Witajcie
Mam do Was prosbe, bardzo prosze o szczera odpowiedz.
Od 3 lat jestem w stalym zwiazku z mezczyzna ktory mnie szanuje, dobrze traktuje. Obydwoje jestesmy soba zainteresowani, milo spedzamy wspolnie czas, mamy podbobne zainteresowania, w sypialni lubimy te same rzeczy i jestesmy obydwoje zadowoleni itd.
Nie mieszkamy jeszcze razem, spotykamy sie w raz w ciagu tygodnia i w weekendy.
On mysli o wspolnej przyszlosci, dzieciach itd.
Wszystko w sumie wyglada ladnie i pieknie gdyby nie jedna rzecz.
Kilka razy powiedzial mi ze
"Normalnie lubie bardzo niskie i malutkie kobiety"
"Arabki, azjatki sa takie drobniutkie, lubie bardzo szczuple kobiety"
Tego typu rzeczy.
Ja jestem szczupla kobieta ale nie niska, mam 170cm wzrostu.
Czasami gdy stoimy na jakies nierownosci i jestem wtedy duzo nizsza od niego to przytula mnie i mowi
" ooo ja ty jestes malutka, taka slodka"
Jak ubiory buty na obcasie to czasami, nie zawsze
"Boze, jaka ty jestes duza, prawie taka jak ja"
Naleze do kobiet ktore maja powodzenie u mezczynz i sa dosc pewne siebie ale zauwazylam ze po takich komentarzach zaczelam czuc sie troche nie pewnie, porownywac sie z innymi kobietami ( naturalnie tymi nizszymi ) i watpic w siebie ![]()
Dodatkowo gdy jestesmy w miescie oglada sie niestety bardzo za tego typu kobietami. Bardzo znaczy ze za kazdym razem.
Rozmawialam z jom na ten temat.
Spytalam dlaczego i co mu daje.
On odpowiedzial ze jest osoba wizualna, ze jezeli cos jest ladnego to na to patrzy ale nie powinnam sie tym przejmowac.
Mhhhh...
W moim obrazie zwiazku nie powinno miec to miejsca. Od czasu do czasu jest normalne ale u niego jest to extremalne i ciezkie do zaakceptowania dla mnie.
Problem w tym ze zaczynam czuc sie niepwenie w zwiazku z nim i ze swoja kobiecoscia.
Pytam sie czesto a co ja bedzie miedzy nami zle, poklocimy sie, bedziemy miec jakies nieporozumienie, nie bedziemy wspolrzyc czy on wtedy nie skoczy w bok jesli tak mocno reaguje na inne kobiety?
Zeraz moje pytanie do Pani:
Czy moje mysli, zachownie sa normalne?
Czy jego zachowanie wskazuje na to ze chcialby miec wlasnie taka kobiete z wygladu ale u mnie ceni moj charakter i dlatego jest ze mna?
Sama nie wiem co mam myslec?
Jestem zagiubiona.
Oprocz tej rzeczy pasuje wszystko ale ta rzecz z czasem moze stac sie dla mnie coraz gorsza a przede wszystkim nie chce stracic mojej pewnosci siebie i stac sie obsesyjna na tym punkcie.
Prosze o pomoc!
Pozdrawiam serdecznie