Witam. Przeprowadziłam się tu jakiś czas temu, ale nie mam za wiele koleżanek z którymi mogła bym się spotkać od czasu do czasu. Bardzo lubię poznawać nowych ludzi. Może na forum się znajdą ![]()
Hej
ja mieszkam 100 km na północ od Wawy ;p jeśli chcesz możemy popisać ;p
Hej, mieszkam na warszawskim Ursynowie, chętnie bym Cię poznała:) Niestety masz zablokowaną opcję wysyłania wiadomości, co uniemożliwia mi kontakt bezpośredni;)
Hej
Jaka miejscowość ?
5 2015-01-21 19:55:51 Ostatnio edytowany przez Sarcia_M (2015-01-21 21:32:03)
Witam. Przeprowadziłam się tu jakiś czas temu, ale nie mam za wiele koleżanek z którymi mogła bym się spotkać od czasu do czasu. Bardzo lubię poznawać nowych ludzi. Może na forum się znajdą
Witam, urodzilam sie w Otwocku :-) bardzo czest tam bywam, szukam tez kolezanki bo sama za wiele nie mam, mozemy pogadac jak chcesz:-) i oczywiscie sie spotkac :-) odezwij sie na maila
Hej, mieszkam na warszawskim Ursynowie, chętnie bym Cię poznała:) Niestety masz zablokowaną opcję wysyłania wiadomości, co uniemożliwia mi kontakt bezpośredni;)
Ja mieszkam praktycznie tez na Ursynowie, moze pogadamy ?:-) :-)
kociara22 napisał/a:Hej, mieszkam na warszawskim Ursynowie, chętnie bym Cię poznała:) Niestety masz zablokowaną opcję wysyłania wiadomości, co uniemożliwia mi kontakt bezpośredni;)
Chętnie, niestety nie mogłam wysłać Ci maila, bo masz coś zablokowane na profilu;)
Sarcia_M napisał/a:kociara22 napisał/a:Hej, mieszkam na warszawskim Ursynowie, chętnie bym Cię poznała:) Niestety masz zablokowaną opcję wysyłania wiadomości, co uniemożliwia mi kontakt bezpośredni;)
Chętnie, niestety nie mogłam wysłać Ci maila, bo masz coś zablokowane na profilu;)
Napisz do mnie : magdalena_mm@vp.pl :-)
anik019 napisał/a:Hej
Jaka miejscowość ?
Ciechanów ![]()