Ślub - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Ślub

Mam zakupioną suknie ślubną - biała princeskę. Mam problem z dopasowaniem butów. Chciałam sobie kupić ecru szpilki ale w salonie Panie odradzają takiego koloru. Twierdzą, że najlepsze będą białe albo kolorowe. Jakie Waszym zdaniem wybrać buty?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ślub

Jakie chcesz-to w końcu Twój ślub a nie Pań z salonu,jeżeli chcesz ecru i Tobię się to podoba to czemu nie..ja osobiście wybrałabym białe szpilki:-)

3

Dlatego chce poznać opinię innych. Białe to mi się tak średnio podobają. Szukałam oliwkowych ale rzadko są spotykane;/ bo chciałam dopasować do munduru narzeczonego.

4

Ja bym biale brała wink

5

a ja bym w turkusowe poszła smile

6

Ja bym postawiła na kolor. Pastele (np. mięta) albo soczystą malinę smile Szpilki ecru przy białej sukience mogą podchodzić pod odcień żółci i może to naprawdę niezbyt dobrze wyglądać.

7

Również uważam, że ecru przy białej sukni, to nie jest najlepszy pomysł. Postawiłabym na biel lub zdecydowany kolor, ale w tym drugim przypadku oprócz butów dobrze byłoby mieć jeszcze jakiś akcent w tym samym kolorze.

8

a o zielonym jabłuszku co sądzicie?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024