Mój facet za dużo imprezuje i pije. Pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet za dużo imprezuje i pije. Pomocy!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Mój facet za dużo imprezuje i pije. Pomocy!

nie wiem jak sobie poradzić ze swoim problemem . Żyjemy na odległość ... dzieli nas 400km widujemy sie co weekend badz dwa potrafie kazda chwile poświecic na kontakt z moim partnerem jednakze gdy przychodzi weekend odczuwam straszny lek i niepokoj ze znowu bedzie tak samo . No i stało sie kiedy porywa go melanz zapomina o tym ze ma telefon i że jest cos takiego jak sms chociaz by głowie dwa slowa "mam sie dobrze ... wracam do domu itp" a kiedy juz uda mi sie z nim skontaktowac po dobie gdzie nadal imprezuje jego jedynem argumentem za pomoca ktorego chce załagodzic sprawe sa slowa kocham cie ... mało mnie to przekonuje bo sam sobie zaprzecza mowi jedno robi drugie obiecuje ze napisze nie robi tego . Nie sprawdzam go ufam mu całkowicie nie chce tez go trzymac w zlotej klatce ale wkurza mnie to niesamowicie ze nie potrafi sobie odmowic i juz nie wiem jakich argumentow mam uzywac jak mu ostatnio powiedziałam ze ostatni imprezuje w miejscu w ktorym wlasnie zazwyczaj traci glowe i ze w innym wypadku ma sobie poszukac dziewczyny ktora to zaakceptuje to mnie zbeształ ze chyba sama nie slysze co wlasnie powiedziałam i jak moglo mi to przejsc przez mysl...

co mam zrobic? jak mam sobie poradzic z chlopakiem ktory spedza po imprezie 24 kolejne godziny bedac na niej i mało tego według niego to nic zlego ... prosze poradzcie mi cos bo trace głowe i juz nie wiem co mam ze soba zrobic i jakich argumentow uzywac zeby zrozumial ze to co robi nie jest fajne .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój facet za dużo imprezuje i pije. Pomocy!

Zależało mi kiedyś na chłopaku, który dużo imprezował i pił. Widziałam ten problem, ale i tak patrzyłam na niego przez różowe okulary. Życie tak się potoczyło, że wpadł z inną dziewczyną. Mam z nim kontakt, ale traktuję go jak kolegę, "zakochanie" z mojej strony już dawno przeszło, jeszcze przed tym jak został ojcem. I jak patrzę teraz na niego z dystansu to cieszę się, że nam nie wyszło. Nie potrafiłabym odnaleźć się w jego trybie życia.

3

to mnie pocieszyłaś. Wiem ze on mnie strasznie kocha i mam duze plany na przyszlosc zwiazane ze mna ... nie wiem jednak czy przesadzam i czy za bardzo chce go kontrolować ...

4 Ostatnio edytowany przez Karmel24 (2015-02-16 14:40:29)

Jak chcesz żyć z  alkoholikiem to jesteś na dobrej drodze w dodatku on ma widocznie bardzo ciekawe zajęcia podczas imprezowania skoro się do ciebie nie odzywa. Może ma kogoś na boku?
Nie wiem do czego dążysz w tym związku z takim człowiekiem nic dobrego cię nie spotka. Jeśli np przed ślubem ktoś ma problemy z używkami i w ogole takie szopki odstawia to czego tu wymagać. Moja matka miała z moim ojcem podobnie i co taki finał, że mój ojciec się nie nadaje do wspólnego życia. Trzymaj się z dala od takich bo potem będziesz płakać ale już będzie za późno.
Mój chłopak w życiu by na żadną impreze beze mnie nie poszedł w dodatku alkoholu też nie pije i jestem spokojna że nie ma problemów z używkami.

5

Bez przesady z tym nie chodzeniem oddzielnie na imprezy i niepiciem alkoholu. Problem w tym, że on się nie przejmuję kompletnie tym, że Ty się martwisz, nie mówiąc już o tym, że jego melanże trwają dni, a nie godziny. Tak nie robi człowiek który kocha i któremu zależy, przykro mi będzie tylko gorzej.

6

lulabes napisał/a:

co mam zrobic?

Co Ty synka szukasz czy szukasz mężczyzny?
Jeśli mężczyzny to das sobie spokój z tym dzieciakiem.

Jesteś DDA?

7

lulabes napisał/a:

nie wiem jak sobie poradzić ze swoim problemem . Żyjemy na odległość ... dzieli nas 400km widujemy sie co weekend badz dwa potrafie kazda chwile poświecic na kontakt z moim partnerem jednakze gdy przychodzi weekend odczuwam straszny lek i niepokoj ze znowu bedzie tak samo . No i stało sie kiedy porywa go melanz zapomina o tym ze ma telefon i że jest cos takiego jak sms chociaz by głowie dwa slowa "mam sie dobrze ... wracam do domu itp" a kiedy juz uda mi sie z nim skontaktowac po dobie gdzie nadal imprezuje jego jedynem argumentem za pomoca ktorego chce załagodzic sprawe sa slowa kocham cie ... mało mnie to przekonuje bo sam sobie zaprzecza mowi jedno robi drugie obiecuje ze napisze nie robi tego . Nie sprawdzam go ufam mu całkowicie nie chce tez go trzymac w zlotej klatce ale wkurza mnie to niesamowicie ze nie potrafi sobie odmowic i juz nie wiem jakich argumentow mam uzywac jak mu ostatnio powiedziałam ze ostatni imprezuje w miejscu w ktorym wlasnie zazwyczaj traci glowe i ze w innym wypadku ma sobie poszukac dziewczyny ktora to zaakceptuje to mnie zbeształ ze chyba sama nie slysze co wlasnie powiedziałam i jak moglo mi to przejsc przez mysl...

co mam zrobic? jak mam sobie poradzic z chlopakiem ktory spedza po imprezie 24 kolejne godziny bedac na niej i mało tego według niego to nic zlego ... prosze poradzcie mi cos bo trace głowe i juz nie wiem co mam ze soba zrobic i jakich argumentow uzywac zeby zrozumial ze to co robi nie jest fajne .

wychodzi na to,ze on nie traktuje Waszego zwiazku powaznie.Przeprowadz z nim powazna rozmowe,zapytaj go jak on to widzi.pzdr.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet za dużo imprezuje i pije. Pomocy!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024