Powroty- co o nich myślicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powroty- co o nich myślicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Powroty- co o nich myślicie?

Co myślicie o powrotach do swoich byłych partnerów? :)

Sama  nigdy tego nie praktykowałam. Odezwał się do mnie mój ex, po roku i chce się spotkać, bo ma nadzieję, że do siebie wrócimy. Rozstanie nie było z powodu zdrady, raczej na zasadzie, "coś się wypaliło"(dodam, że on chciał się rozejść). Przez długi czas nie mogłam o nim zapomnieć, on też, bo szukał kontaktu. Z jednej strony jestem ciekawa, jakby to było... a z drugiej, dziwnie się czuję z ta myślą, ja miałam innych partnerów, on z pewnością też... Nie wiem, nie wiem co o tym myśleć - niby "nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki" :)
Jestem ciekawa, czy ktoś z Was próbował takich powrotów? Wyszły na dobre, czy raczej odpuścić sobie? :)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powroty- co o nich myślicie?

Odpuść ,a jeżeli lubisz hardcore i chcesz pocierpieć po raz drugi to miłej zabawy smile
/nie zastanawiałaś się dlaczego po roku nagle się odzywa? moze go dziewczyna zostawila?!

3

Spotkaj się, ale bądź ostrożna i sceptyczna.

4

powroty to totalna porażka!
skonczyli sie z jakiegoś powodu po co wracac? niestety popelnilam ten błąd i dostalam nauczkę... i już wiecej tego nie zrobię smile

5

Tylko Ty znasz odpowiedz czy dasz rade jeszcze raz sprobowac.Na ile Cie zranilo jego odejscie?Czy potrafisz zapomniec?Z mojego doswiadczenia-nie polecam powrotow...Pzdr.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powroty- co o nich myślicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024