Pomocy, ja już nie wiem co myśleć. Mąż chce uprawiać sex z facetem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Pomocy, ja już nie wiem co myśleć. Mąż chce uprawiać sex z facetem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Pomocy, ja już nie wiem co myśleć. Mąż chce uprawiać sex z facetem

Witam wszystkich mam problem o którym sama nie wiem co mam myśleć. Sprawa wygląda tak, że mój współmałżonek powiedział mi że chce się umówić z facetem(gejem) w sprawach wyłącznie sexualnych. Ma potrzebę spróbować...W naszych sprawach łóżkowych jest ok, kochamy się prawie że codziennie,różne pozycje,różne rodzaje sexu i fetyszy jednak jemu i tak jest ze mną wciąż mało, jakby czegoś brakowało nowego. Proponował mi trójkacik ale dla mnie nie jest to potrzebne, nie mam na takie rzeczy ochoty sam On mi wystarcza. Oraz nie zgadzam się aby uprawiał sex z inną kobietą, poprostu tego nie chcę,może nie chcę się z inną kobietą nim dzielić... Więc wymyślił że skoro nie chcę trójkącika i innej kobiety to on chce sprawdzić jak mu bedzie z facetem(ja ewentualnie jak bym chciała moglabym patrzeć) Twierdzi ze powinnam na to chociaz się zgodzic,bo dla faceta mnie nie zostawi nawet jeśli mu się taki sex spodoba.Ja chciałabym tworzyc normalny zwiazek i przyklad dla dzieci,ktore rosną a nie wiem czy przez takie jego zachcianki,fantazje nie zniszczy naszego związku. On twierdzi że nie i że wszystkiego można próbować... a co później? Będzie chciał spełnienia innych fantazji? Jeśli ja się na to nie zgadzam to jestem zła ponieważ nie chce jego szczescia tak mówił. Jakie macie zdanie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy, ja już nie wiem co myśleć. Mąż chce uprawiać sex z facetem

Zdecydowanie byłabym przeciwko takim fanaberiom i spełnianiem takowych zachcianek. Nie wiem, może jakaś niedzisiejsza jestem i staroświecka, ale ja powiedziałabym NIE!!!

Śmierdząca sprawa tak poza tym.

3

Kolejny egocentryk wiosna idzie i jest Ich wysyp.
Spytaj się Go po jakiego grzyba wiązał się z kimś na stałe, jeśli nie potrafi takiego związku zapewnić. Bardzo dobrze to Sobie przemyśl, bo niektórzy mogą iść tropem zdrady, aby TYLKO SPEŁNIĆ SWOJE ZACHCIANKI. Może znajdziesz nawet temat takiego jednego i przeczytasz jaki On ma stosunek do tych spraw.
A tak Swoją drogą wiedziałaś przed ślubem, że facet ma dość egoistyczne podejście do życia intymnego i mimo tego wyszłaś za Niego?

4

Dawno przed ślubem rozmzwialiśmy juz o trójkatach i innych fantazjach eroycznych, ale ja nie chcialam więc zakończyliśmy ten temat, on przestał przekonywać. Życie toczyło się normalnie tylko między nami i było ok, zaspokajaliśmy się wzajemnie. Lecz po ślubie czyli po jakiś 2latach bez wspomnień o innych osobach do współzycia seksualnego temat powrócił.Oczywiście z jego strony poniewaz ja jestem bardziej staromodna i nie tak otwarta na nowe rzeczy. Nie jest egoistą,poniewaz rozmawia ze mna szczerze i pyta mnie o moje zdanie na ten temat, ale ja nie mam zdania. Boję się nowości chyba i  wciaz mam w glowie pytania co gdyby? Nie potrafie podjac takiej decyzji, pozwolic mu by spelnial swoje pragnienia...Czy powinnam iść do psychologa na rozmowę? Czy on powinien pójść do seksuologa? I po co? Czy tak samo zabraniając jemu zyc tak jak chce zniszcze nasze uczucie?

5

Poniekąd uważam, że jest egoistą (wiedząc o Swoich fantazjach i co o Nich sądzisz ŚWIADOMIE się z Tobą zaręczył i ożenił - wiedział, że w przyszłości może to być problem; no ale Ty również mogłaś pomyśleć hmm). Bardzo źle ZROBILIŚCIE - nie ustaliliście czy Wam Obu odpowiadało by takie życie czy nie. Zamietliście problem pod dywan, a fantazje w Jego głowie wróciły (jak dla mnie się objawiły, bo przez cały czas o Nich myślał), gdy poczuł stabilizację - małżeństwo i sądzi, że będziesz bardziej przychylna do Jego fantazji (przecież jesteś Jego żoną powinno Ci zależeć; zdaje Sobie sprawę, iż będziesz walczyła o związek i może przesuniesz granicę?).
Co możecie zrobić? Szczerze porozmawiać i dojść do kompromisu, gdzie Obie strony nie będą cierpieć z racji poczynań drugiej strony. Czy wykorzystacie do tego specjalistyczną pomoc (psycholog, seksuolog itp.) to już Wasza decyzja.
Jeśli nie będziecie umieli dojść do kompromisu radzę się rozejść, bo małżeństwo nie polega ma ciągłym poświęceniu jednej se stron. A tacy ludzie z wybujałymi fantazjami dotyczącymi współżycia z różnymi partnerkami/partnerami tworzą związki OTWARTE, nie MAŁŻEŃSKIE (bynajmniej dla dobra własnego i partnerów powinni hmm).

6

Zgadzam się z postem powyżej. Warto byłoby skonsultować się ze specjalistą.
Poza tym, z kwestii praktycznych, to bałabym się, że przywlecze jakąś chorobę. tongue

7

Sex faceta z facetem jest ryzykowny. Może coś złapać i Cię zarazić. Sama nie wiem co bym zrobiła?

Przede wszystkim jest to zdrada. Poza tym geje to latwosc podlapania jakiegos wirusa, w tym HIV.

9

Zdecydowanie zamiotlas problem pod dywan.Myslalas ze mu wystarczy wasz urozmaicony seks malzenski .Czy tez w glebi serca jednak mialas czajacy sie niepokoj czy dobrze zrobilas ze za niego wyszlas .Mysle ze facet ma problem z ktorym sam sobie nie poradzi .Piwinien zglosic sie do specjalisty przy twoim wsparciu .Zaproponuja taka mozliwosc .Zdecydowanie przekaz informacje ktore z pomyslow twojego meza jesli chodzi o pozycie seksualne ci nie odpowiadaja a ktorych nigdy nie zaakceptujesz pod zadna presja.Zobacz jaka uzyskasz odpowiedz a bedziesz wiedziala na ile jestes wazna w tym zwiazku .Zycze powodzenia i odwagi

10

letycja52 napisał/a:

Zdecydowanie zamiotlas problem pod dywan.Myslalas ze mu wystarczy wasz urozmaicony seks malzenski .Czy tez w glebi serca jednak mialas czajacy sie niepokoj czy dobrze zrobilas ze za niego wyszlas .Mysle ze facet ma problem z ktorym sam sobie nie poradzi .Piwinien zglosic sie do specjalisty przy twoim wsparciu .Zaproponuja taka mozliwosc .Zdecydowanie przekaz informacje ktore z pomyslow twojego meza jesli chodzi o pozycie seksualne ci nie odpowiadaja a ktorych nigdy nie zaakceptujesz pod zadna presja.Zobacz jaka uzyskasz odpowiedz a bedziesz wiedziala na ile jestes wazna w tym zwiazku .Zycze powodzenia i odwagi

Dokladnie. Nadmierny seksoholizm moze byc traktowany jako zaburzenie. Moze udanie sie do specjalisty, powazne potraktowanie sprawy, mozliwosci kompromitacji troche ostudzi jego zapaly. Jesli bedzie sie opieral zawsze mozesz postawic przeciwko temu mozliwosci ujawnienia jego sklonnosci.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Pomocy, ja już nie wiem co myśleć. Mąż chce uprawiać sex z facetem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024