ból kości biodrowych w 14 tyg. ciąży - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ból kości biodrowych w 14 tyg. ciąży

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: ból kości biodrowych w 14 tyg. ciąży

Hej dziewczyny! Czy któras z Was miała cos podobnego? Utrudnia mi to chodzenie, nie raz kulawię, nie mogę się podnieść, albo jak wstaję z łózka czy z krzesła, obojętnie w jakim momencie dostaję takich jakby ukłóć w biodrach. Sama nie wiem jak to nazwać. Nie wiem czy powinnam się tym martwić, skonsultować to z lekarzem? Czy to może całkiem normalne? Czytałam, że takie bóle pojawiają się bardziej pod koniec 3 trymestru. Podpowiedzcie cos proszę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ból kości biodrowych w 14 tyg. ciąży
majka131 napisał/a:

Hej dziewczyny! Czy któras z Was miała cos podobnego? Utrudnia mi to chodzenie, nie raz kulawię, nie mogę się podnieść, albo jak wstaję z łózka czy z krzesła, obojętnie w jakim momencie dostaję takich jakby ukłóć w biodrach. Sama nie wiem jak to nazwać. Nie wiem czy powinnam się tym martwić, skonsultować to z lekarzem? Czy to może całkiem normalne? Czytałam, że takie bóle pojawiają się bardziej pod koniec 3 trymestru. Podpowiedzcie cos proszę.

Macica się powiększa, wszystko się rozciąga, stąd bóle.
Jeśli bardzo się niepokoisz, pogadaj z ginekologiem prowadzącym Twoją ciążę.

3

Ja jestem w 12 tc, boli mnie tak jakbh kłuje prawe biodro nie kuleje ale leżeć na prawej stronie nie ma opcji ale nie boli cały czas tylko nie raz np przez godzine

4

Niestety uroki ciąży. Mnie od 8 tygodnia bolały biodra a potem doszedł kręgosłup. W miarę puściło dopiero po 20 tygodniu, choć do końca ciąży miałam różne dolegliwości

5

Ojj mnie bóle bioder męczyły zarówno na początku ciąży jak i teraz ze wzmożoną siłą  .. ale da się przeżyć smile nie wiem, czy można w jakikolwiek sposób pomóc sobie (maściami itp.) ja wychodzę z założenia, że tyle przeżyję jeszcze, ale Ty jak się martwisz i obawiasz to zapytaj lekarza, może wcale nie trzeba tak cierpieć smile

6

Też miałam takie bóle,  chodziłam jak połamana, ale samo przeszło.

7

Troszke sie uspokoiłam, dziękuje dziewczyny. Miałam obawy że tak wczesnie pojawiły sie bóle, ale skoro to normalne... smile może jakos dam rade.  smile

8

majka131 napisał/a:

Troszke sie uspokoiłam, dziękuje dziewczyny. Miałam obawy że tak wczesnie pojawiły sie bóle, ale skoro to normalne... smile może jakos dam rade.  smile

Nie masz wyjścia wink

Pozdrawiam
"kolejna połamana":)

9

Również pozdrawiam wink

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ból kości biodrowych w 14 tyg. ciąży

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności