Pierwszy raz i same potknięcia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pierwszy raz i same potknięcia.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Pierwszy raz i same potknięcia.

Witajcie.
Zacznę od tego, że mam 23 lata i wraz z moim chłopakiem postanowiłam przeżyć swój pierwszy raz. Jesteśmy razem od jakiegoś czasu i myślę, że jest nam razem dobrze. Postanowiliśmy dziś mnie rozdziewiczyć i co rusz problemy. Najpierw chciał mi zrobić palcówkę i spróbować mnie tym doprowadzić do orgazmu - nic. Myślimy, no cóż - może w pełnym stosunku... Później brak pękniętej błonki = brak krwi. Spojrzał na mnie tak podejrzliwie, jakbym go oszukała. No i nadmienię, że i tu zero orgazmu. Wypróbowaliśmy cztery pozycje i wciąż nic. Później znowu spróbował palcówki i minety. Widziałam, że się starał, też bardzo tego chciałam, ale nic z tego. W dodatku on dość szybko dochodzi.
Strasznie mnie to martwi. Nie masturbowałam się często ani bardzo, żeby mieć z tym problemy. W dodatku jestem w lekkiej panice - oczywiście gumki były, ale myślę czy przy zdejmowaniu gumki nie nałożyło się na jego dłoń niego spermy? W końcu jakiś czas potem znowu robił mi palcówkę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwszy raz i same potknięcia.

Wyluzuj, bo prze to Twoje parcie na orgazm właśnie orgazmu nie miałaś. Zresztą chyba nie urodziłas się wczoraj i minimalne pojęcie o seksie masz? Mało która dochodzi przy pierwszym stosunku, przy drugim też i przy trzecim i przy dziesiątym jeśli nic w tym kierunku nie robią. Żeby mieć orgazm musisz wiedzieć, co sprawia Ci przyjemność i nie być zestresowana, ale w pełni zrelaksowana i napalona.

3 Ostatnio edytowany przez LadyAnette (2015-01-19 03:08:12)

Plemniki to nie supermeny i same Ci do pochwy nie wskoczą, uwierz mi.

Przy pierwszym razie nie zawsze pojawia się krew. Co do tego orgazmu to są kobiety które go w ogóle nie mają, tylko jedynie łechtaczkowy. Wbrew pozorom orgazm u kobiety to wcale nie taka łatwa rzecz.

4

Aha, a wiesz co w ogóle sprawia Ci przyjemność w łóżku? Właśnie do tego służy masturbacja. Aby dowiedzieć się, gdzie znajdują się nasze miejsca erogenne i nie stresować się przy dotyku partnera.
Mogę Ciebie pocieszyć, że wcale nie tak rzadko podczas pierwszego razu nie ma krwi oraz bólu (o czym się chyba przekonałaś). Ba są kobiety, które urodziły się bez wytworzonej błony dziewiczej, pomimo iż są 100% dziewicami lub ją "utraciły" na wskutek intensywnych ćwiczeń fizycznych.

5

u mnie też krwi nie było, i przy pierwszej palcówce w ogóle orgazmu, najpierw trzeba poznać swoje ciało i nauczyć się i swojego partnera co sprawia przyjemność
musisz go trochę pokierować

6

Waszym problemem było to, że mieliście zbyt duże oczekiwania względem tego stosunku ;P Czerpania przyjemności z seksu, a więc i orgazmów, kobieta musi się nauczyć, a do tego potrzeba czasu. Tak więc żadnego stresu. Po prostu próbujcie, eksperymentujcie, a w końcu orgazmy zaczną się pojawiać i to coraz częściej.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pierwszy raz i same potknięcia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024