Co sie ze mna dzieje. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co sie ze mna dzieje.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Co sie ze mna dzieje.

Cześć, pisze ponieważ chyba przedewszystkim potrzebuje się  komus wygadać. Otóż od prawie miesiąca mam problem. Zakochalam się w koledze z jednej firmy ( banał jak na nastolatke) pracowaliśmy razem 3 lata, dużo czasu spedzalismy razem w pracy, on ma żone ja mam faceta wszystko się w naszych związkach układa, a tu jak bomba spadło to na mnie. Kolega zmienił prace ponad miesiąc temu, a ja ciagle o nim mysle. Nie wiem kompletnie co robić, co się ze mną dzieje, czy to faktycznie uczucie czy może brak kogos kto był 3 lata zawsze w jednej firmie, obok przy biurku. Wiem jedno ze na pewno nie ma szans na bycie razem, bo on pewnie nic nie czuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co sie ze mna dzieje.

On ma żonę, nic nie czuje do Ciebie, zmienił pracę, nie widujecie się...
Pozostało zapomnieć o nim i zastanowić się, czego brakuje Ci w związku, skoro zauroczyłaś się tamtym facetem.
A może wystarczy przypomnieć sobie, za co pokochałaś swojego mężczyznę i przestać idealizować tamtego, nieosiągalnego zresztą...

Odp: Co sie ze mna dzieje.

Swoje "uczucie" budujesz na wyobrazeniu, to taka sama sytuacja jak z aktorem, czy kims z ulicy. To nie jest REALNE.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co sie ze mna dzieje.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024