zdrada, uczucie, plina porada .. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdrada, uczucie, plina porada ..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: zdrada, uczucie, plina porada ..

witam,
chodzi o to, że .. jest pewien chłopak, który od dość dłuższego czasu mi się podoba . w sumie jakieś półtorej roku, cały problem polega na tym, że on już wtedy miał dziewczynę i jest z nią nadal, a ja żyje ze świadomością, że gdyby nie ona, to byłabym z nim ja . Przynajmniej on tak twierdził . Nie często zaprzątałam sobie nim ostatnio głowę jednak nadszedł pewien dzień, gdy wspólnie wybraliśmy się na imprezę , ona o niczym nie wiedziała, a całość w zasadzie wyszła od niego . Sęk tkwi w tym, że podczas tej imprezy doszło między nami nie tylko do pocałunku, ale i zbliżenia, a co najważniejsze bez udziału alkoholu czy jakichkolwiek innych środków odurzających, po prostu tego chcieliśmy . Jednak czuję, że on się z nią nie rozstanie, na chwilę obecną towarzyszy mi okropny mętlik i pytanie co robić . dla mnie to nie było takie zwykłe nic , a coś więcej ..
jestem przygotowana na wszystkie negatywne uwagi typu,że nie powinnam była ,że jestem taka i taka ..
ale proszę o szczere porady .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdrada, uczucie, plina porada ..

Rzeczywiście nie powinnaś była, ale stało się. Jednak skoro oboje tego chcieliście a on zainicjował tę imprezę i zdradził swoją dziewczynę to wydaje mi się, ze nawet jeśli się z tamtą rozstanie i będzie z Tobą to pewnie i Ciebie zdradzi, bo może spotka inną dziewczynę która mu się spodoba.Więc trudno, stało się. Dla Ciebie to coś więcej, ale ja myślę, ze dla niego to tylko rozrywka,jakaś odskocznia.Bo skoro naprawdę chciałby być z Tobą, to już dawno by się rozstał ze swoją dziewczyną. A tak tomyślę, ze on chciał się zabawić. Więc nie pozostaje Ci nic innego, jak spróbować zapomnieć o nim.

3

Ile masz lat?

4

19.

5

widzisz faceci czasem sami nie wiedzą czego chcą i zanim skończą z jedną sięgają po drugą a czasem zwodzą dwie na raz .to przykre bo ranią dwie osoby na raz.trudno powiedzieć czego on naprawdę chce ,czy szuka wrażeń i myśli że dziewczyna się nie dowie.Czy na prawdę miedzy nimi coś się wypala .Ale uważaj i nie angażuj się za bardzo bo możesz cierpieć .no i chyba się pospieszyłaś z tym zbliżeniem bo pocałunek nawet namiętny to co innego a zbliżenie to już co innego no i pokazałaś mu że wcale nie musi się za bardzo starać żeby ciebie mieć .

6

Facet wykorzystał Twoje uczucie, żeby się rozerwać, a Ty, ponieważ jesteś młoda, pozwoliłaś mu na to...
Pomyśl, co poczuje jego obecna partnerka, gdy się o tym dowie.
Osobiście, nigdy nie chciałabym przeżyć czegoś podobnego.

7

ja rowniez mysle,ze wykorzystal to,ze zauroczylas sie w nim.
Teraz to nie pozostaje nic innego jak sprobowac zapomniec o tym incydencie.
Nie brnij w to dalej,chyba ze chcesz byc ta druga.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zdrada, uczucie, plina porada ..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024