Brak miesiaczki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Brak miesiaczki

Witam smile chcialabym sie Was cos poradzic, moze ktoras z Was miala podobna sytuacje. Otoz miesiaczka spoznia mi sie 4 dni, mam regularne cykle co 28 dni, poprzednia miesiaczke dostalam 1 stycznia, 4 dni przed ta miesiaczka wspolzylam z facetem, nie zabezpieczylismy sie, tzn byl to sex przerywany. Poczekam jeszcze pare dni i zrobie test, ale jak na razie chcilabym sie tutaj poradzic. Jak na razie nie mam zadnych objawow co do miesiaczki, nie bola mnie piersi ani brzuch, dodam bo byc moze tez jest mozliwosc, ze spoznia mi sie poniewaz przez ostatnie trzy tygodnie milam ostre ropne zapalenie zatok, przyjmowalam leki, organizm byl oslabiony wiec moze byc to spowodowane choroba? czy jest w ogole mozliwosc, ze jestem w ciazy nie majac zadnych objawow? wiem ze to jeszcze za wczesnie ale przewaznie z tego co slyszalam przy spodziewanej miesiaczce wystepuja bole brzucha i oglnie stan podobny do miesiaczki.. bardzo prosze o jakies opinie smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak miesiaczki

Jeżeli niezabezpieczony stosunek miał miejsce na 4 dni przed wystąpieniem miesiączki, nie ma szans, żebyś była w ciąży (chyba że owulacja wystąpiła już 4 dnia cyklu, ale jest to raczej niemożliwe).

Jakiego rodzaju leki przyjmowałaś w trakcie ropnego zapalenia zatok?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024