Dwa spotkania i cisza pomoc. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Dwa spotkania i cisza pomoc.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dwa spotkania i cisza pomoc.

Witam, spotkałem się z dziewczyną dwa razy, znamy się od 4 lat. Na spotkaniach było luźno tzn. Miła atmosfera, rozmowa i przy drugim wyrwało mi się, że mi na Niej zależy no i tak od 2 tygodni zrobiła sie cisza, nie wiem jak to zleksza naprawić by choć odpisała na smsa. Jeszcze jedno ze tak powiem nurtuje mnie pytanie, chciałbym się ją zapytać co o mnie sądzi choć myślę, że całkiem to nie na miejscu, szczerze i postawiłbym wszystko na jedną kartę nawet z tym pytaniem. Z góry ogromnie dziękuję za pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dwa spotkania i cisza pomoc.

daruj sobie.

3

Przykro to pisać ale z tego raczej nic nie będzie. Od dwóch tygodni dziewczyna się nie odzywa, więc przekaz jest jasny dla mnie. Nie przypasowałeś jej.

4

Jak dziewczyna może zlekceważyć cztery lata korespondencji przez dwa spotkania? Może to właśnie ona ma problemy ze sobą i zrywa dobre znajomości?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Dwa spotkania i cisza pomoc.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024