Hej, mam na imię Agnieszka, mam 27 lat i jestem szczęśliwą mężatką 2 lata po ślubie. Nie mamy jeszcze dzieci, ale planujemy za jakiś niedługi czas
Pracuję jako nauczycielka języka angielskiego, włoskiego i polskiego dla cudzoziemców. Mieszkam w Zabrzu i poszukuję jakiejś fajnej dziewczyny w podobnym wieku, żeby się spotkać przy kawie, pogadać o rzeczach ważnych i błahych. Jestem otwarta na nowe znajomości i przede wszystkim lubię słuchać drugiej osoby
Więc, jeżeli któraś z Was mieszka w okolicy Zabrza i tak jak ja poszukuje bratniej duszy na bezinteresowne spotkania to zapraszam do kontaktu ![]()
Witam,
również szukam nowych znajomych. Jeżeli chcesz napisz
mój nr gg 2223630
Hej:) mam 22 lata i studiuje, rownież mieszkam w zabrzu:) chętnie spotkałabym się na kawę i plotki:) odwzwij sie jesli masz ochote;)
Hej Mam na imię Marlena mam 27 lat jestem sp. Psychologii ale nie po studjach jestem otwartą osobą
Bo jak to zawsze sobie powtarzam każdy człowiek jest wartościowy i można sie wiele od innych nauczyć Mieszkam w Mikołowie
Jak Byś miała ochotę to się odezwij aktualnie nie pracuję bo jestem w poszukiwaniu pracy więc mam dużo wolnego czasu pozdrawiam ![]()
Hej, czy zaglądacie tutaj jeszcze ? Wiem że wątek stary, ale może jednak
) mam 27 lat w zeszłym roku przeprowadziłam się do Zabrza i szukam fajnej babeczki do wypicia wspólnej kawki lub herbatki
)
Hej! Ja mam 26 lat i jestem z Gliwic ale mieszkam bardzo blisko Zabrza. Ja również chetnie się spotkam
jakies propozycje? ![]()
Ja również mieszkam w tych okolicach:) chętnie się spotkam
Dziewczyny, może jakieś spotkanie? Może jakas kawa albo piwo na początek? Któras sobota?
ja jestem za!:) pasuje mi spotkanie w weekend po godz 17:)
klaudiaa.p, piszę na priv!