zawsze jestem na pierwszym miejscu. Jestem szczesliwa Jesli cierpicie, to probujcie wszystkiego. Dla milosci warto. Podawalam juz swojego maila wyżej. Jak ktos chce namiar na ta Pania, to piszcie do mnie
Wiele osób nie zna pochodzenia uroków, zaklęć, magicznych rytuałów i uważa je za coś fajnego i niegroźnego, ale ich pochodzenie ma swoje korzenie w przedpotopowym buncie aniołów przeciwko Bogu, także skutki mogą być dla człowieka opłakane.
Henocha: 7 l Wzięli sobie żony, każdy po jednej. Zaczęli do nich chodzić i przestawać z nimi. Nauczyli je czarów i zaklęć i pokazali im, jak wycinać korzenie i drzewa.
Henocha: 10 Powiedział mi: 'Z powodu ich niegodziwości postanowiono ten ostateczny wyrok na grzeszników. Nie będą się oni już liczyć przede Mną. Z powodu czarów, których szukali i wyuczyli się ich, ziemia i jej mieszkańcy zostaną zniszczeni'.
11 Co zaś tyczy się tych tutaj, nigdy nie zaznają schronienia, gdyż wyjawili oni ludziom tajemnice. To są potępieńcy.
Henocha: 6 Wyszedł rozkaz sprzed Pana przeciw mieszkańcom ziemi, że musi nastać ich koniec, bo poznali wszystkie tajemnice aniołów i gwałt i moce szatanów, tajemnicę tajemnic, całą tajemnicę guślarzy, moc czarów i moc tych, którzy wytapiają metal na całej ziemi.
- mowa o starożytnej alchemii.
Księga Powtórzonego Prawa 10 Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary; 11 nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. 12 Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni. Z powodu tych obrzydliwości wypędza ich Pan, Bóg twój, sprzed twego oblicza.
Mam nadzieje, że rozumiecie powagę tego co robicie.
Ponoć " w milości i na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone", ale czy rzucanie urokow ?..
Ja bym się do tego nie posunęla. Slyszalam w mlodości o takich rytualach.
9 2015-06-10 00:25:43 Ostatnio edytowany przez mysterious_chocolate (2015-06-10 00:26:13)
Myślę, że to wszelkiego rodzaju sił nadnaturalnych należy podchodzić z wielką ostrożnością. Na pewno nie powinno się ich traktować jako cudownego leku na uczucie, które już wygasło. To pułapka, w którą bardzo łatwo wpaść, uwolnić się natomiast niesamowicie trudno.
Podobnie jest z rzucaniem klątw. Wiele tego rodzaju rytuałów ''odprawiają'' młodzi ludzie, nie mający pojęcia na co naprawdę się porywają. W imię czego? Zemsty na chłopaku, który porzucił?
Głupota.
Jak sie z Toba skontaktować ikarolina ?
moim zdaniem nie warto korzystać z uroków osoby, która się reklamuje nachalnie, ma stronęinternetową itp. Najskuteczniejsze wróżki to te, które nie muszą się reklamować. Mi się udało na taką trafić drogą pantoflową. Mój facet odszedł do innej i byłam załamana. Nie wiedzialam co robić, moje życie stracilo sens. Nigdy wczesniej nie wierzyłam w magię, jakieś uroki, ale jak ktoś czegoś tak bardzo pragnie to chwyta się wszystkiego. Dziewczyna z jakiegoś forum o złamanyxh sercach poleciła mi pewną Panią, która robi uroki. Postanowiłam, że zaryzkuje, w koncu nie mam nic do stracenia (było mi juz totalnie wszystko jedno, depresja). Nie do konca wierzylam, ze sie uda, mialam masę watpliwosci. Jaki miesiac po uroku odezwal sie do mnie moj byly facet. Mówił, że ostatnio często jestem w jego myślach, ze nie moze przestac o mnie myslec. Potem zadzwonil znowu i chcial sie spotkac. Na spotkaniu powiedzial jak bardzo sie pomylil i ze mnie kocha, ze byl glupi. Byłam w szoku... Wrocilismy do siebie, a ja odzyskalam radosc zycia. Teraz jest nawet lepiej niz przed urokiem! Mój facet jest mega kochany, dba o mnie jak nigdy, zawsze jestem na pierwszym miejscu. Jestem szczesliwa
Jesli cierpicie, to probujcie wszystkiego. Dla milosci warto. Podawalam juz swojego maila wyżej. Jak ktos chce namiar na ta Pania, to piszcie do mnie
Jak sie z Toba skontaktować ikarolina ?
ikarolina napisał/a:moim zdaniem nie warto korzystać z uroków osoby, która się reklamuje nachalnie, ma stronęinternetową itp. Najskuteczniejsze wróżki to te, które nie muszą się reklamować. Mi się udało na taką trafić drogą pantoflową. Mój facet odszedł do innej i byłam załamana. Nie wiedzialam co robić, moje życie stracilo sens. Nigdy wczesniej nie wierzyłam w magię, jakieś uroki, ale jak ktoś czegoś tak bardzo pragnie to chwyta się wszystkiego. Dziewczyna z jakiegoś forum o złamanyxh sercach poleciła mi pewną Panią, która robi uroki. Postanowiłam, że zaryzkuje, w koncu nie mam nic do stracenia (było mi juz totalnie wszystko jedno, depresja). Nie do konca wierzylam, ze sie uda, mialam masę watpliwosci. Jaki miesiac po uroku odezwal sie do mnie moj byly facet. Mówił, że ostatnio często jestem w jego myślach, ze nie moze przestac o mnie myslec. Potem zadzwonil znowu i chcial sie spotkac. Na spotkaniu powiedzial jak bardzo sie pomylil i ze mnie kocha, ze byl glupi. Byłam w szoku... Wrocilismy do siebie, a ja odzyskalam radosc zycia. Teraz jest nawet lepiej niz przed urokiem! Mój facet jest mega kochany, dba o mnie jak nigdy, zawsze jestem na pierwszym miejscu. Jestem szczesliwa
Jesli cierpicie, to probujcie wszystkiego. Dla milosci warto. Podawalam juz swojego maila wyżej. Jak ktos chce namiar na ta Pania, to piszcie do mnie
Dla miłości...Ja bym to raczej nazwała obsesją ale co ja tam wiem
Znacie kogoś takiego ? Jeśli tak to pw.
ikarolina jak się można z Tobą skontaktować?
Lol, a ja myślałam, że nikt w takie bajki nie wierzy...
Z doświadczenia polecam najlepszy urok: OSOBISTY. Niezawodny
Są drzwi, których lepiej nie otwierać.
Uroki rytuały miłosne to nic strasznego. Wszystko sprowadza się do silnej ukierunkowanej energi. Taką samą energię tylko dużo słabszą nieświadomie wysyłamy każdego dnia za pomocą naszych myśli.
Ja właśnie odprawiam rytuał, żeby ktoś, kogo nie kochasz rzucił urok na Ciebie.
A jestem stara czarownica.
@marcia.1987
Nie ma żadnej magii. Uroki, klątwy, szepty itd. to czysta fantazja.
ja polecam jedna wrozke, jej namiar dostalam od osoby, ktorej tez pomogla i w ogole kazdemu komu ja polecilam to pozniej dziekowal mi, warto sie dzielic takimi osobami, gdyz bardzo jestem jej wdzieczna za to co zrobila. jezeli jestktos zainteresowany podam kontakt
Wszelakie uroki milosne i tego typu sprawy są niczym innym jak ukrytym okultyzmem,ktory ma sluzyč 'dobru'.
Mnie to raczej interesuje,dlaczego skoro mamy 21 wiek,ludzie nadal korzystają z uslug wrožek,jasnowidzow itp?Skoro ludzkošč tego wieku uwaža siebie za super mądrą,wychwala potęgę rozumu,dlaczego czyta horoskopy?
Nie wierzą w Boga,a wierzą w zabobony,przesądy typu czarnego kota przebiegającego przez drogę.
Być może wydaje się to Wam dziwne, jednak nam pomogła jedna Pani... Bardzo długo szukałem po tym jak odeszła ode mnie żona do innego mężczyzny... Pomogła nam Pani Ratinia... Nie wiem do końca czy był to urok miłosny, jednak zaproponowała rytuał i go wykonała... Czekałem dwa miesiące, w sumie niewiele robiąc, bo przechodziłem załamanie nerwowe... Jeśli ktoś chce mogę podać namiar, ratinia_infomałpawp.pl. Mi pomogła, może pomoże i Wam.
Jarek
gdy ksiezyc w pelni isc na rozstaje drog i nazrywac lubczyku dwie garsci, w domu wrzucic do gara z 5 litrami wody, doprowadzic do wrzenia na wolnym ogniu dodajac wloszczyzne, przepiorcze jajo, trzy listki rukoli, lyzeczke vegety, 2 cukru pudru, pol tabliczki czekolady z nadzieniem tiramisu i i szczypte kurkumy. Po wystygnieciu odcedzic i wypic wszystko zanim slonce wstanie, 10 razy wypowiadajac z przejeciem - moje serce kocha twoje za nas dwoje, to zaklęcie mym orężem abys zostal moim mężem, raz dwa pięć, masz juz chęć!"
gdy ksiezyc w pelni isc na rozstaje drog i nazrywac lubczyku dwie garsci, w domu wrzucic do gara z 5 litrami wody, doprowadzic do wrzenia na wolnym ogniu dodajac wloszczyzne, przepiorcze jajo, trzy listki rukoli, lyzeczke vegety, 2 cukru pudru, pol tabliczki czekolady z nadzieniem tiramisu i i szczypte kurkumy. Po wystygnieciu odcedzic i wypic wszystko zanim slonce wstanie, 10 razy wypowiadajac z przejeciem - moje serce kocha twoje za nas dwoje, to zaklęcie mym orężem abys zostal moim mężem, raz dwa pięć, masz juz chęć!"
Zapomniałaś o ślinie ukochanego .
slinic to sie ukochany bedzie wlasnie po rzuceniu uroku
25 2016-11-20 01:37:12 Ostatnio edytowany przez magda2424890 (2016-11-20 01:39:40)
moim zdaniem nie warto korzystać z uroków osoby, która się reklamuje nachalnie, ma stronęinternetową itp. Najskuteczniejsze wróżki to te, które nie muszą się reklamować. Mi się udało na taką trafić drogą pantoflową. Mój facet odszedł do innej i byłam załamana. Nie wiedzialam co robić, moje życie stracilo sens. Nigdy wczesniej nie wierzyłam w magię, jakieś uroki, ale jak ktoś czegoś tak bardzo pragnie to chwyta się wszystkiego. Dziewczyna z jakiegoś forum o złamanyxh sercach poleciła mi pewną Panią, która robi uroki. Postanowiłam, że zaryzkuje, w koncu nie mam nic do stracenia (było mi juz totalnie wszystko jedno, depresja). Nie do konca wierzylam, ze sie uda, mialam masę watpliwosci. Jaki miesiac po uroku odezwal sie do mnie moj byly facet. Mówił, że ostatnio często jestem w jego myślach, ze nie moze przestac o mnie myslec. Potem zadzwonil znowu i chcial sie spotkac. Na spotkaniu powiedzial jak bardzo sie pomylil i ze mnie kocha, ze byl glupi. Byłam w szoku... Wrocilismy do siebie, a ja odzyskalam radosc zycia. Teraz jest nawet lepiej niz przed urokiem! Mój facet jest mega kochany, dba o mnie jak nigdy, zawsze jestem na pierwszym miejscu. Jestem szczesliwa
Troche pózno tu trafiłam. Ja też mam ten problem, mogę prosić namiary na priv? Bardzo chciałabym skorzystać z pomocy tej kobiety, bardzo jej potrzebuję,
mój e-mail: mkonieczna67[at]wp.pl
Pomijam to czy magiczne rytuały w ogóle przynoszą jakiś skutek. Zastanówcie się jak ogromnym trzeba być egoistą, żeby skupiać swoje działania na pozbawianiu (podobno) ukochanej osoby wolnej woli i stanowienia o sobie samym. Czym to się różni od wymuszania przemocą psychiczną albo fizyczną?
Magia istnieje czy tego chcecie czy nie . Ja skorzystałm . Wróciła ale dopiero po czterech miesiącach . Sam już nie wiem czy to rytuał czy tylko czas . Zamawiałem u amarylis urok miłosny .
28 2017-03-03 18:25:58 Ostatnio edytowany przez magda2424890 (2017-03-03 18:32:55)
Mi pomogla pewna cyganka, namiary na nia moge podac na priv. Mój e-mail magda2424890[at]wp.pl
Mówcie co chcecie, ale mówię wam magia istnieje. Ja będąc zdesperowaną, zranioną kobietą skorzystałam z magii miłosnej. Powiecie gdzie duma porzuconej kobiety? Otóż dumę schowałam w kieszeń, bo dzieciom trzeba dać coś zjeść. Za ostatnie pieniądzę zaryzykowałam i zamówiłam urok miłosny. Wróżka, która to robiła wykonywałam to ponad tydzień. A potem kazała czekać na efekty i na bierząco informować co będzie się dziać. Po miesiącu urok zadziałał. Mój mąż wrócił do nas. Jakby inny ale wciąż ten sam. Kocham i jestem kochana. Nie widzę różnicy że to po magii. jest tak jak kilka lat temu. I wierzę ze wszystkich mych sił że to już na zawsze. Mail do pani która zajmuje się magią to elwira.vitae (małpa) gmail com
To teraz się o takich rzeczach dowiaduję ?
Eeee.... jakbym to wiedział 25 lat temu....
ja robilam rytual milsony u Ezoteryczki Isaury, nazywal sie Love Cordone czy jakos tak, na powrot meza, ktory zrobil dziecko kochance i stwierdzil,ze chce z nia byc. Podchodzilam sceptycznie,ale efekty jakis oczekiwalam nastapily po 4 miesiacach,ale warto bylo czekac-odszedl od kochanki i znow jestesmy razem, cuda sie zdarzaja! Moge polecic i polecam Isaurę
dajcie spokoj z tymi urokami i rytuałami. Jeśli wierzycie w nie to musicie również wiedzieć, że rytuały ingerujące w wolę czlowieka są złem i prędzej czy później to zło do was wróci.
ja robilam rytual milsony u Ezoteryczki Isaury, nazywal sie Love Cordone czy jakos tak, na powrot meza, ktory zrobil dziecko kochance i stwierdzil,ze chce z nia byc. Podchodzilam sceptycznie,ale efekty jakis oczekiwalam nastapily po 4 miesiacach,ale warto bylo czekac-odszedl od kochanki i znow jestesmy razem, cuda sie zdarzaja! Moge polecic i polecam Isaurę
I tak publicznie dajesz namiary na tę ezoteryczkę?
A co jeśli przeczyta to ta kochanka, skorzysta z jej usług i mąż do niej wróci?
Witam dziewczyny !!!!!.Chcialabym sie podzielic wlasnymi doswiadczeniami.....jakis czas temu moje malzenstwo przechodzilo Wielki Kryzys !! .Rozstalam sie z mezem.Wertowalam internet szukajac pomocy az trafilam na portal gdzie pisano o magi i rzucaniu urokow milosnych.....zdecydowalam sie poszukac w necie ludzi tym sie zajmujacych.
Znalazlam wiele osob ktore zaoferowalo mi pomoc .....i co ? wydalam wiele grosza a efekty zadne albo minimalne....nie bede ukrywac ze stracilam nadzieje.....az bedac na urlopie poznalam kobiete ktora podala mi namiary na Pana mieszkajacego w Niemczech i do dzis jestem wdzieczna,mimo ze Pan Marcin nie zajmuje sie tym zawodowo....pomogl mi w 101 %.......wykonal rytual milosny i wszystko wrocilo ......Jestesmy znowu razem od 8 m-cy....Ja,moj maz i syn !!!!!.Zycze wiary w milosc i pozdrawiam.
Alicja.
Obawiam się, że użytkowniczka wyżej już tutaj nie wejdzie, ale może ktoś, kto przyjdzie z kolejną reklamą wytłumaczy mi, PO CO komuś partner/ka, którą się trzyma przy sobie na siłę?
36 2018-03-24 13:41:39 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-03-24 15:13:12)
A ja postawiłam na uzdrowienie aury. Myślę, że należy uzdrowić siebie a wtedy będziemy szczęśliwi i zdolni do prawdziwego trwałego związku. Trafiłam na artykuł, który mnie przekonał na [spam]. Napiszę za jakiś czas o swoich doświadczeniach. Wierze, że mi się uda
Powiem krótko.Szukałem pomocy u wielu zródeł,ale pomogła mi jedynie jedna kobieta,pani Izabela
Nie ogłasza się,nie musi.I bez tego ma dużo zleceń.Jak ktoś chce to podam maill prywatnie do tej pani.Polecam! Ja odzyskałem swoją miłość,dzięki jej działaniom.
Witam roztalam sie z partenrem 2.5 miesiaca temu. Mamy kontakt ze soba , bardzo chcialabym zeby wrocil. Roztalismy sie z mijej winy bo uwierzylam innym . Obecbie on spotyka sie z inna kobieta twierdzi ze mu pomogla gdy sie roztalismy i nie chce jej skrzywdzic. Mielismy plany wspolna przyszlosc i z tego co sie dowiedzialam od jego matki chcial kupic mi piersionek zareczynowy. Szukam kogos kto nie ma cen z kosmosu za rzucenie uroku milosnego. Kogo polecacie ?
Witam roztalam sie z partenrem 2.5 miesiaca temu. Mamy kontakt ze soba , bardzo chcialabym zeby wrocil. Roztalismy sie z mijej winy bo uwierzylam innym . Obecbie on spotyka sie z inna kobieta twierdzi ze mu pomogla gdy sie roztalismy i nie chce jej skrzywdzic. Mielismy plany wspolna przyszlosc i z tego co sie dowiedzialam od jego matki chcial kupic mi piersionek zareczynowy. Szukam kogos kto nie ma cen z kosmosu za rzucenie uroku milosnego. Kogo polecacie ?
Panią Izabelę oczywiscie.Ogłasza się post wyżej
Czy moge prosic namiary ? Do pani Izabeli ? Bo nie umiem znalesc ? Dziekuje
Ja z całego serca polecam SPAM, jeżeli chodzi o uroki i nie tylko. SPAM jest człowiekiem, który otwarcie mówi czy coś ma szanse powodzenia, utrzymuje stały kontakt, a przede wszystkim jest skuteczny.
Dzięki temu człowiekowi odzyskałam wiarę w życie i lepsze jutro.
Znalazłam SPAM na Facebooku jako SPAMt, ale podaje stronę internetowa dla zainteresowanych żeby było szybciej nieregulaminowy link
Polecam każdej osobie, która pragnie szczęścia
Hej
Ja polecam panią Annę Szalkowską - anna.szalkow(małpa)gmail(kropka)com. Próbowałam już u wielu, ale dopiero u niej się udało. Chciałam spętanie, ale pani Ania mi odradziła (coś tak twierdziła, że niebezpieczne) i zaproponowała rytuał na odnowę uczuć (chyba tak to się nazywało).
Osoba serdeczna, ciągły kontakt - nawet po zakończeniu rytuału, widać, że sie przykłada.
Pan Bóg potępia wróżby, magię i inne formy okultyzmu. Oto, co mówi Biblia: „Nie będziesz się zwracał do wywołujących duchy ani do wróżbitów. Nie będziesz zasięgać ich rady” (Kpł 19, 31); „Przeciwko każdemu, kto zwróci się do wywołujących duchy albo do wróżbitów, aby uprawiać nierząd z nimi, zwrócę oblicze i wyłączę go spośród jego ludu” (Kpł 20, 7);„Gdy ty wejdziesz do kraju, który ci daje Pan, Bóg twój, nie ucz się popełniania tych samych obrzydliwości, jak tamte narody. Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by uprawiał wróżby, przepowiednie i czary; nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni” (Pwt 18, 9-12).
Jeśli On czegoś zabrania to nie z fanaberii, ale dlatego, że jest to złe. Wymienione wyżej rzeczy są odwróceniem się od Niego w stronę złego i to zła osobowego. Są zatem zerwaniem przyjaźni z Panem Bogiem, ciężkim grzechem przeciw I przykazaniu. I są niebezpieczne. Czy chcesz oddać swoje życie, swoje uczucia i osobę, na której Ci zależy we władzę diabła?
Poza tym, pomyśl... Naprawdę pragniesz, żeby facet był z Tobą z powodu uroku? Żeby był z Tobą tylko dlatego, że zostanie do tego przez kogoś zmuszony, zmanipulowany? Czy naprawdę sądzisz, że to będzie miłość? Miłość, związek opiera się na świadomym wyborze, na decyzji. Nie ma nic piękniejszego.
Witam prosze o kontakt do tych pan bo nie umie wyslac wiadomosci do was na meila pozdrawiam
Witam prosze o kontakt do tych pan bo nie umie wyslac wiadomosci do was na meila pozdrawiam
Basiu vel nikisiw-jak ktoś ma ukrytego maila to nie wyślesz
a wedłu mnie najlepszy urok...to urok osobisty i działa najlepiej
47 2018-09-12 18:26:58 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-25 11:18:35)
Ja korzystałam u SPAM, u mnie widoczny efekt był po około półtora miesiąca .
48 2018-10-22 21:40:47 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-25 11:18:02)
Wydaje mi się, że powinnaś iść do specjalisty w tej dziedzinie. Mojej koleżance rytuał przeprowadził - kurcze żebym nie pomyliła . Chyba SPAM się nazywał. Magda teraz jest szczęśliwą mężatką
49 2018-10-22 21:43:03 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-25 11:17:40)
Wydaje mi się, że powinnaś iść do specjalisty w tej dziedzinie. Mojej koleżance rytuał przeprowadził - kurcze żebym nie pomyliła . Chyba SPAM się nazywał.Magda teraz jest szczęśliwą mężatką
50 2018-10-23 13:30:35 Ostatnio edytowany przez JolWi (2018-10-23 13:31:14)
hej
Dziewczyny... wyobraźcie sobie teraz, siedzi sobie starszy facet od was ze 20 lat, przed kompem, ogląda porno, w podkoszulku, z wielkim brzuchem, z wąsami pod nosem, w jednej dłoni fajek w drugiej szklanka do połowy pełna z wódką, twarz czerwona z przepicia, i zaraz będzie szukał....wróżki aby rzuciła właśnie na Ciebie, jego sąsiadkę którą jesteś, urok, bo mu się podobasz i chcę cię za żonę, fajnie? Podoba się? To samo wy robicie, jak można czarowac klątwami jakiegoś chłopaka który was nie chcę?? Paskudne zachowanie. I pamiętajcie, urok przestaje działać, on się budzi jak ze snu i ....was nienawidzi. Zostawia.
52 2018-10-28 10:41:25 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-11-22 12:16:43)
Wszyscy opisują swoje historie tak, że nie wiadomo, kto jest prawdziwy, a kto w rzeczywistości próbuje robić sobie reklamę. Ja swoją historię postanowiłem nagrać, w ramach podziękowania za pomoc. Poszukajcie na youtube, tytuł filmiku: " spam". Mogę tylko powiedzieć, że polecam tą panią.
53 2018-11-18 17:30:46 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-11-22 12:16:16)
Spróbowałam Rytuały miłosnego. Musiałam spróbować, ponieważ już nie miałam nic do stracenia. Od 3 lat korzystam z pomocy spam, więc delikatnie mu napomknęłam o swojej potrzebie, ale na mnie najpierw nakrzyczał, bo on nie uważał, że potrzeba odrazu jak to stwierdził od razu armaty stosować. Poprosiłam po 2 tyg.ponownie i błagałam. Zgodził się, ale i tak mnie próbował odwlec, a to , że to droga sprawa, a to, że nie ma czasu, a to po co. Jednak prosiłam i po cichu poprosiłam o wstawiennictwo mojej koleżanki, co jest jego stała klientką od lat i nawet ją do domu zaprasza. A dlaczego skorzystałam? Skorzystałam, ponieważ raz, że nie wiedziałam co począc, jak mój mąż po prawie 5 latach małżeństwa chciał odejśc do kochanki, zaprzepaszczając tyle lat i zostawiając mnie z kredytem hipotecznym na głowie, z 4 letnią córką, ktora kochała tatę. Wtedy musiałam skorzystać i napisałam do spam wiele própbą. Owszem. Nie ufałam do końca, ale wszystko się sprawdziło raz z wrózby a dwa RYTUAŁ MIŁOSNY MI ZWRÓCIŁ MĘŻA!!! Wprowadziłam w życie rady od jego tarota i nadal mąż jest przy mnie. Można wierzyć lub nie, ale czasem są takie sytuacje, że tylko kartyi magia mogą dac nadzieję. Mi się udało spotkac spam, który jest dla mnie jak ojciec nadal!!! Prowadzi mnie przez życie od 3 lat. Piszcie same na jego email: spam Jak ma się problem sercowy w związku to z mojego doświadczenia wynika, że tylko do spam warto, co nie znaczy, że inni nie są dobrzy, ale po prostu tu mam dobre, wspaniałe doświadczenie przy nim.
Ja jestem dzięki urokowi miłosnemu bardzo szczęśliwa bo odzyskałam utraconą miłość. Utraconą przez trzecią osobę, która rozkochała mojego męża udając idealną kobietę, zawsze wypoczętą, seksowną, wyrozumiałą itd A ja wiecznie zmęczona(3 dzieci, praca, dom na mojej głowie) Zranili mnie bardzo ale postanowiłam dzięki magii go odzyskać. Zamówiłam rytuał u pani Eulalii Zahariew. Podam jej maila moze ktoś będzie w takiej desperacji jak ja i będzie chciał posunąć się do tego by zamówić magię. Jej adres: zahariew(małpa)yahoo(kropka) com. Mi bardzo pomocna, jest uczciwa i ze szczerego serca polecam tą wróżkę.
Co do Boga- Bóg zabrania magii? a tak na prawdę na co Bóg pozwala? dlaczego pozwala na cierpienie? dlaczego jest tyle zła na świecie? tyle cierpienia dzieci??Pomyślcie.
Czy ktoś ma jakis sprawdzony namiar na osobe realna ktora zajmuje sie urokami?
A ja, durny, myślałem, że "Ranczo",dostatecznie obśmiało guślarstwo.
Widocznie, nie miałem racji.
gdy ksiezyc w pelni isc na rozstaje drog i nazrywac lubczyku dwie garsci, w domu wrzucic do gara z 5 litrami wody, doprowadzic do wrzenia na wolnym ogniu dodajac wloszczyzne, przepiorcze jajo, trzy listki rukoli, lyzeczke vegety, 2 cukru pudru, pol tabliczki czekolady z nadzieniem tiramisu i i szczypte kurkumy.
Jedno jest pewne czegoś od tego dostanie i nie koniecznie uroku
Genialne jest to, że 90% wypowiedzi w temacie mają konta z 1-4 wiadomościami albo cenzurami SPAM w postach.
Marketing dźwignią hand... tfu... naciągacza.
Też wam mogę sprzedać sposób na 100% urok miłosny.
przynajmniej można się pośmiać:D też mógłbym wymyślać takie rytuały albo napisać całą książkę tego typu i później sprzedawać jako wiedzę magiczno ezoteryczną:D tylko że nie chciałbym czuć się oszustem:D
Nie wiedzialem że coś takiego istnieje. Ale wiem o tym, że na początku znajomości z dziewczyną, która jest moja żoną czytała ona książkę pt Potęga podświadomości. Nie wiem co tam pisało w tej książce ale małżeństwem jestesmy już 15 lat. A dowiedziała się o tej książce od mojej siostry która też usidliła faceta aż do dziś. Więc może i działa. Ja się z tego śmieję, ale jak widzę, że są nawet jakieś uroki to kto wie co jeszcze może działać....
Korzystałam już z wielu wróżek i u żadnej nie było efektów.
62 2019-12-22 20:42:39 Ostatnio edytowany przez PRINCESS90777 (2019-12-22 20:45:27)
Witam
Potrzebuję pomocy. Poszukuję sprawdzonego rytualisty który zajmuje się urokami milosnymi. Jeśli macie namiar na sprawdzoną i skuteczną osobę to bardzo proszę o kontakt. Moja sytuacja jest dramatyczna
Miałam przyjemność skorzystać z usług Pana Marcina. Mimo gwarancji że w ciągu od 4-8 tygodni wszystko będzie dobrze muszę stwierdzić że pomimo 12 tygodni czekania nic się nie zmieniło poza straconymi pieniędzmi.A nie były małe. Kontakt super do póki nie zapłaciłam pieniędzy. Potem najpierw zdawkowe odpowiedzi i w końcu wcale. Na pytanie co jeśli rytuał nie zadziała otrzymałam odpowiedż że trzeba będzie sprawdzić dlaczego. Może ze względu na działanie osób trzecich. Na pytanie jakie to mogą być osoby i o co chodzi już odpowiedzi nie otrzymałam.
Tak więc ku przestrodze myślę że nie warto wierzyć w rytuały. Wydałam bardzo duże pieniądze w nadziei że ktoś mi pomoże w mojej sprawie. Jednak niestety dziś muszę stwierdzić że rytuały to bajka i pobożne życzenie ludzi zdesperowanych takich jak ja.
Niestety to samo dotyczy Pani Anny Szalkowskiej.
Rytualy to robilam, ale nie milosne haha.