Uniki i sprzeczne komunikaty - co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Uniki i sprzeczne komunikaty - co robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Uniki i sprzeczne komunikaty - co robić?

Witam wszystkich,

Jestem tu nowy, ale mam nadzieję, że mi jakoś pomożecie. Mój problem polega na tym, że ponad 2 miesiące temu poznałem dziewczynę. Tzn. wcześniej się już znaliśmy, ale bardzo słabo, więc można uznać to za początek. Przez pierwszy miesiąc pisaliśmy ze sobą przez neta, było fajnie, sympatycznie, mogliśmy gadać godzinami. Po miesiącu zrobiłem jej niespodziankę i wpadłem do niej do pracy (prowadzi swoją firmę), koło której tak się składa bywam codziennie przynajmniej dwa razy. Takich moich krótkich wizyt było jeszcze kilka. Za każdym razem miło, sympatycznie i przyjemnie, aż żal było wychodzić.... Postanowiłem więc przejść do kolejnej fazy i zaproponowałem spotkanie typu kino, kolacja, wiadomo. Niestety już kilka razy usłyszałem odmowę... sad Ciągle, że albo zajęta albo się źle czuje albo nie wiadomo co. Dziś znów zaproponowałem i znów kosz... Napisałem więc, że rozumiem i już nie będę proponował, ot taki zabieg taktyczny. Nie ukrywam, że na dziewczynie bardzo mi zależy, nie chcę jej stracić, ale nie wiem co mam robić dalej? Dodam, że dostała ode mnie kwiaty, wyglądała na zadowoloną, no ale spotkania doczekać się nie mogę.... W dodatku daje mi nieco sprzeczne komunikaty, bo kiedy jeszcze tylko pisaliśmy przez neta to pytała  czy jestem w stanie się zaangażować na poważnie czy interesują mnie tylko przygody. A teraz niedawno napisała mi żebym się za bardzo nie angażował.... Jak sądzicie  o co jej chodzi? Co byście poradzili, co robić, jak to rozegrać? Naprawdę mi na niej zależy i nie mogę przestać o tym wszystkim myśleć.... Dodam, że mamy po 27 lat, więc to nie gimnazjalne zauroczenie smile.

Czekam na Wasze opinie! Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uniki i sprzeczne komunikaty - co robić?

Aha, dodam że mam już nawet dla niej fajny prezent na Walentynki (które mieliśmy spędzić razem, ale w tej sytuacji nie wiem jak będzie), a mianowicie ładną złotą zawieszkę... I nie wiem co z nią zrobić, dać jej czy oddać do sklepu?

3

Moim zdaniem ona sama nie wie co chce. Ty jako facet musisz jej dać alternatywę. I albo Ciebie wybierze albo papa.
Możesz oczywiście jak Ci się uda z seksu skorzystać jak ją podejdziesz jak nie chce się angażować.

Nie dawaj jej drogich prezentów. Kobiety nie kupisz błyskotkami. Dodatkowo wyjdziesz na niepewnego siebie.

4

jinx88 napisał/a:

Aha, dodam że mam już nawet dla niej fajny prezent na Walentynki (które mieliśmy spędzić razem, ale w tej sytuacji nie wiem jak będzie), a mianowicie ładną złotą zawieszkę... I nie wiem co z nią zrobić, dać jej czy oddać do sklepu?

oddać,
kobieta jest jak dzikus znad Amazonki - na błyskotki i kwiaty od swojego zdobywcy musi zasłużyć wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Uniki i sprzeczne komunikaty - co robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024