Zabawa włosami u kobiety na spotkaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zabawa włosami u kobiety na spotkaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Zabawa włosami u kobiety na spotkaniu

Witam wszystkich smile

Mam nadzieję że pisze w odpowiednim dziale moje pytanie smile

Czy drogie Panie mogły by mi pomóc w moim problemie.
Znam się z fajną wartościową koleżanka od ponad 8 m.
Zawsze jak się spotykamy to ona zaczyna się bawić włosami odgarnia je pokazuje szyje a także  bawi się biżuteria.
Czy szanowne Panie mogły by mi powiedzieć co to może oznaczać ?

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zabawa włosami u kobiety na spotkaniu

Przez to wysyła do Ciebie znaki, że jest Tobą zainteresowana. Jeszcze tego nie wiesz? smile

3

Chciałbym by tak było, gdyż to jest naprawdę fajna wartościowa kobieta. smile
A Zapytać wprost jej nie mogę gdyż nie chce z nią stracić kontaktu.

4

Jest coś takiego jak mowa ciała.
Każdy specjalista od mowy niewerbalnej powie Ci, że dotykanie okolic twarzy, szyi, ust, bawienie się włosami ma podtekst seksualny.
Tylko nie rzucaj się na nią od razu smile. Może to robić podświadomie.
Po prostu wykorzystaj tę wiedzę w odpowiedni sposób smile

5

moze znaczyc, ze zainteresowana, a moze nic nie znaczyc.
U mnie nic nie znaczy.

6

Wiem wiem słyszałem o tej słynnej nowie ciała smile

Zazwyczaj jak z nią się spotykam to wykonuje prawie wszystkie czynności o których piszesz poza dotykaniem ust.
Teraz tylko pytanie czy robi to z powodu ze podobam się jej czy tak ma poprostu.
Nie zamierzam się na nią rzucać gdyż zależy mi na Tej dziewczynie smile

7

Jednym słowem kobiety są dziwne i ciężko je zrozumieć sad

8 Ostatnio edytowany przez gladiola (2015-03-04 15:27:09)

Może ją nudzisz i dlatego to robi... nie ma nic innego do roboty, to się bawi czymś co ma pod ręką tongue

9

gladiola napisał/a:

Może ją nudzisz i dlatego to robi... nie ma nic innego do roboty, to się bawi czymś co ma pod ręką tongue

Gdyby tak było to nie zapraszała by mnie tak często do siebie

10

Ach, czyli zaprasza Cię do siebie...
Czy to już nie mówi wiele...?

11

pawcolek22 napisał/a:

Kobiety same często siebie nie rozumieją big_smile

12

Ona jest bardzo gościnna i każdego zaprasza do Siebie

13

Nie nakręcaj się. To nic nie znaczy, co druga kobieta się bawi włosami nawet jak rozmawia z koleżanką.

14

mariusz30 napisał/a:

Nie nakręcaj się. To nic nie znaczy, co druga kobieta się bawi włosami nawet jak rozmawia z koleżanką.

Też to zauważyłam. Np. kiedy jestem na zajęciach, to co najmniej co trzecia dziewczyna bawi się z nudów włosami, a to przecież nie oznacza, że flirtuje z podstarzałym wykładowcą. Ja staram się nie bawić włosami na spotkaniach, bo wiem jak to jest odczytywane, ale czasami właśnie mimowolnie się bawię, bo są przyjemne w dotyku, więc trudno mi się czasem powstrzymać. I nie ma to jakiegoś drugiego dna.

15

pawcolek22 napisał/a:

A Was mężczyzn idzie zrozumieć? Jednego dnia mój ex płacze mówi kocha błaga na kolanach nie ma go zostawiać a chwila potem zakochuje się w innej matce 3 małych dzieci.... To dopiero boli serce , dokładnie tak się czułam pewien czas temu...

16

Wiać że każda płeć jest dziwna do zrozumienia sad

17

generalnie nie chodzi o zabawę włosami z nudów tylko o zabawę włosami w sensie erotycznym. Z nudów często kobiety się bawią i to nawet swiadomie.
z drugiej strony kobieta nie kontroluje tego gdy spojrzy na jakiegos mężczyznę i jej się spodoba lub już wcześniej jej się podobał. wtedy chce wyglądać idealnie i nieświadomie poprawia grzywkę lub odgarnia włosy. czesto nawet nie bawi się nimi tylko dotyka aby je kontrolowac by ladnie sie prezentowaly. ale to juz jest nieswiadome smile

18

filezila napisał/a:

generalnie nie chodzi o zabawę włosami z nudów tylko o zabawę włosami w sensie erotycznym. Z nudów często kobiety się bawią i to nawet swiadomie.
z drugiej strony kobieta nie kontroluje tego gdy spojrzy na jakiegos mężczyznę i jej się spodoba lub już wcześniej jej się podobał. wtedy chce wyglądać idealnie i nieświadomie poprawia grzywkę lub odgarnia włosy. czesto nawet nie bawi się nimi tylko dotyka aby je kontrolowac by ladnie sie prezentowaly. ale to juz jest nieswiadome smile

a skąd wiesz, kiedy to zabawa w sensie erotycznym? Z nudów też bawi się włosami mimowolnie. Nie poprawiam sobie włosów przy mężczyźnie, bo to zbyt oczywiste i zbyt wyraźnie daje mu do zrozumienia, że mi zależy i chcę dla niego dobrze wyglądać. Gdybym trafiła na jakiegoś niekumatego faceta, to pewnie by tak nie zadziałało, ale ja mówię tylko o moim przypadku. Czasami zdarzyło mi się wyjść do łazienki, by poprawić makijaż i włosy, ale nigdy nie robiłam tego przy mężczyźnie. Ale ogólnie długie i zadbane włosy mają duży erotyczny potencjał. Na mojego faceta najbardziej działa zmysłowe rozpuszczenie upiętych włosów, gdy stoję tyłem do niego. Oczywiście to musi być zrobione subtelnie i naturalnie. A niektóre kobiety za bardzo do serca biorą sobie porady wyczytane w Cosmo i na randkach tak teatralnie zarzucają grzywą, że siedząc na drugim końcu sali widzę, że one wyraźnie mają ochotę na seks. Moim zdaniem to nie jest smaczne, ale co kto lubi. big_smile

19

cslady napisał/a:
filezila napisał/a:

a skąd wiesz, kiedy to zabawa w sensie erotycznym? Z nudów też bawi się włosami mimowolnie. Nie poprawiam sobie włosów przy mężczyźnie, bo to zbyt oczywiste i zbyt wyraźnie daje mu do zrozumienia, że mi zależy i chcę dla niego dobrze wyglądać. Gdybym trafiła na jakiegoś niekumatego faceta, to pewnie by tak nie zadziałało, ale ja mówię tylko o moim przypadku. Czasami zdarzyło mi się wyjść do łazienki, by poprawić makijaż i włosy, ale nigdy nie robiłam tego przy mężczyźnie. Ale ogólnie długie i zadbane włosy mają duży erotyczny potencjał. Na mojego faceta najbardziej działa zmysłowe rozpuszczenie upiętych włosów, gdy stoję tyłem do niego. Oczywiście to musi być zrobione subtelnie i naturalnie. A niektóre kobiety za bardzo do serca biorą sobie porady wyczytane w Cosmo i na randkach tak teatralnie zarzucają grzywą, że siedząc na drugim końcu sali widzę, że one wyraźnie mają ochotę na seks. Moim zdaniem to nie jest smaczne, ale co kto lubi. big_smile

bo to nie jest trzymanie kosmyka czy zarzucanie tylko subtelne i mimowolne dotykanie, bardziej poprawianie włosów.

20

W sensie erotycznym to by było jakby się bawiła włosami łonowymi tongue

21

Iceni napisał/a:

W sensie erotycznym to by było jakby się bawiła włosami łonowymi tongue

hehehe dobre tongue

22

A coś oprócz tych włosów powiesz?:D Jak się przy Tobie zachowuje, czy dąży do dotyku (poprawia Ci włosy, szturcha czy klepie w ramię obojętne). I jak Ty jej dajesz do zrozumienia, że nie jest tylko koleżanką?

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zabawa włosami u kobiety na spotkaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024