Hej dziewczyny! Czy któras z Was miała cos podobnego? Utrudnia mi to chodzenie, nie raz kulawię, nie mogę się podnieść, albo jak wstaję z łózka czy z krzesła, obojętnie w jakim momencie dostaję takich jakby ukłóć w biodrach. Sama nie wiem jak to nazwać. Nie wiem czy powinnam się tym martwić, skonsultować to z lekarzem? Czy to może całkiem normalne? Czytałam, że takie bóle pojawiają się bardziej pod koniec 3 trymestru. Podpowiedzcie cos proszę.
Hej dziewczyny! Czy któras z Was miała cos podobnego? Utrudnia mi to chodzenie, nie raz kulawię, nie mogę się podnieść, albo jak wstaję z łózka czy z krzesła, obojętnie w jakim momencie dostaję takich jakby ukłóć w biodrach. Sama nie wiem jak to nazwać. Nie wiem czy powinnam się tym martwić, skonsultować to z lekarzem? Czy to może całkiem normalne? Czytałam, że takie bóle pojawiają się bardziej pod koniec 3 trymestru. Podpowiedzcie cos proszę.
Macica się powiększa, wszystko się rozciąga, stąd bóle.
Jeśli bardzo się niepokoisz, pogadaj z ginekologiem prowadzącym Twoją ciążę.
Ja jestem w 12 tc, boli mnie tak jakbh kłuje prawe biodro nie kuleje ale leżeć na prawej stronie nie ma opcji ale nie boli cały czas tylko nie raz np przez godzine
Niestety uroki ciąży. Mnie od 8 tygodnia bolały biodra a potem doszedł kręgosłup. W miarę puściło dopiero po 20 tygodniu, choć do końca ciąży miałam różne dolegliwości
Ojj mnie bóle bioder męczyły zarówno na początku ciąży jak i teraz ze wzmożoną siłą .. ale da się przeżyć
nie wiem, czy można w jakikolwiek sposób pomóc sobie (maściami itp.) ja wychodzę z założenia, że tyle przeżyję jeszcze, ale Ty jak się martwisz i obawiasz to zapytaj lekarza, może wcale nie trzeba tak cierpieć ![]()
Też miałam takie bóle, chodziłam jak połamana, ale samo przeszło.
Troszke sie uspokoiłam, dziękuje dziewczyny. Miałam obawy że tak wczesnie pojawiły sie bóle, ale skoro to normalne...
może jakos dam rade. ![]()
Troszke sie uspokoiłam, dziękuje dziewczyny. Miałam obawy że tak wczesnie pojawiły sie bóle, ale skoro to normalne...
może jakos dam rade.
Nie masz wyjścia ![]()
Pozdrawiam
"kolejna połamana":)
Również pozdrawiam ![]()