Brak okresu, testy negatywne. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brak okresu, testy negatywne.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Brak okresu, testy negatywne.

Witam. Jestem nowa na tym forum, naczytalam sie sporo różnych wątków, ale nigdzie nie znalazlam podobnego problemu do mojego. Przejdę do sedna.

Kochałam sie z chlopakiem wedlug mojego kalendarzyka w ostatni dzień płodny. Chłopak wszedł we mnie dosłownie dwa razy bez prezerwatywy, potem kontynuowaliśmy seks z zabezpieczeniem, wytrysk odbył się poza pochwą. Moim problemem jest to, że w tym miesiącu nie miałam miesiączki. Zrobiłam test ciążowy 3 dni po terminie spodziewanego okresu - negatywny. Powtórzyłam po terminie spodziewanej miesiączki - negatywny. Nie odczuwam żadnych objawów ciąży. Czy któraś z was miała podobną przypadłość? Proszę o porady i pozdrawiam wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak okresu, testy negatywne.

Trochę trudno, żeby mieć tak wcześnie objawy.
Mnie ostatnio okres spóźnił się 3 tygodnie, ale po drodze miałam bóle głowy, bóle piersi i trądzik hormonalny. Jeśli masz podobne objawy, to może właśnie przez jakieś wahania hormonalne.
jeśli dostaniesz okres (jeśli to nie ciąża to dostaniesz) i w kolejnym miesiącu się to powtórzy, to radzę iść do lekarza.
Ja właśnie tak zrobię.

3

Akiko napisał/a:

Trochę trudno, żeby mieć tak wcześnie objawy.
Mnie ostatnio okres spóźnił się 3 tygodnie, ale po drodze miałam bóle głowy, bóle piersi i trądzik hormonalny. Jeśli masz podobne objawy, to może właśnie przez jakieś wahania hormonalne.
jeśli dostaniesz okres (jeśli to nie ciąża to dostaniesz) i w kolejnym miesiącu się to powtórzy, to radzę iść do lekarza.
Ja właśnie tak zrobię.

Właśnie ropoczął mi się 7 tydzień od domniemanego stosunku. Nie wiem czy robic kolejny test czy po prostu czekać na następny okres.

4

A zawsze miałaś regularne miesiączki?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brak okresu, testy negatywne.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024