Ja od 5 miesiecy probuje zas w ciaze i nic pomocy
Wybrałaś się wraz z partnerem do specjalisty z tym problemem?
Nasz na tyle dobrze swój organizm by wiedzieć, kiedy masz jajeczkowanie?
Ja od 5 miesiecy probuje zas w ciaze i nic pomocy
no ale naprawdę oczekujesz ze ktoś na forum da ci receptę na to jak zajsc w ciaze,tutaj tylko lekarza potrzeba,chociaz o problemach z płodnoscia mozna mówić gdy brak jest ciąży po roku regularnego współżycia bez zabezpieczenia ,nie panikuj przede wszystkim
Dokładnie. Ważne jest nastawienie psychiczne partnerów. Jeżeli sex będziesz traktowała w kategorii "muszę dziś zajść w ciążę" to masz mniejsze przez to szanse. Najlepiej się wyluzować i poprostu się kochać a jak zbliża się jajeczkowanie to tyle ile się da;)
Nic na siłę. Przestań o tym myśleć. Odpocznij. Wyluzuj. No i udajcie sie do specjalisty jeżeli jeszcze tego nie zrobiliście.
5 mieięcy to norma. Pewnie źle obliczacie jajeczkowanie albo w ogóle tego nie robicie. Powyżej jednego roku to już zaczyna być problemem. Możesz zawsze udać się do ginekologa - on na bank Cię uspokoi i pomoże zwiększyć szanse.
Prowadź kalendarzyk, odwiedź specjalistę i przestań się łamać, bo moja siostra przez ponad rok starała się o dziecko mając w jakiś tam sposób uszkodzony jeden jajowód. W każdym razie lekarze mówili, że będzie trudniej, ale udało się.
jak dla mnie autorka to troll ale pewnosci nie mam
jak dla mnie autorka to troll ale pewnosci nie mam
mi tez sie tak wydaje ale nie chciałam sie za bardzo wychylac pierwsza ;P