Portale randkowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Portale randkowe

Witam. Jestem po rozstaniu już z 2 lata. Założyłem sobie konta na różnych portalach randkowych, wydawało mi się, że jest to dobra metoda dla osób, które chcą kogoś interesującego poznać, a nie mają na to czasu w życiu codziennym czy też mieszkają za granicą tak jak ja. Ludzi których tam się poznaje są przeróżni jednych interesuje przygoda na 1 noc, jedni szukają stałego związku, jedni chcą pisać z kimś ileś czasu żeby się umówić, jednym wystarcza krótka wymiana zdań i dochodzi do randki. Wiele osób tam ukrywa swoja sytuację że mają dzieci, mają żony czy mężów (hmm ale z jednej strony może to i dobre po co od razu mówić komuś i płakać że np. maż mnie zostawił albo że nie mam pracy, nikt nie będzie zainteresowany wówczas poznaniem takiej osoby, a nie wydaje mi się że jeśli ktoś pozna kogoś odpowiedniego dla siebie że będzie mu to później przeszkadzać). Poznałem może w ten sposób z 20 kobiet i jak dotąd większość ze spotkań kończyło się na 1 randce. Fotki niestety kłamią ktoś bardzo dobrze prezentuje się na zdjęciu a na żywo już nie jest tak dobrze spada wtedy nasze zainteresowanie taką osobą ponieważ w głowie mieliśmy wyidealizowany wizerunek takiej osoby. Poznałem nie dawno kobietę z dwójką dzieci, wiedziałem o tym przed spotkaniem i myślałem sobie że pewnie jakaś desperatka ale co mi tam szkodzi się umówić. Spodobała mi się o dziwo lepiej niż na fotkach, wyjechałem później za granice od tego czasu mamy kontakt tylko na skype, jednak zaczęła za bardzo się angażować chciałaby żebym się określił i takie tam, nie lubię robić czegoś na siłę a zaczęło mnie te jej zachowanie przytłaczać. Wspólne plany na przyszłość, zaproszenie na wesele, kiedy wrócę z zagranicy na stałe, codzienne rozmowy na skype powoli mam tego dosyć. Mimo że po 1 randce całkiem pozytywnie ją odebrałem to na dłuższą metę chyba sobie to odpuszczę, wolę zdobywać kobiety niż mieć wszystko podane na tacy a dopiero co się poznaliśmy. Mam też 1 taką osobę z którą się jeszcze nie spotkałem wiem tylko jak wygląda na zdjęciu i prowadzimy tylko rozmowy tekstowe. Świetnie się w nich rozumiemy. Na wielkanoc przyjadę do Polski pewnie się umówimy trochę się  tego obawiam bo na żywo to będzie całkiem coś innego, ciekawi mnie to czy dalej będzie można się tak samo rozumieć w relacjach na żywo,nigdy z nikim tak długo nie pisałem.. Chciałbym być też w porządku wobec tej kobiety z 2 dzieci, może nasze 2 spotkanie przechyli szalę na jej korzyść sam nie wiem mam w głowie pustkę chciałbym się zakochać ale to trudne w moim przypadku i tak tylko się umawiam i pisze z nowo poznanymi kobietami bez efektów. Chciałem zapytać jakie są wasze uwagi odnośnie tych portali czy idzie tam znaleźć 2 połówkę ? Jak wasze relacje wyglądały na 1 randce gdzie jest starcie z waszymi wyobrażeniami o danej osobie a jej rzeczywistym wizerunkiem. Co byście mi mogli doradzić odnośnie mojej sytuacji, może po prostu wylogować się z tego wszystkiego pousuwać konta i nie myśleć o tym, czekać na to co przyniesie nam los....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Portale randkowe

Moim zdaniem trudno na takich portalach kogoś znaleźć. Zdarzają się jednak takie przypadki. Dużo ludzi tam o sobie ściemnia. Lepiej poznać kogoś przez znajomych, można się wtedy czegoś dowiedzieć o poznanej osobie z niezależnego źródła. Ogólnie moja rada jest taka, że jak nie masz innych możliwości na poznawanie nowych osób, to portal też się nada. Na pewno poznasz przez niego sporo nowych kobiet, a to stworzy ci możliwość wyboru spośród nich te odpowiedniej. Na twoim miejscu jednak nie ograniczałbym się do portali randkowych. Mają one swoje wady i zalety, możesz trafić tam na partnerkę jeszcze dziś, choć równie dobrze może to nie nastąpić nigdy. W każdym razie jest to jakiś sposób na poznawanie nowych osób, więc z braku lepszych możliwości też się nadaje. smile

3 Ostatnio edytowany przez piroman1981 (2015-05-07 18:51:21)

Odp: Portale randkowe

Ha ha myślałem że padnę jak znalazłem to ogłoszenie o pracę wink to co pogrubiłem w połowie tekstu mówi samo za siebie jeśli chodzi o tego typu serwisy

Chcesz pracować przy obsłudze serwisu randkowego? Lubisz kontakt z klientem? Otrzymywać dodatkowe prowizje i premie w zależności od Twoich osiągnięć? To świetnie! Szukamy charyzmatycznej, pełnej energii osoby na stanowisko opiekuna serwisu towarzyskiego 

Opiekun serwisu towarzyskiego
Wymagania względem idealnego kandydata:
-        Bardzo szybkie lub szybkie pisanie na klawiaturze
-        Biegłość w obsłudze komputera, aplikacji, wtyczek do przeglądarki
-        Umiejętności prowadzenia długich, owocnych dyskusji
-        Kreatywność, nastawienie na cel.
-        Umiejętność samoorganizacji czasu pracy
-        Umiejętność komunikacji i rozwiązywania sporów (reklamacji)
-        Wysoka kultura osobista

Główne obowiązki opiekuna serwisu:
- Wsparcie użytkowników serwisu (edycja profili, dodawanie uprawnień itd.)
- Udział w dyskusjach (prywatne wiadomości)
- Tworzenie nowych profili
- Obsługa bieżących profili

- Moderacja serwisu
- Odpowiedzi na e-maile od użytkowników
- Bieżąca obsługa serwisu
- Odpowiedzi na reklamacje, roszczenia

Oferujemy:
- Stabilną podstawę
- Dodatkowe premie uznaniowe w zależności od efektu pracy (tygodniowe / miesięczne)
- Prace w oparciu o jasne wytyczne, dobrą organizacje
- Pracę na samodzielnym stanowisku (automatyczne mierzenie czasu i efektu pracy)
- Stabilność zatrudnienia (stała współpraca)

Cv prosimy wysyłać poprzez formularz.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024