Czy ten facet to dupek czy ja jestem przewrażliwiona?Dziewczyny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ten facet to dupek czy ja jestem przewrażliwiona?Dziewczyny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Czy ten facet to dupek czy ja jestem przewrażliwiona?Dziewczyny?

Witam
Musze was o coś zapytać w imieniu kolezanki. Jest ona nadal niestety zakochana w pewnym koledze z naszej pracy. Dostała kosza;on nie zauroczyl sie tak jak ona, ale do sedna. Mija miesiąc od dania kosza,,,a ona nadal to przezywa. Mianowicie,zaakceptowała fakt,że gość ma kogoś i jest w niej zakochany ...ale ciągle powtarza jaki on jest super i zazdrości tej dziewczynie z ktorą jest. Jest w niego wpatrzona,widzi ideał.Jest ślepa na niego wady, tłumaczy to poczuciem humoru. Chcemy jej pomóc.
Mianowcie ów ideał moim zdaniem ma rysy, które powinny odpychać adoratorki. Ja czasami wątpie czy jestem przewrażliwiona czy gość "zdradza" sie ,że jest cham i prostak pewnymi tekstami, ktore fajnemu facetowi nie przystoją i wręcz zatykają.
Kilka sytuacj:
- kolezance , która nam sie żalila i kiedyś jemu,że nigdzie nie ma umowy na stałe poradził "To przespij sie ze szefem i ją dostaniesz"
-przy  innej ,która miala 29 lat, byla sama i jej to doskwierało podkreślił,ze jest "bezdzietna" (gdy pani z działu kadr przyszła pytać kto ma dzieci bo paczki rozdaje)
- tej samej kolezance (wie,ze faceta nie ma)spojrzał na brzuch i powiedział"Dzieci nie ma ale może w drodze jest...ooo brzuch płaski to nie jest"

I inne perełki jak mi sie przypomną, to napisze. Gość jest ogólnie miły ale...jak coś powie to aż zatyka...i czy aby on nie myśli co mówi i to KRETYN///?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ten facet to dupek czy ja jestem przewrażliwiona?Dziewczyny?

No miej swoje zdanie. Nie wiem dlaczego, po tym co opisałaś, ten miałby być jakimś cudem. A koleżance przejdzie. Sama się tak nie emocjonuj, bo po co? smile.

3

Gdy ktoś w pracy zaczynał mówić o nieszczesciu jakie go spotkało to on po prostu zaczął śmiać sie w głos-jego pierwsza reakcja, np lasce zepsuło sie auto,siedzi w pracy i załamuje sie bo tysiaka musi wydać, a on co robi? Smieje sie i mówi"ooo wydatek będziesz miala"

Nosz kurna, rozumiem,że litować sie nie musi ale jego reakcja jest tak durna,ze zareagować nie idzie,wygląda jakby sie cieszył ,ze komuś nie wiedzie sie w życiu.

Cięzko typa rozgryźć,bo ma też zalety..ale moja kolezanka ślepo zakochana i nic do niej nie trafia,ze być moze NIE MA CZEGO ŻAŁOWAĆ BO  to kretyn???

4

A ty nie masz co robić?

5

Wercia niestety człowiek jak sam się nie sparzy to nie zrozumie. Z jednej strony rozumiem chłopak cwaniak  itd.... uważa się za lepszego  i tyle...  ale to owa koleżanka musi sobie z tym poradzić zmierzyć. Często niestety doradzamy komuś, ale ten ktoś nas ie słucha  bo jest oczarowany daną osobą..... widocznie musi sporo wody upłynąć aby ona zrozumiała. Dlatego nie ma co na siłę udawadniać że jest tak a nie inaczej.

Pozdrawiam

6

Jesteś przewrażliwiona.

7

On dla niej był super słodki, ale ja go oceniam trzeźwo i pytam was czy jestem przewrażliwiona ??Czy po tym co napisałam,gość wydaje wam sie kretynem?

Kiedyś też taka zakochana byłam, gosć mówił mi przykre rzeczy i tlumaczył to tym,że to zarty a ja jestem wielka pani, wrażliwa z której pożartowac niemożna...mam taki uraz.

Niektóre babki po 1 tekście wiedzą czy to cham czy dupek i wam tego zazdroszcze. Ja jeszcze nie umiem.

8

z tego co piszesz wercia0 to jawnie widac ze ten facet nie miał do niej żadnego szacunku

kobieta powinna miec wsparcie w partnerze a napewno nie byc dołowana

9

Bardziej mnie zdumiewa zachowanie Twojej koleżanki niż tego faceta. wink

10

Ale te opisy zachowan to do innych kolezanek z pracy były. Do mnie tak nigdy sie nie odezwał. Jak można komuś zasugerowac łóżko z szefem? Albo ciągle śmiać sie z czyiś nieszczęść? Jego pierwsza reakcja to był zawsze wkurzający śmiech.Ja bym zabiła po prostu

11

Bo ów zakochana koleżanka nie słyszała tych tekstów, to ja mu sie przypatrzyłam po tym jak kolezanka przyznała nam sie,że jest zabujana na maksa i chyba sie  zpracy zwolni bo i tak ciągle o nim myśli i rozpacza. Takie odkochiwanie może potrwac,ale gdyby słyszała co on wygaduje...

No i Pitagoras napisał żem przewrażliwiona,moze ten koleś to cud jakiś a ja na siłe wymyślam mu wady?

12

A to coś zmienia, że do innych? Czyli, że jest kulturalny wybiórczo? tongue

Nie słyszała? A może po prostu ma klapki na oczach? Jeżeli ją lubisz, to wylej jej na głowę kubeł zimnej wody. Jak może rozpaczać po facecie, z którym nawet nic jej nie łączyło?

Może ten koleś jest kretynem, ale czy twoja koleżanka nie jest kretynką, skoro podoba jej się kretyn właśnie?

13

Stąd pytanie do was dziewczyny,czy wg was to doopek?

Powiedziałabym wtedy mojej koleżance i może w końcu przestałaby uważać,że ma czego zazdrościć  jego obecnej dziewczynie

Przecież jak to dupek to prędzej czy później dla swojej dziewczyny też będzie miał jakiś durny tekst albo zachowanie,prawda?

14

kubeł zimnej wody koleżance pomóglby zapewne smile

15

AAA chamidło jakieś i tyle. I jeszcze fałszywy, bo "wybiórczo grzeczny" Cwaniak.

A koleżance przejdzie.  Z czasem

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ten facet to dupek czy ja jestem przewrażliwiona?Dziewczyny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024