utracony kontakt z byłym-co robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » utracony kontakt z byłym-co robić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: utracony kontakt z byłym-co robić

Byłam z chłopakiem 2,5 roku ,wracaliśmy do siebie 2 razy ,po ostatnim zerwaniu kontaktowaliśmy się ale kontakt się urwał w nie miły sposób ,nie wiem czy czekać aż się sam odezwie czy dać sobie spokój ? Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły na to by go znowu sobą zainteresować,to chętnie posłucham. Dodam że podobno z jakąś dziewczyną się spotyka ale jak na razie nie są ze sobą.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: utracony kontakt z byłym-co robić

A ile juz nie jestescie ze soba ?
Mam pytanie po co Ci kontakt z nim? chyba na cos jeszcze gupio liczysz

3

jakoś pod koniec listopada zerwaliśmy

4

a powiedz mi kto zakonczyl ta znajomosc ? ty czy on ?

5

on

6

hmm to na twoim miejscu , nie odzywal bym sie ... przeciez on ja zakonczyl czyli wychodzi na to ,ze nie chce miec kontaktu z toba ,olej go , ja wiem ,ze pewnie jest ciezko ,ale co zrobisz ? chcesz pisac ? tym bardziej bedzie mial gdzies ...

7

są jakieś szanse że zatęskni i sam odnowi kontakt?

8

roksana89 napisał/a:

są jakieś szanse że zatęskni i sam odnowi kontakt?

Szanse SA ale male skoro juz pocieszyl się inna.  Szanuj się i nie odzywaj jakby cokolwiek od Ciebie chcial to by się sam odezwal.

9

Sa szanse ,jasne ,ze sa , tylko wiesz co ? tu mu musisz pokazac ze masz go gdzies , ze ci nie zalezy juz na nim , pokaz sie z jakims chlopakiem (nawet kolega) powinno go troche ruszyc ... wink

10

Skoro ma już inną, to wątpię, żeby kochał.
Tak szybko mu przeszło?

Spójrz na to z tego strony: brak kontaktu jest o tyle dobry, że przynajmniej nie należy do typów, którzy próbują trzymać w odwodzie na wszelki wypadek, kręcąc już nową osobą (albo kilkoma). Przynajmniej masz jasną sytuację.

Tym bardziej, że skoro to on zerwał, to na pewno by się odezwał, jakby chciał.

11

tyburski napisał/a:

Sa szanse ,jasne ,ze sa , tylko wiesz co ? tu mu musisz pokazac ze masz go gdzies , ze ci nie zalezy juz na nim , pokaz sie z jakims chlopakiem (nawet kolega) powinno go troche ruszyc ... wink

Bez sensu, tania zagrywka robilam tak i przynosilo odwrotny albo krotkotrwaly efekt. Z tj dalej po prostu i staraj się jakoś zapomnieć tak jak on o Tobie smile powodzenia

12

roksana89 napisał/a:

Byłam z chłopakiem 2,5 roku ,wracaliśmy do siebie 2 razy ,po ostatnim zerwaniu kontaktowaliśmy się ale kontakt się urwał w nie miły sposób ,nie wiem czy czekać aż się sam odezwie czy dać sobie spokój ? Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły na to by go znowu sobą zainteresować,to chętnie posłucham. Dodam że podobno z jakąś dziewczyną się spotyka ale jak na razie nie są ze sobą.

Kontakt z nim da Ci tylko przedluzenie cierpienia.Po co Ci to?Juz Cie dostatecznie zranil ,bo nie jestescie ze soba.Pzdr.

13

mam czasem takie myśli że ja popsułam ten związek,przynajmniej ja byłam zawsze o to obwiniana .

14

roksana89 napisał/a:

mam czasem takie myśli że ja popsułam ten związek,przynajmniej ja byłam zawsze o to obwiniana .

To sie nie pozwol obwiniac.Pzdr.

15

A jaki był powód tego rozstania? Jeśli można wiedzieć.

16

mój ciężki charakter .Dobra jest teraz tak odezwał się spotkaliśmy się parę dni temu ,pytał się jak mi idzie szukanie chłopaka i gadał coś o tym że chce wrócić przytulaliśmy się itp podczas rozmowy zarumienił się ,dziś się okazuje że tak tylko sb rzucił z tym pytaniem dotyczącego poszukiwania chłopaka ,a jeśli chodzi o powrót to tylko koleżeńskie spotykanie .O co tu chodzi?? Co mam zrobić?

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » utracony kontakt z byłym-co robić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024