smutna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: smutna

Ja od 5 miesiecy probuje zas w ciaze i nic pomocy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: smutna

Wybrałaś się wraz z partnerem do specjalisty z tym problemem?

3

Nasz na tyle dobrze swój organizm by wiedzieć, kiedy masz jajeczkowanie?

4

klaudia100 napisał/a:

Ja od 5 miesiecy probuje zas w ciaze i nic pomocy

no ale naprawdę oczekujesz ze ktoś na forum da ci receptę na to jak zajsc w ciaze,tutaj tylko lekarza potrzeba,chociaz o problemach z płodnoscia mozna mówić gdy brak jest ciąży po roku regularnego współżycia bez zabezpieczenia ,nie panikuj przede wszystkim

5

Dokładnie. Ważne jest nastawienie psychiczne partnerów. Jeżeli sex będziesz traktowała w kategorii "muszę dziś zajść w ciążę" to masz mniejsze przez to szanse. Najlepiej się wyluzować i poprostu się kochać a jak zbliża się jajeczkowanie to tyle ile się da;)

6

Nic na siłę. Przestań o tym myśleć. Odpocznij. Wyluzuj. No i udajcie sie do specjalisty jeżeli jeszcze tego nie zrobiliście.

5 mieięcy to norma. Pewnie źle obliczacie jajeczkowanie albo w ogóle tego nie robicie. Powyżej jednego roku to już zaczyna być problemem. Możesz zawsze udać się do ginekologa - on na bank Cię uspokoi i pomoże zwiększyć szanse.

8

Prowadź kalendarzyk, odwiedź specjalistę i przestań się łamać, bo moja siostra przez ponad rok starała się o dziecko mając w jakiś tam sposób uszkodzony jeden jajowód. W każdym razie lekarze mówili, że będzie trudniej, ale udało się.

jak dla mnie autorka to troll ale pewnosci nie mam

10

Dagmara1977 napisał/a:

jak dla mnie autorka to troll ale pewnosci nie mam

mi tez sie tak wydaje ale nie chciałam sie za bardzo wychylac pierwsza ;P

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności